ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Bogner, brand german de lux de articole sportive, intră pe piața din România

25 Septembrie 2024   |   BizLawyer

Magazinul din București este operat în franciză de Iceland România, deținută de Iceland Bulgaria, companie care este de peste 10 ani reprezantantul oficial al Bogner în Bulgaria, unde operează 3 magazine monobrand, două în Sofia și unul în Bansko, și alte 4 unități multibrand.

 
 
Brandul german de lux de articole sportive Bogner, prezent în peste 50 de țări, se extinde în România prin deschiderea primului magazin în cadrul galeriei de retail The Grand Avenue, localizată la parterul JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Noul magazin, cu o suprafață de 131 de metri pătrați, va completa mixul de branduri de lux din cadrul hotelului, tranzacția de închiriere fiind intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox. Deschiderea magazinului este planificată pentru 1 noiembrie, în urma unei investiții de aproximativ 500.000 de euro.

Magazinul din București este operat în franciză de Iceland România, deținută de Iceland Bulgaria, companie care este de peste 10 ani reprezantantul oficial al Bogner în Bulgaria, unde operează 3 magazine monobrand, două în Sofia și unul în Bansko, și alte 4 unități multibrand.


Dana Radoveneanu, Head of Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox: „Segmentul de lux din România a avut o evoluție impresionantă în ultimii ani având în vedere rezultatele raportate de brandurile prezente pe piața locală. Intrarea în România a Bogner, un retailer care vine cu o gamă de articole care până acum nu a fost exploatată de alți jucători prin magazine fizice arată o maturizare a pieței de lux. Magazinele fizice rămân cruciale pentru brandurile de lux, având în vedere că experiența clienților este un element foarte important. De asemenea, locația este extrem de importantă, iar JW Marriott Bucharest Grand Hotel, una dintre destinațiile de retail de lux din oraș, este locul ideal pentru un astfel de business”.

Fondată în anul 1932 de Willy Bogner în Munchen, Germania, Bogner oferă o gamă exclusivă de îmbrăcăminte pentru sport, de la articole pentru schi și golf până la articole pentru exterior și accesorii pentru bărbați, femei și copii.

Dimitar Tsikandelov, Business Development Manager Iceland Bulgaria și Head of Iceland România: "Am văzut întotdeauna potențialul pieței românești. Ne gândim să deschidem un magazin Bogner în România încă de dinainte de pandemie. Acum că ne-am întors la o oarecare normalitate, nu am vrut să ratăm ocazia de a aduce un magazin monobrand Bogner în România. România se dezvoltă considerabil din punct de vedere al venitului disponibil, al PIB-ul și al calitatății vieții în general, depășind majoritatea vecinilor săi din Balcani. Acest lucru este rezultatul eforturilor românilor și al dorinței acestora de dezvoltare, indicând potențialul țării. Am văzut încă de la început dinamismul românilor și ne-a fost foarte clar că acest lucru se aliniază perfect cu valorile Bogner de a oferi produse de lux funcționale și confortabile."

The Grand Avenue este situată la parterul clădirii The Grand, găzduind cele mai puternice branduri de pe piața de lux din România.  Inaugurat în anul 2000, The Grand este cel mai important complex multifuncțional din România.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 7 / 8262
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Legiteam | Cherciu & Co is looking for two Junior ̸ Mid - Level Lawyers
Promovări la Popovici Nițu Stoica & Asociații | Patru avocați fac un pas înainte în carieră și devin avocați colaboratori coordonatori
Bohâlțeanu & Asociații a asistat Emma Lambda în achiziția Stratum Energy Romania, într-un mandat complex, desfășurat pe parcursul ultimilor 2 ani. Echipă multidisciplinară, formată din profesioniști specializați în Corporate ̸ M&A, Energy și Real Estate | Ionuț Bohâlțeanu (Managing Partner): ”Un proiect de mare anvergură pentru echipa noastră, având în vedere specificul domeniului, gradul complex de structurare a tranzacției și jurisdicțiile implicate”
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
Țuca Zbârcea & Asociații obține un precedent important într-un arbitraj ICC din industria de petrol și gaze
Andreea Zvâc face un pas înainte în carieră și devine Partener în cadrul biroului Wolf Theiss din București | Bryan W. Jardine (Managing Partner): Promovarea sa reflectă nu numai contribuțiile profesionale remarcabile la dezvoltarea departamentului său, ci și rolul semnificativ în consolidarea poziției generale a firmei pe piața din România
Bondoc & Asociații a asistat TDI Renewables, unul dintre principalii actori în domeniul dezvoltării regenerabile, într-o restructurare internațională
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Avansul cheltuielilor arbitrale (Powered by ZRVP)
Rising Stars | Tudor Bonifate, primul admis la Facultatea de Drept și mai apoi șef de promoție în 2022, cu media 10, a ales să profeseze ca avocat la Țuca Zbârcea & Asociații: ”Învăț permanent – de la avocații care mă coordonează, de la colegii mei avocați, de la profesorii cu care am șansa de a colabora la facultate, de la studenții mei. Cred că avocatura mă face un profesor mai bun, după cum profesoratul mă face un avocat mai bun”
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați stagiari
LegiTeam | Mitel & Asociatii caută avocat cu experiență (Litigii și Soluționare a Disputelor)
LegiTeam | Mitel & Asociații caută avocat cu experiență (Drept Societar și Comercial)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...