€ 4.9773   USD 0.1133   
Home Login
Maria Teodora Busuioc este unul dintre „bobocii” Facultății de Drept din cadrul Universității din București.
Norris Alexandru Mircescu se gândește deja ca, după examenul de licență, să susțină concursul de admitere în Barou pentru a urma calea avocaturii.
Gândul pe care Călin Paul Chițu l-a avut atunci când a decis să dea admitere la Facultatea de Drept a fost acela că va urma calea magistraturii.
Facultatea de Drept a Universităţii de Vest din Timişoara (UVT) va oferi, din acest an universitar, în cadrul unui parteneriat cu British Law Centre (BLC), un program de studiu de un an în drept englez - Diploma în English Law and Legal Skills.
Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea din Bucureşti şi Universitatea Politehnica din Bucureşti ocupă primele trei locuri în Metarankingul Naţional pe anul 2023 al instituţiilor de învăţământ superior care a fost publicat miercuri de Ministerul Educaţiei.
Echipa Facultății de Drept din cadrul Universității din București s-a impus, din nou, în cadrul Hexagonului de Drept, studenții din Capitală dominând concursul la probele științifice.
Alexandra Șipoteanu face parte din galeria tinerilor care au absolvit cu succes Facultatea de Drept din cadrul Universității din București.
Diana Valeria Ceaușu, șefa promoției 2020, a așteptat cu nerăbdare, pe tot parcursul facultății, intrarea în profesie.
Monica Alexandra Popa a fost unul dintre cei mai buni studenți din generația sa, finalizând printre primii, în 2021, Facultatea de Drept din cadrul Universității din București.
Alexandra Tuță trăiește din plin noua etapă din viața sa profesională.
Contacteaza-ne!
Trimite un email