ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca

09 Mai 2024   |   M. T.

Finalizarea financiară este preconizată pentru mijlocul anului 1924.

Magdalena Răducanu (Special Counsel, co-head al practicii Banking and Finance la nivelul întregii firme) si Iustinian Captariu (Partener, Head coordonator la nivel regional al practicii Energy and Natural Resources) - Kinstellar

 
 
Kinstellar a consiliat cu succes dezvoltatorul de top BIG Mega Renewable Energy cu privire la acordul de finanțare de 92 de milioane de EUR cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și OTP Bank pentru construirea și operarea Parcului Eolian Urleasca102 MW situat în județul Brăila, România.

Este un proiect de referință, care marchează prima investiție a companiei în energie regenerabilă și o etapă crucială pentru strategia de extindere a companiei în România și în Balcani. Se preconizează că parcul eolian Urleasca va contribui semnificativ la obiectivele României în domeniul energiei regenerabile, fiind estimat că va genera 292 GWh pe an.

Finalizarea financiară este preconizată pentru mijlocul anului 1924.


Asistența Kinstellar cu privire la finanțare a fost coordonată de Magdalena Răducanu (Special Counsel, co-head al practicii Banking and Finance la nivelul întregii firme), și i-a inclus pe Răzvan Constantinescu (Managing Associate) și Horațiu Crețu (Junior Associate).

Kinstellar a acordat consultanță BIG Mega Renewable Energy cu privire la toate proiectele sale de energie regenerabilă în România, încă de la intrarea pe piață și din primele etape de dezvoltare. Toate chestiunile legate de energie, inclusiv aspectele tranzacționale, de dezvoltare și de reglementare, au fost coordonate de Iustinian Captariu (Partener, Head coordonator la nivel regional al practicii Energy and Natural Resources), alături de Cătălin Graure (Counsel), Mădălina Perțe (Managing Associate), Ioana Criste (Senior Associate), Dana Sârbu (Associate), Ioana Popescu (Associate), în timp ce aspectele de drept imobiliar au fost coordonate de Cătălin Dinu (Counsel), cu asistență din partea Dianei Istov (Senior Associate) și a Corinei Stanciu (Senior Associate).

Magdalena Răducanu a adăugat: „Felicitări tuturor părților implicate pentru munca extraordinară depusă! Sectorul bancar reprezintă unul dintre pilonii tradiționali în ceea ce privește expertiza biroului nostru, finanțările din domeniul energiei regenerabile devenind din ce în ce mai numeroase în activitatea noastră. Avem experiență vastă în gestionarea mandatelor cross-practice și suntem bucuroși că am făcut echipă încă o dată  cu membrii departamentului de drept în energie și resurse naturale.”

Iustinian Captariu a subliniat: „Felicitări clientului nostru! Suntem foarte onorați că i-am asistat în acest proiect din primele etape de dezvoltare și până în prezent. Mandatul a necesitat eforturi combinate ale echipelor noastre și consultanță specializată în mai multe domenii cheie. Credem cu tărie că expertiza noastră în domeniul energiei regenerabile este de neegalat în România - numai în ultimii ani, biroul nostru a oferit consultanță pentru proiecte cu o capacitate totală de peste 4.000 MW, ceea ce este reprezentativ pentru investițiile strategice pe care âara noastră le face înspre tranziția energetică.”  

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 18 / 7992
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
BACIU PARTNERS: Rafinarea serviciilor juridice oferite într-o manieră integrată pentru o realitate în continuă schimbare | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: “Am coordonat mereu echipe de avocați atipice, și acum am decis să creștem tempo-ul: suntem pregătiți să facem modul nostru de a gândi și de a pune în practică lucrurile să se reflecte clar, fără obstacole, în toate inițiativele în care suntem implicați”
Filip & Company a asistat grupul Digi la contractarea unui două împrumuturi în valoare peste 117 mil. € și, respectiv, de 50 mil. €
Proiectul parcului fotovoltaic de la Ovidiu face un pas înainte. MPR|Partners a fost alături de EnPower Energy pentru coordonarea procedurii de obținere a acordului de construire, cu o echipă de avocați coordonată de Gelu Maravela (partener fondator) și Dana Rădulescu (partener)
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Rebecca Marina, counsel în cadrul firmei Filip & Company după ultima rundă de promovări: “Am găsit aici oameni care îmi împărtășesc principiile și valorile de viață și care mi-au devenit prieteni și mentori sau pentru care eu am devenit mentor mai târziu. Orice promovare vine cu responsabilități și noi roluri în echipă”
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...