€ 4.9773   USD 0.1133   
Home Login
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a trimis Corpul de Control pentru investigarea modalităţii în care s-au efectuat angajările şi pontajele angajaţilor la Complexul Energetic Valea Jiului SA în perioada 2023-2024, precum şi modalitatea în care se iau concediile medicale la nivelul societăţii, a anunţat, joi, ministerul de resort.
Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a admis cererea Metrorex de suspendare a executării silite efectuate de Asocierea Webuild SpA (lider) - FCC Construccion SA - Delta Antrepriză de Construcţii şi Montaj 93 SRL - AB Expert Construct Imobiliare SRL, a anunţat joi Metrorex.
Ministerul Justiţiei desfăşoară, în această perioadă, procedura de selecţie a magistratului de legătură în Italia.
Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat marţi că instanţa de fond din Malta a hotărât predarea lui Paul-Philippe al României.
Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat luni că o instanţă din Malta a admis apelul parchetului şi a desfiinţat prima hotărâre a judecătorilor prin care se refuzase predarea fugarului Paul-Philippe al României, urmând ca acest caz să se rejudece.
Senatorul PSD Robert Cazanciuc anunţă că prima condamnare cu închisoare în baza Legii Anastasia a fost pronunţată de Judecătoria Alba Iulia, un tânăr de 19 ani care a condus băut şi a ucis trei persoane primind cinci ani de închisoare cu executare, în primă instanţă.
Ministerul Justiţiei a anunţat, miercuri, că Paul-Philippe al României rămâne în arest, după ce Curtea Constituţională a Maltei i-a respins cererea de eliberare.
Lanţul american de restaurante de tip fast-food McDonald's nu are dreptul de a utiliza termenul "Big Mac" pentru produsele din pui precum burgeri de pui, a decis miercuri justiţia europeană, dând câştig de cauză lanţului irlandez de restaurante Supermac într-o dispută de lungă durată privind dreptul de proprietate intelectuală, transmite Reuters.
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus reabilitarea fostului ministru al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, astfel încât condamnarea de cinci ani închisoare primită în dosarul "2 Mai" va fi ştearsă din cazierul judiciar.
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus definitiv, marţi, încetarea procesului penal împotriva Elenei Udrea în dosarul Hidroelectrica, în care este acuzată de trafic de influenţă şi spălare a banilor, în legătură cu suma de 5 milioane de dolari pe care ar fi primit-o de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu.
Contacteaza-ne!
Trimite un email