ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

D&B David şi Baias anunță noi promovări: un nou Partener, doi Counsel, doi Avocați seniori coordonatori și doi Avocați seniori

04 Septembrie 2024   |   BizLawyer

”Noile poziții ocupate de colegii promovați sunt o recunoaștere a rezultatelor excepționale și a contribuției lor la succesul firmei noastre”, a declarat Sorin David, Partener Coordonator, D&B David şi Baias.

 
 
D&B David și Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, îl promovează, începând cu 1 septembrie, pe Lucian Bozian în poziția de Partener. De asemenea, Adina Oprea și Romana Petre devin Counsel, Alice Spridon și Mihaela Papandreia sunt promovate în poziția de Avocat Senior Coordonator, iar Valentina Bogrea și Dan Fînaru la Avocat Senior.

”Noile poziții ocupate de colegii promovați sunt o recunoaștere a rezultatelor excepționale și a contribuției lor la succesul firmei noastre. Îi felicit pe colegii noștri pentru acest pas important în carieră și sunt convins că împreună vom continua să consolidăm poziția D&B pe piață și să obținem soluții juridice importante pentru clienții noștri”, a declarat Sorin David, Partener Coordonator, D&B David şi Baias. . .


Lucian Bozian este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, promoţia 2004, şi membru al Baroului Bucureşti începând cu anul 2015. El este specializat în dreptul concurenței, controlul concentrărilor economice, ajutoare de stat, legislația privind controlul investițiilor și subvențiilor străine, expertiza sa fiind recunoscută în mod constant de publicații internaționale precum Chambers & Partners Europe, Legal 500, Global Competition Review și Who's Who Legal.
Lucian asistă clienți locali sau internaționali în diferite proceduri în fața Consiliului Concurenței, precum inspecții inopinate, inclusiv de tip IT Forensic, anchete sectoriale ori investigații având ca obiect practici anticoncurențiale precum cele de tip cartel, schimburi de informații sensibile concurențial, acorduri verticale restrictive în distribuție ori franciză, ori cele specifice abuzului de poziție dominantă. Totodată, el acordă asistență în ceea ce privește implementarea unor măsuri interne care să prevină încălcarea regulilor de concurență, precum implementarea unor programe de conformare, pregătirea de proceduri interne de reacție, susținerea de traininguri specializate ori inspecții simulate și revizuirea constantă a politicilor comerciale.

Adina Oprea este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Titu Maiorescu şi membră a Baroului Bucureşti din anul 2014. De asemenea, deţine o diplomă de master în dreptul afacerilor. Ea face parte din echipa de Corporate M&A a D&B David şi Baias din ianuarie 2014, fiind specializată în proiecte complexe de reorganizare și tranzacții.  
Adina coordonează atât proiecte de vânzare, cât şi de cumpărare, fiind implicată activ în toate etapele unei tranzacţii, de la faza discuţiilor preliminare, a proceselor de due diligence și negocierii documentelor tranzacției, până la semnarea și implementarea acestora. Expertiza Adinei acoperă şi aspecte de drept corporativ, precum înființarea societăților și desfășurarea activității lor în România, organizarea, funcţionarea şi atribuţiile organelor de conducere şi control, distribuția de dividende și răspunderea administratorilor.
De-a lungul timpului, ea a oferit consultanță juridică în cadrul unor proiecte ample de reorganizare - parte a unor procese desfășurate la nivel internațional de producători din industria farmaceutică, precum și a unor societăți din cadrul unor grupuri importante pe plan local. Portofoliul Adinei  cuprinde un număr semnificativ de clienți din domenii precum energie, farmaceutic, auto, industrie și retail.

Romana Petre este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, membră a Baroului Cluj din 2013 şi a Baroului Bucureşti din 2015. Ea face parte din echipa de Corporate M&A a D&B David şi Baias din mai 2015, iar domeniile sale de expertiză includ dreptul societar, fuziuni și achiziții, precum și asistență la tranzacții.
Cu o experiență vastă în procese de due diligence și tranzacții, ea a reprezentat cu succes clienți din mai multe industrii, în special servicii medicale, retail și TMT (telecomunicații, media și tehnologie).
Romana coordonează atât proiecte în care este reprezentat vânzătorul, cât și proiecte în care este asistat cumpărătorul, fiind implicată activ în toate etapele tranzacțiilor. De asemenea, ea a coordonat numeroase proiecte de reorganizare care a implicat echipe multidisciplinare.

Alice Spridon este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din iunie 2013. Ea s-a alăturat echipei de Corporate M&A a D&B David şi Baias în iulie 2017, aria sa de expertiză incluzând dreptul societar și comercial, fuziuni și achiziții, dreptul mediului și aspecte de reglementare.
Alice acordă asistență juridică clienților naționali și internaționali cu privire la o gamă variată de proiecte societare, de la operațiuni curente până la implementarea unor proiecte complexe și multi-jurisdicționale de restructurare și reorganizare, cum ar fi fuziuni, divizări, transfer de afacere, precum și cu privire la tranzacțiile M&A și aspecte de reglementare în diverse industrii, incluzând servicii medicale, retail, industria alimentară și agribusiness, tehnologie, media și telecomunicații.
De-a lungul timpului, Alice a asistat clienți în tranzacții complexe de M&A și a coordonat numeroase proiecte de due diligence în diverse industrii, fiind implicată în toate etapele unei tranzacții.

Mihaela Papandreia este licențiată în Drept la Universitatea din București, deține un master în Carieră Judiciară la aceeași universitate și este membră a Baroului București din ianuarie 2009. S-a alăturat echipei Corporate M&A a D&B David și Baias în decembrie 2018.
Domeniile de expertiză ale Mihaelei acoperă dreptul corporativ, fuziuni și achiziții, aspect comerciale, dreptul imobiliar și domeniul energiei. Mihaela a asistat corporații internaționale și locale și antreprenori locali, precum și companii publice, în tranzacții de fuziuni și achiziții, fie că este vorba de asistență de partea cumpărătorului sau a vânzătorului, în asocieri diverse și acorduri complexe ale acționarilor, precum și contracte comerciale în mai multe sectoare de activitate. Experiența ei acoperă toate etapele relevante ale procesului tranzacțional, de la structurarea inițială, până la procese de due diligence și apoi redactarea și negocierea documentației de tranzacție, asigurând în același timp asistență juridică cu privire la finalizarea cu succes a tranzacției și alte aspecte post-tranzacție.
Mihaela oferă, de asemenea, asistență clienților cu privire la aspecte privind legislația Energiei, cu accent pe sectorul energiei regenerabile, respectiv: tranzacții, aspecte de reglementare cu privire la autorizarea și conformarea în procesul de planificare, dezvoltare și exploatare a proiectelor din surse regenerabile, revizuirea contractelor specifice industriei privind operațiunile legate de energie.

Valentina Bogrea a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București în 2019 și, din același an, este membru al Baroului București. În 2020, a finalizat un program de master în Drept Internațional Public la aceeași instituție. Valentina s-a alăturat echipei de litigii fiscale și administrative în februarie 2022, unde a acumulat o experiență vastă în calitate de avocat specializat în drept fiscal.
Serviciile oferite de Valentina au inclus oferirea de consultanță juridică strategică, reprezentarea clienților în litigii fiscale și administrative și asigurarea conformității cu legislația în domeniu.
Ea a asistat cu succes clienți în gestionarea unor cazuri complexe ce implică dreptul fiscal, dar și contestarea taxelor vamale și a taxelor de mediu.

Dan Fînaru este absolvent a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, fiind membru al Baroului Bucureşti începând cu anul 2016. De asemenea, el deţine o diplomă de master în Drept Privat în cadrul aceleiaşi facultăţi. Dan s-a alăturat departamentului de Litigii al D&B David şi Baias începând cu luna iunie 2023. Domeniile sale de expertiză acoperă dreptul proprietăţii intelectuale, contencios administrativ şi fiscal, insolvenţă, civil, execuţional civil, comercial, contravenţional şi penal, fiind implicat într-o varietate de litigii. El a asistat și a reprezentat clienți naționali și internaționali, activi în toate domeniile legate de competența sa, atât în tranzacții comerciale, cât și în litigii în fața tuturor instanțelor naționale.
Dan are o experiență deosebită în strategia pre-litigioasă, dar și în asistarea clienților în timpul și după etapa litigioasă. El a reprezentat clienți în litigii complexe caracterizate printr-un nivel înalt de tehnicitate, având ca scop protejarea tuturor drepturilor legale ale acestora.


 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 3 / 1797
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Bondoc și Asociații a asistat cu succes unul dintre cei mai mari furnizori de energie din România într-un litigiu declanșat ca urmare a unui control ANPC
RTPR a asistat acționarii 123FormBuilder la vânzarea către grupul american Kiteworks. Alina Stăvaru (Partner) a coordonat echipa
MidEuropa a angajat banca de investiţii Rothschild pentru vânzarea Regina Maria (România) și MediGroup (Serbia). Firma de avocați A&O Shearman, care colaborează pe piața locală cu RTPR, asigură suport juridic în pregătirea tranzacției | Este de așteptat ca unele dintre cele mai importante firme de private equity active în CEE și jucători strategici să își manifeste interesul, dar numai câțiva pretendenți pot susține prețul de 12-13x EBITDA solicitat de MidEuropa
Voicu & Asociații is looking for business lawyers (maximum 5 years from Bar admission)
D&B David şi Baias anunță noi promovări: un nou Partener, doi Counsel, doi Avocați seniori coordonatori și doi Avocați seniori
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Corporate ̸ M&A
În spatele scenei, alături de performanta echipă de Dispute Resolution de la Țuca Zbârcea și Asociații, care gestionează peste 4.000 de dosare ̸ an, cu o valoare ce depășește acum 7 miliarde de euro. ”Abilitatea lor de a gestiona spețe complexe și sofisticate din diverse domenii este de neegalat”, spun ghidurile juridice internaționale | Cum lucrează profesioniștii din cel mai numeros departament al firmei, care sunt proiectele fanion și cine sunt avocații care coordonează grupurile de practică
INTERVIU | Din vorbă în vorbă cu Alexandru Iorgulescu, promovat recent pe poziția de Partener la ZRVP: ”Capacitatea de anticipare a mișcărilor adversarului, posibilitatea de a vedea conexiuni acolo unde acestea nu sunt evidente intră în ceea ce eu consider talent. Acesta nu oferă garanția succesului în avocatură, întrucât trebuie dublat de cunoștințe temeinice de drept, de deprinderea tehnicilor de argumentare ̸ persuasiune, de o pregătire minuțioasă a fiecărui caz. Ceea ce se adaugă la talent pentru a completa rețeta succesului în avocatură se poate obține numai prin muncă susținută”
ITR World Tax 2025 | Brandurile din avocatura locală cu o activitate notabilă în domeniul taxelor urcă în top. Care sunt cele mai bune firme locale evidențiate pe palierele de General corporate tax, Transfer pricing și Tax controversy
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat Helinick, lider pe piața de sisteme de siguranță și de securitate pentru clădiri, în vânzarea către Convergint, unul dintre cei mai mari jucători globali în domeniu
Clifford Chance Badea a asistat Nofar Energy în achiziția companiei de proiect care dezvoltă un parc fotovoltaic de 160 MW în județul Giurgiu. Nadia Badea (Partener) a coordonat echipa formată din avocați cu experiență aprofundată din practica de Energy ̸ M&A
Bondoc & Asociatii oferă consultanță unui investitor irlandez în legătură cu achiziția unui proiect eolian de 40 MW in Romania
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...