ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Mușat & Asociații a consiliat Tecadra Hotels în legătură cu afilierea hotelului din nordul Capitalei la grupul Accor. Echipa, coordonată de Monia Dobrescu (Partner)

31 Ianuarie 2024   |   BizLawyer

Din echipa juridică au făcut parte avocați cu experiență precum Mădălina Trifan - Counsel, Manuela Lupeanu – Counsel, Cristian Cepeși – Managing Associate și Julieta Sfeclă – Managing Associate.

 
 
Mușat & Asociații a consiliat compania Tecadra Hotels în legătură cu parteneriatul încheiat cu grupul Accor, lider mondial în domeniul ospitalității, pentru transformarea completă și extinderea hotelului Tecadra, situat în nordul Capitalei. Asistența juridică acordată a cuprins aspecte de real estate, construcții și negociere și revizuire a termenilor contractuali dintre Tecadra Hotels și grupul Accor.

Începând cu septembrie 2025, hotelul se va redeschide sub numele Tecadra Bucharest Handwritten Collection, devenind astfel primul hotel din România sub brandul Handwritten Collection, concept lansat în urmă cu un an de Accor.

„Ne bucurăm să avem alături de noi o echipă juridică experimentată pentru a ne susține în această nouă etapă în care intră Tecadra Hotels. Lucrăm de mulți ani cu Mușat & Asociații pe diverse proiecte  și de fiecare dată au demonstrat 100% implicare și profesionalism”, a declarat Tudor Cobalaș, reprezentant Tecadra Hotels.  


„Le mulțumim partenerilor noștri Tecadra Hotels pentru încrederea acordată de-a lungul anilor și pentru colaborarea foarte bună în cadrul acestui proiect de afiliere a hotelului Tecadra la cel mai mare grup de ospitalitate din lume. Felicitări părților implicate, suntem încrezători că noul hotel va deveni un punct de referință în nordul Capitalei”, a declarat Monia Dobrescu, Partner - Mușat & Asociații.
 
Echipa Mușat & Asociații a fost coordonată de Monia Dobrescu, Partner. Din echipa juridică au făcut parte avocați cu experiență precum Mădălina Trifan - Counsel, Manuela Lupeanu – Counsel, Cristian Cepeși – Managing Associate și Julieta Sfeclă – Managing Associate.

Despre Mușat & Asociații
Numele Mușat & Asociații este sinonim cu excelența în practica avocaturii de business din România. De peste 34 de ani, Mușat & Asociații acordă servicii de consultanță în toate sectoarele avocaturii de business, incluzând fuziuni & achiziții, privatizări, drept imobiliar, drept bancar, energie & resurse naturale, concurență, drept societar, telecomunicații & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piețe de capital, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.
Mușat & Asociații este recunoscută ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din România, iar publicațiile internaționale de specialitate recomandă cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pieței avocațiale, mulți dintre avocații firmei fiind la rândul lor nominalizați de aceste publicații ca făcând parte din elita avocaturii de business din România.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 51 / 7865
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
De vorbă cu Alexandru Victor Savi-Nims, Chief Legal Officer - One United Properties, unul dintre profesioniștii care crede în diversitate și consideră că, în calitate de coordonator, trebuie să cuprinzi cât mai multe domenii de competență și să dai dovadă de independență și verticalitate | Despre principii de viață și oamenii care i-au modelat profilul profesional: ”Cel puțin ultimii 15 ani mi-au conturat un parcurs profesional eterogen, ce a construit un manager legal robust și, cumva, rar în România, prin diversitatea domeniilor în care am fost implicat și prin complexitatea proiectelor”
Cum văd avocații considerați Leading Lawyers în M&A anul 2024 | Azi, de vorbă cu Bogdan C. Stoica, Partener PNSA: Anul va fi dominat de investitorii strategici, deja prezenți în România sau în regiune. Fondurile se vor concentra în continuare pe tranzacții de dimensiuni mai degrabă reduse, pe investiții în start-up-uri, pe împărțirea riscului între ținte de dimensiuni mai mici. Mă aștept ca România să conteze în anii următori din ce în ce mai mult în regiune în ce privește numărul și valoarea tranzacțiilor M&A
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Tuță, unul dintre cei mai buni absolvenți ai promoției 2021, care a ales să se alăture echipei Reff & Asociații: ”Mi-am dorit dintotdeauna să fiu avocat litigant și, deși începutul a fost marcat de emoții, aș opta din nou pentru același parcurs profesional, întrucât este cel care mă împlinește”
Filip & Company asistă în vânzarea Infobest către AROBS Transilvania Software
Cum lucrează multi-premiata echipă Răzvan Dincă & Asociații în proiectele de IP dintre cele mai diverse, ce solicită adesea abilități complexe | Răzvan Dincă, Managing Partner: ”Succesul dosarelor a depins mai mult ca oricând de efortul și contribuția colegilor mei și, în aceste condiții, nivelul de performanță a activității noastre ca firmă de avocatură a continuat să crească”
RTPR asistă AROBS la achiziția Infobest România. Echipa, coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Andrei Toșa (Managing Associate)
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în prima emisiune de obligațiuni verzi în valoare de 2 miliarde de euro
Clifford Chance Badea a asistat aranjorii în prima emisiune de obligațiuni verzi lansată de România pe piețele externe, în valoare de 2 miliarde Euro. Mădălina Rachieru-Postolache (Partener) și Cosmin Anghel (Counsel) au coordonat echipa
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...