ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Cosmina Maria Simion și Ana-Maria Baciu, reconfirmate ca Global Market Leaders în domeniul Gaming and Gambling de Chambers and Partners Global

20 Februarie 2023   |   BizLawyer

Cei doi avocați își mențin statutul de excepție între cei mai apreciați practicieni la nivel global care activează în acest domeniu, fiind parte dintr-un grup de doar 54 de avocați la nivel internațional recunoscuți de Chambers and Partners Global.

 
 
Chambers and Partners, unul dintre cele mai prestigioase ghiduri dedicate pieței de avocatură, a publicat rezultatele analizei pentru ediția 2023 a clasamentelor sale globale.

Pentru cel de-al 2-lea an consecutive, Cosmina Simion and Ana-Maria Baciu, Managing Partners ai SIMION & BACIU continuă să fie singurii avocați din România recunoscuți ca profesioniști de top în domeniul Gaming & Gambling de către Chambers and Partners Global. Astfel, cei doi avocați își mențin statutul de excepție între cei mai apreciați practicieni la nivel global care activează în acest domeniu, fiind parte dintr-un grup de doar 54 de avocați la nivel internațional recunoscuți de Chambers and Partners Global.


Editorialului prezentat de publicația britanică, în baza reacțiilor colectate din partea unor observatori independenți, menționează:
Cosmina Mariaeste uimitoare. Ea este foarte receptivă și este foarte plăcut să lucrezi cu ea”.  Elocvent pentru maniera în care Cosmina gestionează relația client-avocat, conform reacțiilor din piață, “ea înțelege ce își doresc și ce au nevoie clienții.
Ana-Maria este un profesionist „excelent din punct de vedere tehnic și un practician inteligent al industriei”. Observatorii își sintetizează opiniile despre statutul Anei-Maria în aceast domeniu menționând că „ea este o persoană de referință pe piața din România”.

Aceste evaluări oferite de Chambers and Partners Global reprezintă o motivație puternică pentru echipa SIMION & BACIU de a continua să propună pe piața serviciilor juridice de business din România o abordare centrată pe nevoile clientului, dublată de aptitudini tehnice juridice greu de egalat, abordare care este neîntrerupt apreciată de observatori independenți, clienți și parteneri.

Clienții SIMION & BACIU beneficiază de abilitățile, cunoștințele și devotamentul unei practici premiate de conformare la reglementarile în jocuri de noroc, care se axează pe a fi proactivă, inclusiv prin implicarea în activitatea unor asociații profesionale dedicate industriei de jocuri de noroc de renume international, și a oferi un serviciu-client de o calitate remarcabilă, incusiv prin colaborarea cu firme internaționale de avocatură de prim rang specializate în domeniul jocuri de noroc.

SIMION & BACIU este apreciată la nivel național și international ca fiind:
•    câștigătoarea premiului Best Law Firm active in Gaming Law în cadrul galei Casino Inside 2022
•    inclusă pe lista scurtă a firmelor nominalizare pentru EGR B2B Awards Gala 2022 la categoriile Corporate services supplier și Services rising star
•    singura casă de avocatură din România inclusă pe cea mai înaltă treaptă (TIER 1) în domeniul TMT: Gambling Law de către prestigiosul ghid Legal 500

La nivel individual, Cosmina și Ana-Maria sunt:
•    primii și singurii avocați din România incluși în categoria Global Market Leaders în domeniul Gaming and Gambling de Chambers and Partners Global
•    apreciate ca Leading Individuals în clasamentele realizate de Legal 500, singurii avocați din România distinși cu această recunoaștere
•    singurii avocați din România incluși în clasamentul Who’s Who Legal in gaming law, și reconfirmate pentru al 2-lea an consecutiv (2022) în lista Other Leading Practitioners (EMEA)

Despre SIMION & BACIU
O firmă de avocatură cu o manieră de lucru și standarde de calitate reconfirmate independent,
SIMION & BACIU a devenit rapid un reper pe piața serviciilor de avocatură de business cu un puternic caracter de reglementare din România.
Echipa de peste 25 de profesioniști propune un model de relaționare personalizat în raport cu clienții și partenerii de afaceri. Activitatea se desfășoară într-o structură matricială consultanță – litigii, în arii principale de practică precum Proprietate Intelectuală, Protecția Consumatorilor & Publicitate, Reglementare în domeniul jocurilor de noroc, Tehnologie & Media, Protecția Datelor cu Caracter Personal, Dreptul Societăților, Fuziuni & Achiziții, Reglementare în domeniul farmaceutic/medical și Soluționarea Disputelor.
SIMION & BACIU și membri ai echipei sale sunt activi în organizații profesionale terțe precum IMGL (International Masters of Gaming Law),  INTA (International Trademark Association), AmCham (American Chamber of Commerce in Romania) sau Confederația Patronală Concordia, fiind astfel permanent conectați la evoluția și noutățile mediului de afaceri și juridic românesc și internațional.
Membri ai echipei sunt apreciați independent la nivel mondial de ghiduri de specialitate precum Chambers and Partners, Legal 500, Managing IP, Who’sWhoLegal și WTR 1000 – toate evaluări realizate și pe baza reacțiilor colectate din partea clienților firmei.

Reputația este reconfirmată de distincții internaționale și naționale, inclusiv
→    Recunoașterea ca Firmă de Top de prestigiosul ghid Legal500, începând cu anul 2019, încă de la înființarea firmei
    Recunoașterea de către Chambers and Partners, unul dintre cele mai apreciate ghiduri internaționale care evaluează activitatea caselor de avocatură din peste 200 de jurisdicții
    Premiul Firma de Avocatură a Anului în România, acordat de Managing IP (2021 și 2022), cea mai apreciată distincție internațională în domeniul proprietății intelectuale
    Premiul Firma Anului în Domeniul Mărcilor, acordat în cadrul Global IP Awards (2022)
→    Recunoașterea ca Firmă de Top de către IP STARS (2020, 2021 și 2022)


 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 353 / 1657
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
De vorbă cu Alexandru Victor Savi-Nims, Chief Legal Officer - One United Properties, unul dintre profesioniștii care crede în diversitate și consideră că, în calitate de coordonator, trebuie să cuprinzi cât mai multe domenii de competență și să dai dovadă de independență și verticalitate | Despre principii de viață și oamenii care i-au modelat profilul profesional: ”Cel puțin ultimii 15 ani mi-au conturat un parcurs profesional eterogen, ce a construit un manager legal robust și, cumva, rar în România, prin diversitatea domeniilor în care am fost implicat și prin complexitatea proiectelor”
Cum văd avocații considerați Leading Lawyers în M&A anul 2024 | Azi, de vorbă cu Bogdan C. Stoica, Partener PNSA: Anul va fi dominat de investitorii strategici, deja prezenți în România sau în regiune. Fondurile se vor concentra în continuare pe tranzacții de dimensiuni mai degrabă reduse, pe investiții în start-up-uri, pe împărțirea riscului între ținte de dimensiuni mai mici. Mă aștept ca România să conteze în anii următori din ce în ce mai mult în regiune în ce privește numărul și valoarea tranzacțiilor M&A
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Tuță, unul dintre cei mai buni absolvenți ai promoției 2021, care a ales să se alăture echipei Reff & Asociații: ”Mi-am dorit dintotdeauna să fiu avocat litigant și, deși începutul a fost marcat de emoții, aș opta din nou pentru același parcurs profesional, întrucât este cel care mă împlinește”
Filip & Company asistă în vânzarea Infobest către AROBS Transilvania Software
Cum lucrează multi-premiata echipă Răzvan Dincă & Asociații în proiectele de IP dintre cele mai diverse, ce solicită adesea abilități complexe | Răzvan Dincă, Managing Partner: ”Succesul dosarelor a depins mai mult ca oricând de efortul și contribuția colegilor mei și, în aceste condiții, nivelul de performanță a activității noastre ca firmă de avocatură a continuat să crească”
RTPR asistă AROBS la achiziția Infobest România. Echipa, coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Andrei Toșa (Managing Associate)
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în prima emisiune de obligațiuni verzi în valoare de 2 miliarde de euro
Clifford Chance Badea a asistat aranjorii în prima emisiune de obligațiuni verzi lansată de România pe piețele externe, în valoare de 2 miliarde Euro. Mădălina Rachieru-Postolache (Partener) și Cosmin Anghel (Counsel) au coordonat echipa
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...