ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Cargus lansează o nouă ofertă care reduce costurile de livrare cu până la 72% pentru întreprinderile mici

26 Octombrie 2021   |   Agerpres

Potrivit sursei citate, indiferent de dimensiunea afacerii, expedierea produselor se face într-un mod eficient, rentabil şi profesionist, ceea ce poate duce şi la creşterea concurenţei pe segmentul de e-commerce.

 
 
Cargus lansează o nouă ofertă pe piaţa de curierat din România, dedicată antreprenorilor şi întreprinderilor mici, oferta fiind similară modelului abonamentelor de telefonie mobilă, astfel că poate reduce costurile de expediere şi chiar preţurile pentru produsele livrate, a anunţat vineri compania.
 
Potrivit sursei citate, indiferent de dimensiunea afacerii, expedierea produselor se face într-un mod eficient, rentabil şi profesionist, ceea ce poate duce şi la creşterea concurenţei pe segmentul de e-commerce.
 
Reprezentanţii companiei precizează că această ofertă Cargus este o premieră pentru piaţa de curierat. Practic, în schimbul unei sume fixe, sub forma unui abonament lunar, se pot expedia 20, 50, 100 sau 200 de colete. Aceasta înseamnă că nu este necesar să se declare numărul livrărilor lunare (minimele logistice) şi nici nu se depinde de fluctuaţiile sezoniere de volume. Toate expediţiile neutilizate într-o lună pot fi utilizate atunci când este necesar.
 
"Această ofertă inovatoare ne aduce cu un pas mai aproape de promisiunea noastră de a avea cele mai bune tarife de livrare de pe piaţă, concentrându-ne totodată pe dezvoltarea digitală. Promisiunea noastră se îndreaptă, acum, către întreprinderile mici care, în această perioadă atât de complicată, caută cele mai bune tarife pentru servicii de curierat. În plus, am lansat această ofertă într-un moment al anului în care volumul livrărilor creşte considerabil, iar angajamentul nostru poate fi un sprijin real pentru micii antreprenori care au posibilitatea, astfel, să vândă şi să livreze mai mult, dar cu mai puţine costuri. Black Friday şi sărbătorile de iarnă ar putea relansa şi afacerile mici din România, care au suferit mult în ultimii doi ani de pandemie, în special cele care activează pe modelul tradiţional al magazinului de retail. Din estimările noastre, antreprenorii care au ales abonamentul Cargus au redus costurile cu peste 68%", a spus Jaroslaw Sliwa, CEO Cargus.
 
Potrivit unei analize efectuate în luna septembrie de Ciel România, un important producător de software pentru companii, aproape două treimi din antreprenorii români (62%) nu percep o creştere economică, iar situaţia este amplificată şi de majorarea costurilor cu furnizorii, cu utilităţile sau de majorarea preţurilor din magazine.
 
Astfel, oferta Cargus face ca, acum, cel mai bun preţ de expediere pentru un colet de până la 20 kg, în cazul unui abonament cu 200 de livrări, să fie 12,50 lei.
 
În aceste condiţii şi costuri, abonamentele Cargus reprezintă un sprijin real pentru antreprenorii români, deoarece oferă flexibilitate, predictibilitate şi reduce costurile de livrare pentru activităţile lor logistice până la nivelul care era disponibil, până acum, doar celor mai mari jucători de pe piaţa de e-commerce. Din acest moment, micii antreprenori pot fi mai competitivi pentru că nu mai sunt nevoiţi să estimeze un număr fix de expedieri lunare şi, cel mai important, costurile rămân neschimbate pe toată durata contractului.
 
Conform sursei citate, oferta include şi alte servicii care nu presupun costuri suplimentare: zonă extinsă de livrare; tarif redus pentru expedieri ramburs (cash la livrare); notificări trimise prin e-mail şi SMS către destinatari; acces 24/7 la aplicaţia online WebExpress, pentru generare şi urmărire uşoară a notei de transport şi integrare cu cele mai populare platforme eCommerce.
 
Oferta este lansată în contextul în care antreprenorii români au decis să acorde o mai mare importanţă digitizării afacerilor lor. 45% dintre cei care au participat la studiul menţionat anterior au făcut deja investiţii în digitalizarea afacerii în timpul pandemiei, iar 37% planifică noi investiţii în următoarele luni. Asta înseamnă mai multe colete şi livrări de produse în viitorul apropiat, pentru antreprenorii români.
 
Totodată, oferta are caracter temporar, fiind valabilă doar pentru cei care vor semna un contract cu Cargus până la finalul anului - 31 decembrie 2021.
 
Cargus este cea mai experimentată companie de pe piaţa de curierat rapid din România. Compania s-a extins de-a lungul celor 30 de ani de activitate, având în prezent peste 5.000 de angajaţi şi colaboratori care oferă servicii de curierat printr-o reţea naţională de 200 Ship & Go, unde clienţii pot ridica sau trimite pachete pentru livrare, 5 centre naţionale de sortare, 51 de centre operaţionale şi o echipă de peste 2.500 de curieri care efectuează peste 50 de milioane de livrări pe an.
 
La începutul anului 2019, Cargus a fost preluat de Mid Europa Partners Investment Fund, unul dintre cei mai activi investitori din România. Cargus a înregistrat o creştere cu 20% a volumului vânzărilor în 2020
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 3729 / 8818
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS | Join Our Team: Tax Consultant - Tax Department
Filip & Company a asistat Booster Capital în achiziția unei participații în Artesana cu o chipă de avocați coordonată de Alexandru Bîrsan (managing partner) și Andreea Bănică (counsel). RTPR a fost de partea vânzătorului ROCA Investments, iar Andronic & Partners a asistat Artesana şi pe fondatorii acesteia
Clifford Chance a asistat Electrica în emisiunea istorică de obligațiuni verzi lansată pe piețele externe, în valoare de 500 milioane Euro. Avocați din București și Londra, în echipa de proiect, coordonată de partenerii Mădălina Rachieru-Postolache și Kate Vyvyan
LegiTeam: Atorney at Law (0 - 2 years) - Dispute Resolution | Reff & Associates
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în emisiunea de obligațiuni în valoare de 4,7 miliarde de euro | Monica Stătescu (partener): ”Cererea puternică și condițiile de finanțare semnificativ îmbunătățite arată că România este percepută tot mai mult ca un emitent stabil și credibil”
LegiTeam: Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
Legal 500 - Central and Eastern Europe Awards 2025 | Clifford Chance, Filip & Company și Băncilă, Diaconu și Asociații sunt pe lista scurtă pentru titlul de ”Firma anului în România”. Horea Popescu (CMS), Ruxandra Bologa (NNDKP), Madalina Rachieru-Postolache (Clifford Chance) și Ana-Maria Baciu (Baciu Partners) printre candidații la titlul ”Romania Lawyer of the Year”. Alți 18 avocați români și 8 firme locale concurează la premiile regionale
Finanțările sindicalizate își păstrează poziția solidă, iar club-deal-urile câștigă teren pe piață, spun avocații din practica de Banking & Finance de la NNDKP | Valentin Voinescu (Partener): ”Am remarcat o creștere a interesului din partea fondurilor de investiții și a creditorilor non-bancari. Profilul clientului a evoluat: companiile sunt mai bine informate, mai receptive la structuri mixte și tot mai interesate de optimizarea costurilor și a structurii de capital”
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2025” | NNDKP, ZRVP și Dincă & Speciac au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Liana Ștefana Bonca, 85 de puncte, printre primii intrați în anul 2022: “Facultatea vine cu provocări însemnate, iar examenele te testează în moduri neașteptate, cerând mai mult decât ai crezut vreodată că poți oferi. Totuși, în mijlocul acestui tumult și a nesiguranței cu care încă mă confrunt, am credința profundă că munca și pasiunea pot transforma chiar și cele mai grele obstacole în realizări”
Women in Business Law EMEA Awards 2025 | CMS câștigă titlul de de “Firma anului în România”. Un avocat in-house local, desemnat ”General Counsel of the Year” pentru regiune
Tranzacție rară pe piața românească | Cum au lucrat avocații Legal Ground în proiectul legat de achiziția unor obligațiuni ‘tokenizate’, înregistrate și tranzacționate prin sistemul blockchain. Mihai Dudoiu (Partener): ”Pe lângă aspectele comune unor proiecte de finanțare ‘clasice’, a fost necesară integrarea unei componente de fintech. Arhitectura juridică a trebuit adaptată unui cadru relativ nou și încă în formare din punct de vedere normativ”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...