ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

SeedBlink lansează Raise Hub pentru startup-urile europene, care vor să atragă o investiție sindicalizată din network-ul propriu

24 Septembrie 2024   |   BizLawyer

● Raise Hub oferă fondatorilor de startup-uri puterea de a-și gestiona strângerea de fonduri, făcând accesul la capital mai flexibil și accesibil, beneficiind de infrastructura SeedBlink pentru finanțare și managementul capitalului. ● Principalele avantaje includ: opțiuni de finanțare flexibile, acces la o vastă bază de date de VC-uri, gestionarea interacțiunilor cu investitorii și instrumente precum evaluarea pitch deck-urilor asistată de AI și managementul post-strângere de fonduri, cu vehicule de investiții eficiente din punct de vedere al costurilor integrate.

 
 
SeedBlink, platforma all-in-one de investiții și equity management, anunță lansarea Raise Hub, o suită de produse și servicii menite să simplifice și să accelereze procesul de strângere de fonduri pentru startup-urile europene din network-ul propriu, beneficiind de infrastructura robustă de equity management a SeedBlink.

Cu Raise Hub, fondatorii pot crea fără efort runde private de finanțare pentru investitorii lor, fără a accesa rețeaua extinsă de investitori a SeedBlink (Ventures). Acest instrument oferă fondatorilor flexibilitatea de a gestiona procesele complexe de sindicalizare, asigurând conformitatea și simplificând operațiunile de strângere de capital, de la pregătire până la închiderea rundei.

„La SeedBlink, ne angajăm să reducem povara cu care se confruntă fondatorii atunci când își gestionează capitalul privat și relațiile cu stakeholderii lor,” a declarat Carmen Sebe, CEO SeedBlink. „Raise Hub este o extensie naturală a platformei noastre, oferind un mediu sigur în care fondatorii își pot grupa investitorii într-un singur vehicul de investiții, gestionând eficient acțiunile și stakeholderii. Astfel, aceștia se pot concentra mai mult pe dezvoltarea afacerii lor.”

Caracteristicile cheie ale Raise Hub:
●    Fondatorii își pot invita investitorii în pagini de tranzacții securizate, cu partajare de documente, fluxuri de semnături, plăți și monitorizarea interacțiunilor cu investitorii.
●    Infrastructura de sindicalizare: platforma permite fondatorilor să grupeze mai mulți investitori într-un singur vehicul de investiții, simplificând guvernanța și evitând fragmentarea tabelului de capital.
●    Management post-strângere de fonduri: Integrat cu platforma existentă de gestionare a capitalului privat (Equity) a SeedBlink, Raise Hub oferă o guvernanță eficientă a investitorilor, simplificând pregătirea pentru runde viitoare și tranzacții secundare.
●    Revizuirea materialelor cu ajutorul AI: ajută fondatorii să își rafineze pitch deck-urile prin feedback cuprinzător și informații utile.
●    Acces la o bază de date curatoriata de VC-uri: Fondatorii au acces la o listă de peste 1.800 de VCs europeneși internaționale, ajutându-i să construiască conexiuni adaptate nevoilor lor de finanțare.

O premieră în sindicalizarea investitorilor

Spre deosebire de instrumentele tradiționale de strângere de fonduri sau modelele de crowdfunding, Raise Hub este construit special pentru fondatorii care doresc să acceseze rețelele lor proprii de investitori.  

„Cu Raise Hub, le oferim fondatorilor posibilitatea de a crea și manageria sindicalizările cu ușurință,” a declarat Sebe. „Aceasta face parte din viziunea noastră de a democratiza procesul de strângere de fonduri, oferind startup-urilor control asupra finanțării cu instrumente moderne, fără a complica tabelul de capital sau guvernanța acționarilor.”

Mircea Vadan, fondator la Activize și Transylvania Angels Network, a declarat: „Am folosit recent serviciul de sindicalizare oferit de SeedBlink - prin infrastructura lor de nominee - și l-am ales în detrimentul altor opțiuni, deoarece ni s-a părut a fi cel mai fluid instrument pentru investitori, cu procese clare, mai puțină birocrație și o impozitare redusă la exit.”

Diwaker Singh, fondatorul Crikle, a împărtășit experiența sa:  „Raise de la SeedBlink este un proces ușor de gestionat și digitalizat. Investitorii sunt grupați într-un singur vehicul, iar antreprenorii nu trebuie să-și facă griji pentru un tabel de capital dezorganizat sau cerințe complicate de guvernanță. Comparativ cu alte platforme de sindicalizare, SeedBlink oferă nu doar o experiență mai bună, ci și o opțiune accesibilă, permițând companiilor să atragă investitori din diferite țări și cu dimensiuni variate ale tichetelor de investiție.”

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 9 / 8262
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Legiteam | Cherciu & Co is looking for two Junior ̸ Mid - Level Lawyers
Promovări la Popovici Nițu Stoica & Asociații | Patru avocați fac un pas înainte în carieră și devin avocați colaboratori coordonatori
Bohâlțeanu & Asociații a asistat Emma Lambda în achiziția Stratum Energy Romania, într-un mandat complex, desfășurat pe parcursul ultimilor 2 ani. Echipă multidisciplinară, formată din profesioniști specializați în Corporate ̸ M&A, Energy și Real Estate | Ionuț Bohâlțeanu (Managing Partner): ”Un proiect de mare anvergură pentru echipa noastră, având în vedere specificul domeniului, gradul complex de structurare a tranzacției și jurisdicțiile implicate”
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
Țuca Zbârcea & Asociații obține un precedent important într-un arbitraj ICC din industria de petrol și gaze
Andreea Zvâc face un pas înainte în carieră și devine Partener în cadrul biroului Wolf Theiss din București | Bryan W. Jardine (Managing Partner): Promovarea sa reflectă nu numai contribuțiile profesionale remarcabile la dezvoltarea departamentului său, ci și rolul semnificativ în consolidarea poziției generale a firmei pe piața din România
Bondoc & Asociații a asistat TDI Renewables, unul dintre principalii actori în domeniul dezvoltării regenerabile, într-o restructurare internațională
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Avansul cheltuielilor arbitrale (Powered by ZRVP)
Rising Stars | Tudor Bonifate, primul admis la Facultatea de Drept și mai apoi șef de promoție în 2022, cu media 10, a ales să profeseze ca avocat la Țuca Zbârcea & Asociații: ”Învăț permanent – de la avocații care mă coordonează, de la colegii mei avocați, de la profesorii cu care am șansa de a colabora la facultate, de la studenții mei. Cred că avocatura mă face un profesor mai bun, după cum profesoratul mă face un avocat mai bun”
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați stagiari
LegiTeam | Mitel & Asociatii caută avocat cu experiență (Litigii și Soluționare a Disputelor)
LegiTeam | Mitel & Asociații caută avocat cu experiență (Drept Societar și Comercial)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...