€ 4.9773   USD 0.1133   
Home Login
Metrorex scapă de executare silită și reușește să obțină deblocarea conturilor, poprite de constructorul Magistralei M5

04 Iulie 2024   |   Agerpres

Decizia este definitivă, fără cale de atac.

Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a admis cererea Metrorex de suspendare a executării silite efectuate de Asocierea Webuild SpA (lider) - FCC Construccion SA - Delta Antrepriză de Construcţii şi Montaj 93 SRL - AB Expert Construct Imobiliare SRL, a anunţat joi Metrorex.
 
"Metrorex anunţă că Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a hotărât, în şedinţa publică prin Încheiere din data de 3.07.2024, admiterea cererii de suspendare provizorie formulată de Metrorex şi, în acelaşi timp, a dispus suspendarea executării silite efectuate de către Webuild SpA - lider de asociere, FCC Construccion SA, Delta Antrepriză de Construcţii şi Montaj 93 SRL, AB Expert Construct Imobiliare SRL", se arată într-un comunicat al companiei.
 
Decizia este definitivă, fără cale de atac.
 
Potrivit companiei, decizia permite Metrorex să îşi desfăşoare activităţile în condiţii optime şi să continue implementarea proiectelor de modernizare şi dezvoltare a reţelei de metrou.
 
"Metrorex asigură atât publicul călător, cât şi colaboratorii săi, că prioritatea companiei este de a furniza servicii de transport public cu metroul în cele mai bune condiţii de siguranţă şi confort, făcând demersuri continue pentru a menţine aceste standarde", se mai precizează în comunicat.
 
Metrorex a avut conturile blocate după ce Webuild, constructorul Magistralei M5, a pus poprire pe acestea în baza unei datorii mai vechi, de 21 milioane de euro, provenită din claim-uri.
Contacteaza-ne!
Trimite un email