ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Cushman & Wakefield Echinox îşi extinde echipa de Land & Industrial

22 Februarie 2022   |   BizLawyer

Ca urmare a noilor recrutări, echipa de Land & Industrial a Cushman & Wakefield Echinox este formată acum din nouă membri cu o experienţă medie de peste 15 ani ȋn domeniu, fiind implicată de-a lungul timpului în numeroase tranzacţii pentru o varietate de clienți internaționali și locali.

 
 
Cushman & Wakefield Echinox își extinde și consolidează echipa de Land & Industrial coordonată de Andrei Brânzea prin recrutarea lui Marius Frunzuc și a lui Ștefan Oprea, doi specialiști cu o experiență cumulată de 33 de ani în piața imobiliară.

Marius și Ștefan s-au alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox în calitate de consultanți Land Agency, și vor oferi asistență clienților în procesul de vânzare/cumpărare de terenuri pentru viitoare dezvoltări imobiliare – comerciale, industriale și rezidențiale.

Marius Frunzuc are o experiență de 18 ani pe piața imobiliară, fiind implicat în procesul de expansiune a unor companii precum Amrest - francizorul rețelor Starbucks și Burger King în România, Profi, Sameday și Telekom.


Ștefan Oprea are peste 15 ani de experiență în domeniul imobiliar și a lucrat pentru companii precum Impact Developer & Contractor sau Hanner RD.

Andrei Brînzea, Partner Land & Industrial Agency Cushman & Wakefield Echinox: „Piața imobiliară este în continuă creștere, iar nevoile pe care dezvoltatorii și chiriașii le au în acest context sunt din ce în ce mai complexe. Pentru a răspunde cât mai bine acestor nevoi, ne-am concentrat în ultimul an să aducem în echipa Cushman & Wakefield Echinox oameni experimentați, care să aducă valoare adăugată serviciilor pe care le oferim. Marius și Ștefan au un background puternic în piața imobiliară, iar venirea lor completează aria de expertiză a echipei noastre”.

Ca urmare a noilor recrutări, echipa de Land & Industrial a Cushman & Wakefield Echinox este formată acum din nouă membri cu o experienţă medie de peste 15 ani ȋn domeniu, fiind implicată de-a lungul timpului în numeroase tranzacţii pentru o varietate de clienți internaționali și locali.

Piața locală a terenurilor își menține dinamismul, în condițiile în care există interes pentru dezvoltarea de noi proiecte imobiliare pentru toate tipurile de proprietăți generatoare de venit, respectiv industrial, birouri și retail, dar și pentru proiecte rezidențiale. În ceea ce privește piața terenurilor din afara Bucureștiului, apetitul dezvoltatorilor pentru extinderea portofoliului imobiliar se manifestă mai ales pentru parcuri de retail și pentru spații logistice și industriale.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 2142 / 7862
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Filip & Company asistă în vânzarea Infobest către AROBS Transilvania Software
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
Cum văd avocații considerați Leading Lawyers în M&A anul 2024 | Azi, de vorbă cu Bogdan C. Stoica, Partener PNSA: Anul va fi dominat de investitorii strategici, deja prezenți în România sau în regiune. Fondurile se vor concentra în continuare pe tranzacții de dimensiuni mai degrabă reduse, pe investiții în start-up-uri, pe împărțirea riscului între ținte de dimensiuni mai mici. Mă aștept ca România să conteze în anii următori din ce în ce mai mult în regiune în ce privește numărul și valoarea tranzacțiilor M&A
Cum lucrează multi-premiata echipă Răzvan Dincă & Asociații în proiectele de IP dintre cele mai diverse, ce solicită adesea abilități complexe | Răzvan Dincă, Managing Partner: ”Succesul dosarelor a depins mai mult ca oricând de efortul și contribuția colegilor mei și, în aceste condiții, nivelul de performanță a activității noastre ca firmă de avocatură a continuat să crească”
RTPR asistă AROBS la achiziția Infobest România. Echipa, coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Andrei Toșa (Managing Associate)
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în prima emisiune de obligațiuni verzi în valoare de 2 miliarde de euro
Clifford Chance Badea a asistat aranjorii în prima emisiune de obligațiuni verzi lansată de România pe piețele externe, în valoare de 2 miliarde Euro. Mădălina Rachieru-Postolache (Partener) și Cosmin Anghel (Counsel) au coordonat echipa
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
După un an bun, în care a fost solicitată să acorde consultanță în câteva dintre cele mai spectaculoase proiecte de pe piața locală, Bulboacă & Asociații vede un 2024 cu oportunități semnificative în mai multe domenii | ”Vom avea privilegiul să acționăm într-unul dintre cei mai interesanți ani din istoria recentă a țării, dar cu România în cea mai bună formă economică a sa. Provocări vor fi, important este să prindem vârful și acestui val”, spun avocații
Banking & Finance | Avocații NNDKP au asistat anul trecut finanțări locale de aproape un miliard de euro și s-au implicat în proiecte transfrontaliere de peste trei miliarde de euro. Echipa a continuat să lucreze pentru finanțatorii unor grupuri importante din industrie sau sectorul agricol, dar a stat alături și de clienții finanțați, companii fanion în domeniile în care operează. Valentin Voinescu (Partener): Mediul de business din România a demonstrat reziliență și numărul de proiecte nu s-a redus, ba chiar am asistat la o accelerare la sfârșitul anului trecut
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...