ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Despre tinerii avocați care au intrat în rândul partenerilor din firmele mari | Azi, Cristi Tudor - avocatul care a parcurs drumul de la stagiar la partener într-o singură firmă: “Emblema Mușat & Asociații este stabilitatea, construită în cei peste 30 de ani de activitate cu realizări notabile. Mă consider privilegiat să pot afirma că jumătate din această perioadă am făcut parte din colectivul firmei”

28 Aprilie 2021   |   Ștefania Enache

Statutul de partener îl apropie de Cristi Tudor mai mult de clienți, în principal în ceea ce privește asumarea unor decizii strategice pe anumite aspecte sensibile. De asemenea, una dintre prioritățile sale a devenit coeziunea la nivel de echipă.

 
 
Cristi Tudor a crescut și s-a format în mijlocul echipei Mușat & Asociații.Munca depusă, implicarea, învățarea continuă l-au ajutat să evolueze în carieră, iar astăzi este cel mai nou Partener al firmei de avocatură.„Mi-am început cariera la Mușat & Asociații și am continuat aici timp de peste 15 ani. Practic, aici m-am format. Pe tot acest parcurs, am combinat viziunea și bunele practici ale firmei cu propriile idei, având oportunitatea de a fi constant implicat în proiecte de anvergură cu o componentă de insolvență sau economică.În egală măsură, integritatea și asumarea deciziilor indiferent de rezultat, au fost repere importante în evoluția mea profesională”, a declarat avocatul pentru BizLawyer.

Portalul nostru continuă să îi prezinte pe tinerii avocați care au intrat în ultimul an în rândul partenerilor din firmele de avocatură cu echipe și proiecte mari. BizLawyer le-a prezentat recent pe Anca Zegrean (Biriș Goran), Andra Mihalache (Mușat & Asociații), Roxana Abrașu (NNDKP) și
Eugen Sârbu (Oglindă & Partners), și va continua acest demers cu alți tineri avocați care au intrat în prima linie în ultimele luni.

Promovarea în noua funcție a venit la pachet cu un set mai complex de responsabilități. Statutul de partener îl apropie de Cristi Tudor mai mult de clienți, în principal în ceea ce privește asumarea unor decizii strategice pe anumite aspecte sensibile. De asemenea, una dintre prioritățile sale a devenit coeziunea la nivel de echipă.

Eficiența muncii face diferența

Cristi Tudor
are planuri importante legate de munca sa. El amintește faptul că dezvoltarea pe verticală, prin promovarea de noi parteneri, este, fără îndoială, un deziderat pentru orice societate de business. „Aceasta implică bineînțeles și creativitate, inovație și uneori, schimbări. Îmi propun să contribui la consolidarea și dezvoltarea departamentului nostru de insolvență și restructurare, cu stabilirea unor obiective adaptate la realitatea incertă din ultimul an și aplicate pe noile necesități ale clienților în acest context”, punctează avocatul.




Partenerul Mușat & Asociații este de părere că, în orice domeniu de activitate eficiența muncii face diferența. „Este adevărat că cei care sunt la început de drum conștientizează acest aspect uneori mai târziu, concentrându-se inițial pe diversitate și volum. Însă, odată cu trecerea anilor și acumularea de experiență, se rafinează calitatea serviciilor și orientarea către rezultat. Atât mediul în care te formezi, echipa, cât și coordonatorii contribuie major la această conștientizare. Inevitabil, principiile de etică și deontologie profesională promovate constant de către firmă și consolidate de pasiunea colegilor față de profesie nu pot conduce decât la formarea unui bun practician”, nuanțează specialistul în Drept.

Referindu-se la profesia pe care o practică, el subliniază faptul că „avocatura este frumoasă și pentru că prezintă un nivel ridicat de empatie. Mai întâi simți, apoi cunoști și finalmente, consolidezi. Cred că știința de carte, pasiunea și perseverența sunt cheile importante pentru o carieră de succes”.  

Faptul că a avut șansa de a se dezvolta profesional într-o firmă de avocatură din „liga grea” a avocaturii de business a reprezentat un mare avantaj pentru Cristi Tudor. „Emblema Mușat & Asociații este stabilitatea, construită în cei peste 30 de ani de activitate în avocatura de business, cu rezultate și realizări notabile. Mă consider privilegiat să pot afirma că jumătate din această perioadă am făcut parte din colectivul firmei, lucrând într-un mediu profesionist, în continuă expansiune și am beneficiat de sfaturile și experiența unor oameni de calitate”, nuanțează avocatul.

Cristi Tudor mai spune că, în ultimii ani, a avut ocazia de a se implica în proiecte ample de restructurare / reorganizare judiciară sau proceduri de faliment, finalizate cu îndeplinirea obiectivelor propuse. „Societățile vizate activau în domeniul construcțiilor sau în piața de producere a energiei electrice, dar și în industria hotelieră. Problematica ridicată din aceste mandate a necesitat aportul mai multor departamente din cadrul firmei (mediu, dreptul muncii etc.), raportat la caracterul specializat al profilului și activității clienților asistați. În ultimul timp a avut ocazia de a se implica direct”, detaliază expertul Mușat & Asociații.




La început de carieră în mod natural există tendința de a acorda mai mult timp profesiei. Cu timpul, echilibrul între timpul alocat profesiei și cel pentru viața personală reprezintă un factor important care menține motivația de a evolua continuu, ca profesionist și ca om. Atât timp cât ești mulțumit de deciziile pe care le-ai luat, de sacrificiile pe care le-ai făcut pentru a ajunge unde ți-ai dorit, înseamnă că ai reușit. Peste cinci ani mă văd în locul în care voi simți că îmi alimentez constant bucuria și motivația cu care am profesat timp de peste 15 ani.”

Cristi Tudor, Partener Mușat & Asociații



Experiența dobândită în cadrul Mușat & Asociații l-a învățat că un coordonator trebuie să cunoască toate aspectele importante dintr-un proiect pentru a fi în măsură să stabilească o strategie solid argumentată și adaptată nevoilor curente ale clientului.

„Un proiect reușit este rezultatul unei bune interacțiuni dintre o echipă de lucru pluridisciplinară și managerul de proiect care identifică aspectele de importanță majoră și aduce un plus de eficiență. Personal, îmi place să mă implic activ în activități inovatoare, care mă provoacă profesional. De exemplu, la începutul acestui an, m-am ocupat de vânzarea unui număr de certificate de emisii de gaze cu efect de seră la Bursa de Mărfuri București. Dimensiunea proiectelor nu reprezintă obligatoriu un criteriu de selecție. Dacă opinia mea poate aduce valoare în activitatea colegilor, îmi organizez agenda astfel încât sa răspund cu promptitudine solicitării. Bineînțeles, prioritizarea sarcinilor este esențială pentru un bun management, în contextul menținerii unui standard ridicat de eficiență”, a conchis Cristi Tudor.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 967 / 1716
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
BACIU PARTNERS: Rafinarea serviciilor juridice oferite într-o manieră integrată pentru o realitate în continuă schimbare | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: “Am coordonat mereu echipe de avocați atipice, și acum am decis să creștem tempo-ul: suntem pregătiți să facem modul nostru de a gândi și de a pune în practică lucrurile să se reflecte clar, fără obstacole, în toate inițiativele în care suntem implicați”
Filip & Company a asistat grupul Digi la contractarea unui două împrumuturi în valoare peste 117 mil. € și, respectiv, de 50 mil. €
Proiectul parcului fotovoltaic de la Ovidiu face un pas înainte. MPR|Partners a fost alături de EnPower Energy pentru coordonarea procedurii de obținere a acordului de construire, cu o echipă de avocați coordonată de Gelu Maravela (partener fondator) și Dana Rădulescu (partener)
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Rebecca Marina, counsel în cadrul firmei Filip & Company după ultima rundă de promovări: “Am găsit aici oameni care îmi împărtășesc principiile și valorile de viață și care mi-au devenit prieteni și mentori sau pentru care eu am devenit mentor mai târziu. Orice promovare vine cu responsabilități și noi roluri în echipă”
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...