ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Rundă de promovări în cadrul Noerr: Doi avocați devin parteneri asociați, alți trei urcă în poziția de Counsel

24 Ianuarie 2024   |   BizLawyer

Firma de avocatură își consolidează astfel departamentele de M&A, Concurență, Ajutoare de stat, white collar crime, investigații interne și de conformitate și Digital Business

 
 
Noerr anunță promovarea Luizei Bedros și a lui Sebastian Popescu în poziția de partener asociat în cadrul biroului de la București. De asemenea, Cristina Stamboli, Oana Piticaș și Alexandru Dan au fost promovați în poziția de Counsel.

„Suntem mândri că împărtășim aceleași valori și principii cu unii dintre cei mai talentați avocați și consultanți din România, specializați în M&A, dreptul concurenței, ajutoare de stat, white collar crime, investigații interne și de conformitate și Digital Business. Promovările colegilor noștri sunt în linie cu strategia Noerr de a poziționa profesioniști recunoscuți în toate domeniile avocaturii de afaceri, astfel încât să putem răspunde cât mai eficient nevoilor clienților și să rămânem fideli misiunii noastre de a ne îmbunătăți constant serviciile integrate de consultanță juridică, financiară, fiscală și de management pe care le oferim în România”, a afirmat Jörg K. Menzer, Partenerul Coordonator al biroului de la București al Noerr.


Luiza Bedros și-a dedicat o mare parte din cei 17 ani de carieră domeniului dreptului concurenței, asistând în special clienți din industriile reglementate, precum pharma, food retail, automotive atât în fața Consiliului Concurenței cât și a Comisiei Europene în  proceduri complexe de investigație antitrust. Luiza a contribuit la preîntâmpinarea unor potențiale probleme de concurență în activitatea clienților Noerr, spijinindu-i în același  timp  să implementeze diverse strategii de business în conformitate cu regulile de concurență. De asemenea, Luiza susține frecvent  training-uri de conformitate în domeniul dreptului concurenței. .

Sebastian Popescu are peste 15 ani de experiență în domenii de practică precum evaluări de afaceri, due diligence financiar, audit financiar, raportare financiar precum și ajutoare de stat. Sebastian a consiliat cu succes multe companii internaționale în vederea obținerii acordului de finanţare pentru ajutor de stat, prin pregătirea planului de afaceri şi a întregului concept al proiectului de ajutor de stat, precum şi asistență în relația cu Ministerul Finanţelor Publice pentru diverse investiții greenfield și proiecte de extindere atât în România, cat in alte tari din regiune.

Cristina Stamboli, cu o experiență de peste 20 de  ani în domeniul avocaturii de business, a coordonat și consiliat de-a lungul carierei un număr semnificativ de proiecte greenfield, tranzacții de fuziuni și achiziții, societăți mixte și alte chestiuni corporative complexe pentru clienți naționali și internaționali din diverse industrii, cum ar fi ITC, servicii de curierat, inginerie și industria auto, farmaceutica. De asemenea, este specializată in asistenta juridica referitor la obținerea de finanțare prin ajutoare de stat pentru proiecte de investiții greenfield/sau de extindere a capacităților de producție.

Oana Piticaș este specializată în asistența și reprezentarea clienților internaționali și locali în cazuri complexe de infracțiuni de tip white collar crime și în investigații interne și de conformitate. Oana a consiliat companii dintr-o gamă largă de industrii în cazuri complexe de evaziune fiscală și corupție, implementând cu succes diverse strategii și apărare penală. Oana are, de asemenea, experiență în tranzacții imobiliare, chestiuni corporative și litigii civile.

Alexandru Dan este specializat în teme digitale (Digital Business), IT, protecția datelor și dreptul proprietății intelectuale. Alexandru consiliază companii internaționale și locale importante din industrii variate, de la dezvoltatori de software și furnizori de servicii IT la jucători din industria auto, media și farmaceutică. El se concentrează pe aspectele juridice ce țin de software, aplicații, servicii IT, comerț electronic și protecția datelor. Expertiza sa cuprinde dreptul proprietății intelectuale, în special drepturi de autor, mărci comerciale, precum și aspecte legale privind securitatea cibernetică.

Noerr este o societate de avocatură europeană de prim rang, poziționată în mod optim și pe plan internațional, cu birouri în zece țări și o rețea mondială de „best friends”.
Biroul Noerr din România fondat în anul 1998, dezvoltă și oferă clienților soluții viabile juridice, financiare, fiscale și de management. De peste 25 de ani consiliem în România companii listate la bursă, societăți multinaționale, precum și instituții financiare și investitori locali și internaționali cu privire la activitățile lor de afaceri, proiecte de investiții și extindere în România.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 117 / 1730
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam | Mitel & Asociatii recruteaza avocati definitivi (Corporate & Commercial)
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Cătălin Istrate, Head of Legal & Business Conduct la Gilead Sciences Romania: “O bună înțelegere a businessului și ieșirea din zona de risk-free sunt calități pe care juriștii ar putea să le exerseze mai mult. De asemenea, digital și AI sunt domenii pe care juriștii ar trebui să le înțeleagă cât mai bine, pentru a nu fi depășiți de ele”
NNDKP și Kinstellar, în tranzacția de 175 mil. € prin care CTP a achiziționat întregul portofoliu logistic deținut integral de Globalworth. Ce avocați au lucrat în tranzacție
Trei firme de avocați în tranzacția prin care un vehicul de investiții intenționează să preia Telekom România Mobile Communications. Grupul Digi lucrează cu Filip & Company, Clever Media a apelat la avocații Schoenherr, iar grecii și-au păstrat consultanții din tranzacția cu Orange, de acum trei ani
Filip & Company asistă Banca Transilvania în achiziția BRD Pensii. Echipa de avocați, coordonată de Alina Stancu Bîrsan (partener)
Clifford Chance Badea a asistat Premier Energy la listarea pe Bursa de Valori București, o tranzacție de aproape 700 milioane lei
Who’s Who Legal by Lexology: Dr. Cosmin Vasile, managing partner ZRVP, considerat Thought Leader în Litigii Comerciale. El este apreciat ca fiind “un avocat de litigii de top pe piața românească”
Avocații KPMG Legal – Toncescu și Asociații au în derulare în jur de zece proiecte de achiziții, aflate în diferite stadii ale procesului și gestionează în prezent cinci mandate de fuziuni și divizări, incluzând o fuziune transfrontalieră. Laura Toncescu, (Managing Partner): Se observă în ultimul timp o concentrare a cererilor de consultanță pentru tranzacții de M&A din partea celor care au deja experiență pe piața din Europa, spre deosebire de anii trecuți când apetitul pentru risc era mai mare și, prin urmare, clienții proveneau și din alte regiuni
LegiTeam: Alătură-te echipei de avocați Mitel & Asociații!
Cine sunt campionii pieței locale evidențiați în ultimul clasament IP Stars 2024 | Baciu Partners are cele mai multe recomandări în prima bandă din domeniul mărcilor. ZRVP și Răzvan Dincă & Asociaţii sunt pe primul palier al performanței, urmate de Mușat & Asociații și NNDKP
WH Partners, o firmă de avocatură din Malta, deschide primul birou din România în parteneriat cu Simion & Partners | James Scicluna, Co-fondator și Managing Partner WH Partners: „Lansarea WH Simion & Partners în București ne întărește angajamentul de a ne dezvolta firma mai departe de Malta într-un mod de care să beneficieze strategic clienții noștri. Abilitățile tranzacționale ale Cosminei Simion și experiența pe care aceasta și echipa ei o aduc în tehnologie, digital, media și divertisment completează perfect serviciile noastre”
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Diana Latiș, 86 de puncte, printre primii intrați în anul 2023: ”La această facultate, cantitatea de informație care trebuie asimilată în timpul scurt al unui semestru este enormă, explicațiile nu sunt întotdeauna pe înțelesul nostru. Seminarele sunt cele care mai salvează cât de cât situația, în cadrul acestora putând discuta mai aplicat teoria predată la cursuri. Practica ne-ar fi cea mai utilă”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...