€ 4.9720   USD 0.1117   
Home Login
CMS, în echipa câștigătoare a premiului IFLR pentru tranzacția anului 2023 în Europa, în categoria Finanțare Structurată & Securitizare | Rodica Manea, partener CMS Romania: ”O confirmare a eforturilor continue ale CMS de a-și menține poziția de lider pe piața juridică”

08 Mai 2023   |   BizLawyer

B2Holding Group, o companie listată la bursa din Oslo, și-a atins obiectivul de a accesa o nouă sursă de finanțare.

CMS face parte din echipa câștigătoare a premiului IFLR (International Financial Law Review)  pentru tranzacția anului 2023 în Europa în categoria Finanțare Structurată & Securitizare.

Premiile “IFLR Europe Awards” sunt acordate pentru cele mai inovatoare tranzacții juridice transfrontaliere din Europa și firmelor de avocatură care se află în spatele acestora.

Echipa CMS -  care a avut-o coordonator cu privire la aspectele de drept românesc ale tranzacției pe Rodica Manea, partener corporate - a consiliat B2Holding Group în restructurarea și securitizarea transfrontalieră extrem de complexă a business-ului său în legătură cu creanțe neperformante garantate, având Pacific Investment Management Company ca și finanțator. Astfel B2Holding Group, o companie listată la bursa din Oslo, și-a atins obiectivul de a accesa o nouă sursă de finanțare.

Echipele CMS din România, Austria, Franța, Italia, Bulgaria, Croația, Slovenia și Serbia au asistat B2Holding Group în această tranzacție, care a acoperit opt jurisdicții, și au dezvoltat o structură tranzacțională hibridă care să funcționeze în diverse țări. Acest tip de structură de finanțare este nou în mai multe jurisdicții.

Rodica Manea, partener CMS Romania a declarat: „Suntem onorați că am asistat B2Holding Group în această tranzacție, regăsindu-ne astfel  printre câștigătorii premiului IFLR pentru tranzacția anului 2023 în Europa, în categoria "Finanțare Structurată & Securitizare". Acest premiu vine ca o confirmare a eforturilor continue ale CMS de a-și menține poziția de lider pe piața juridică și reprezintă angajamentul firmei noastre față de excelență și experiența noastră bogată în domeniul serviciilor financiare."

Echipa CMS România care a consiliat B2Holding Group a fost alcătuită în principal din avocații Alina Tihan, Raluca Ionescu, Simona Strava și Diana Dona (drept societar & finanțe).

Din echipa extinsă au făcut parte și Claudia Nagy și Cristina Ciomos (drept societar), Cristina Popescu (comercial), Cristina Reichmann și Adina Nanescu (finanțe).

Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc pe 3 mai la Londra.

Contacteaza-ne!
Trimite un email