€ 4.9773   USD 0.1133   
Home Login
Kinstellar a consiliat acționarii majoritari ai Agrotex (unul dintre cei mai importanți furnizori de cereale și materiale agricole de pe piața locală) în vânzarea unui pachet semnificativ de acțiuni către Promat Comimpex, jucător renumit în sectorul agricol, acum controlat de către grupul Ameropa.
Echipa de avocati coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si Cristian Vlaicu (Partner) a oferit asistenta juridica Asigurarea Romaneasca – Asirom Vienna Insurance Group S.
Tranzacţia prin care Ardian France SAS, din Franţa, intenţionează să preia Alstef Group SAS şi filialele sale, inclusiv Alstef Roumanie SRL, a fost aprobată de Consiliul Concurenţei.
Popovici Nițu Stoica & Asociații (PNSA) a asistat Promat Comimpex, o societate controlată de Grupul Ameropa în cadrul unui joint-venture cu antreprenorii Cristian Moldovan și Dan Corbuț, cu privire la achiziția unui pachet de acțiuni de 70% în Agrotex, unul dintre cei mai importanți distribuitori de materii prime agricole din nordul României, cu o creștere rapidă de la an la an și o cifră de afaceri de peste 150 milioane de euro în ultimii ani.
Grupul francez de real estate Catinvest anunță consolidarea ElectroPutere Parc ca unul dintre cele mai mari centre de retail din Oltenia, odată cu deschiderea noului magazin Leroy Merlin pe o suprafață extinsă de 13.
Promateris a obţinut, pe parcursul a patru ani, fonduri norvegiene în valoare de 2,291 milioane de euro, care au permis dezvoltarea capacităţii de producţie şi adoptarea de practici sustenabile, conform unui comunicat al companiei, remis miercuri AGERPRES.
TAROM a semnat un contract de leasing pentru achiziţia a două aeronave Boeing 737 MAX 8 cu CDB Aviation, subsidiara irlandeză a CDB Financial Leasing Co.
Firma internațională de avocatură CMS a asistat Entek Elektrik Üretim A.
Firma internațională de avocatură CMS a asistat banca poloneză Alior Bank SA (Alior Bank), prin sucursala sa din România, cu privire la vânzarea unui portofoliu de aproximativ 4 000 de clienți de tip retail către banca românească Patria Bank SA.
Firma internațională de avocatură CMS a asistat Alcedo SRL (Alcedo), o subsidiară a conglomeratului japonez Sumitomo Group, cu privire la achiziția Naturevo, un distribuitor român de materiale agricole.
Contacteaza-ne!
Trimite un email