ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

NNDKP obține poziții de top în clasamentele The Legal 500 EMEA 2024

27 Martie 2024   |   BizLawyer

NNDKP este inclusă de peste 20 de ani în clasamentele realizate de The Legal 500 pentru piața avocaturii din România, ocupând în mod constat poziții de top pentru diverse arii de practică.

 
 
Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) se situează în 2024 în topul clasamentelor realizate de ghidul britanic The Legal 500, ediția EMEA.

Publicate recent, rezultatele cercetării efectuate în rândul caselor de avocatură active din Europa reconfirmă poziția de lider a NNDKP pe piața avocaturii de business din România, firma fiind inclusă în clasamentele realizate pentru 13 arii de practică: banking & finance, commercial, corporate and M&A, dispute resolution, employment, energy and natural resources, EU and competition, intellectual property, PPP and procurement, real estate and construction, restructuring and insolvency, tax, TMT and TMT: gambling law.

NNDKP a obținut 11 clasări pe primul loc și alte 2 clasări pe poziții de top, iar 47 avocați și consultanți au fost recunoscuți de ghid ca experți de top în ariile lor de practică:

•    3 parteneri sunt incluși în categoria „Hall of Fame”
•    10 parteneri au obținut distincția „Leading Invidiuals”
•    9 avocați au obținut distincția „Next Generation Partners”
•    4 avocați sunt incluși la categoria „Rising stars”
•    21 avocați și consultanți sunt menționați la categoria „Recommended” (în materialul editorial)

Clienții intervievați cu privire la activitatea NNDKP în diverse arii de practică au apreciat că „aspectul care diferențiază firma este analiza meticuloasă asupra tuturor elementelor. Chiar dacă pare că știți totul într-un domeniu pe care îl gestionați de mult timp, această firmă de avocatură aduce întotdeauna o viziune nouă și cunoștințe noi cu privire la domeniul în care lucrați".

NNDKP este inclusă de peste 20 de ani în clasamentele realizate de The Legal 500 pentru piața avocaturii din România, ocupând în mod constat poziții de top pentru diverse arii de practică.

The Legal 500 este una dintre cele mai importante publicații de profil ce alcătuiește anual clasamente ale firmelor de avocatură din diverse jurisdicții din lume, inclusiv România. Acestea au la bază cercetări riguroase, ce includ interviuri cu clienții și reprezentanții caselor de avocatură.

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen („NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.
NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.
Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal și Three Seas Legal Alliance. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.
NNDKP este de șase ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2022, 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 21 / 1700
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Dorsey & Whitney (Europe) LLP și Schoenherr România, alături de cumpărator în tranzacția prin care Eleco plc, firmă listată pe bursa londoneză, preia două companii de software locale. Ce consultanți au lucrat pentru vânzător
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...