ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

PayPoint a cumpărat 24pay, aplicaţia de plată pentru transportul în comun cu cea mai mare extindere naţională

09 Februarie 2022   |   Agerpres

Conform comunicatului, cele două companii au planuri comune de dezvoltare a sectorului de plăţi prin intermediul telefonului, astfel că în curând utilizatorii aplicaţiei 24pay vor avea acces la servicii complete de plăţi digitale.

 
 
Compania PayPoint, lider de piaţă pe serviciile de încasare plăţi în numerar şi reîncărcări electronice, a cumpărat 24pay, aplicaţia de plată digitală pentru transportul în comun cu cea mai mare extindere la nivel naţional, potrivit unui comunicat remis miercuri.
 
Conform comunicatului, cele două companii au planuri comune de dezvoltare a sectorului de plăţi prin intermediul telefonului, astfel că în curând utilizatorii aplicaţiei 24pay vor avea acces la servicii complete de plăţi digitale.
 
Astfel, utilizatorii aplicaţiei 24pay vor beneficia în curând de noi servicii, precum plata facturilor, plata parcărilor şi plata transportului feroviar.
 
Lansată în anul 2018, aplicaţia 24pay, deţinută de PTP Online, şi-a extins constant baza de utilizatori, iar în acest moment numără peste 730.000 descărcări din magazinele de aplicaţii.
 
Aplicaţia este funcţională pentru plata transportului în comun în 13 oraşe: Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov, Arad, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Piatra Neamţ, Săcele, Reşiţa şi Ploieşti.
 
Directorul general al PTP Online, Dan Cernea, a explicat că asocierea dintre cele două branduri a venit în mod natural, deoarece scopul comun al celor două este de a oferi clienţilor servicii complete de plată.
 
"Asocierea dintre cele două branduri, PayPoint şi 24pay, a venit cât se poate de natural. Valorile şi scopul nostru comun, acela de a oferi servicii de plată sigure şi complete clienţilor, au contribuit la decizia de a încheia acest nou parteneriat, prin care sperăm să ne atingem mai uşor şi mai rapid obiectivele", a declarat Dan Cernea, director general PTP Online, citat în comunicat.
 
La rândul său, directorul general al PayPoint Services România, Utku Ogrendil, a menţionat că PayPoint va oferi, alături de 24pay, servicii de plată rapide pentru transportul în comun.
 
"Ne preocupăm constant să identificăm şi să venim în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri, pentru a le oferi servicii sigure şi la îndemână. Ştim că timpul este o prioritate pentru majoritatea consumatorilor, iar plăţile prin telefon oferă confort şi siguranţă. De aceea, suntem foarte încântaţi să putem oferi, alături de 24pay, servicii de plată rapide pentru transportul în comun, care păstrează standardele de calitate şi siguranţă de care clienţii PayPoint se bucură de peste 14 ani", a afirmat directorul general al PayPoint Services România.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 2466 / 8130
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Departamentul de Dispute Resolution contribuie cu peste 80% la cifra de afaceri a firmei Șerban & Asociații și este de așteptat ca veniturile să crească anul acesta. Casa de avocați este în discuții pentru preluarea unor mandate de arbitraj internațional | Radu Șerban (Partener): ”Volumul de muncă a fost unul intens, atât pe latura de penal a departamentului, cât și pe cea de civil, iar gradul de sofisticare este unul foarte ridicat”
Cum lucrează echipele din practica de Dispute Resolution de la Băiculescu și Asociații, ce mandate gestionează și care sunt proiectele reprezentative în care asistă clienții | Vasile Băiculescu, Managing Partner: ”Anul trecut a fost unul crucial, societatea noastră prosperând în acest domeniu mai mult decât oricând, atât prin îmbogățirea substanțială a portofoliului de clienți, cât și prin rezultatele obținute în dosare. În 2024, asistăm la o clară continuare a evoluției”
CMS îl promovează pe Andrei Cristescu în poziția de Counsel în cadrul biroului din România. Horea Popescu (Managing Partner): Andrei reflectă perfect valorile CMS, mai ales prin munca sa în echipă și implicarea în mentoratul colegilor juniori
Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat Goodpack SRL, societate parte din portofoliul CEECAT Capital, în procesul de achiziție a Paccor Romania SRL
Wolf Theiss a asistat fondurile Cerberus Capital Management și Revetas Capital în legătură cu vânzarea complexului de birouri The Landmark din București. Partenerul Ileana Glodeanu a coordonat echipa multidisciplinară de avocați
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ștefania Andruhovici, Directorul Departamentul Juridic - Electrica SA: „Misiunea de a promova principii sănătoase se extinde dincolo de cadrul biroului, datoria noastră fiind aceea de a fi, prin tot ceea ce facem, un exemplu pentru cei din jur”
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...