Europe Rising Stars Awards Euromoney: Trei avocați de la PNSA, TZA și RTPR Allen & Overy, Rising Stars pentru România
11 Noiembrie 2019
BizLawyerPoliana Gogu Naum (RTPR Allen & Overy), Codrin Luţă PNSA) și Ciprian Timofte (ȚZA), au fost desemnați de Euromoney Legal Media Group drept Rising Stars în România, la ceremonia Europe Rising Stars Awards Euromoney desfășurată la Londra, la sfârșitul săptîmânii trecute.
Poliana Gogu Naum (RTPR Allen & Overy), Codrin Luţă PNSA) si Ciprian Timofte (TZA) |
Poliana Gogu Naum (RTPR Allen & Overy), Codrin Luţă PNSA) și Ciprian Timofte (ȚZA), au fost desemnați de Euromoney Legal Media Group drept Rising Stars în România, la ceremonia Europe Rising Stars Awards Euromoney desfîșurată la Londra, la sfârșitul săptămânii trecute. Pe segmentul In-House Counsel, a fost evidențiat un singur specialist din România: Lavinia Aftodor, Senior Legal Advisor la BCR.
Premiile au fost acordate de către Euromoney Legal Media Group, trust editorial juridic din același grup cu prestigiosul ghid IFLR1000. Competiția urmărește celebrarea performanței avocaților de business sub 40 de ani, fiind acordate premii pentru fiecare țară în 19 jurisdicții europene. De asemenea, se acordă premii pentru avocați pe 20 de arii de practică. Aceasta este prima ediție dedicată Europei.
Premiile au fost acordate de către Euromoney Legal Media Group, trust editorial juridic din același grup cu prestigiosul ghid IFLR1000. Competiția urmărește celebrarea performanței avocaților de business sub 40 de ani, fiind acordate premii pentru fiecare țară în 19 jurisdicții europene. De asemenea, se acordă premii pentru avocați pe 20 de arii de practică. Aceasta este prima ediție dedicată Europei.
Poliana Gogu-Naum (Counsel - RTPR Allen & Overy) are o bogată experiență în domeniul bancar și financiar, acordând consultanţă juridică băncilor locale și internaționale și societăţilor privind operațiunile de credit sindicalizate și bilaterale. Printre proiectele de anvergură în care a fost recent implicată menționăm consultanța oferită unui sindicat de bănci în legătură cu o facilitate de credit în valoare de cca. 68 milioane de dolari acordată producătorului de aluminiu Alro. Poliana este recomandată de ghidurile juridice internaționale Legal 500 și IFLR1000 pentru practica de finanțări.
Codrin Luță (Managing Associate - Popovici Nițu Stoica & Asociații - PNSA) este licențiat în Drept la Universitatea din București și este membru al Baroului București și al Asociației Avocaților din România. Practica sa acoperă toate aspectele dreptului financiar și bancar, inclusiv împrumuturi sindicate, conformare, tranzacții de finanțare a proiectelor, privatizare, servicii bancare electronice, dar și Fintech și aspecte conexe. El asistă frecvent companii de top în structurarea, negocierea și implementarea contractelor de împrumut sau a proiectelor Fintech. Codrin Luță este, de asemenea, un avocat experimentat în dezvoltarea imobiliară și într-o gamă largă de proiecte legate de finanțarea proiectelor / PPP, concesiuni și infrastructură.
Printre proiectele demne de menționat în care Codrin Luță a fost implicat pot fi amintite și finanțarea de 324 mil. € acordată de un sindicat bancar grupului Ameropa, sau cele două finanțări asistate într-o lună, pentru companiile locale ale grupului irlandez Origin, proiecte de 430 mil. E.
Ciprian Timofte (Managing Associate - Țuca Zbârcea & Asociații - ȚZA) este membru al grupului de practică focusat pe piețe de capital și valori mobiliare. Potrivit IFLT 1000, el este unul dintre avocații ajunși în fruntea generației sale de experți ai piaței de capital, acumulând o experiență recunoscută în legătură cu proiecte sofisticate legate de Capital Markets, inclusiv proiecte de reglementare complexe și litigii legate de piața de capital. Pe lângă expertiza sa în domeniul piețelor de capital, el este un avocat versatil de Corporate/M&A, în special în domeniile asigurărilor, pensiilor private și serviciilor medicale. Un alt domeniu de practică în care s-a specializat este protecția datelor cu caracter personal.
Europe Rising Stars Awards este un proiect al grupului Euromoney Institutional Investor PLC, din care, printre altele, mai face parte și IFLR (International Financial Law Review). IFLR 1000 alcătuiește anual clasamente ale caselor de avocatură din toate jurisdicțiile importante, cercetarea fiind axată pe expertiza din domeniile serviciilor financiare și a fuziunilor și achizițiilor. Topurile sunt alcătuite în urma unor analize riguroase, a interviurilor cu clienții și competitorii firmelor.
Euromoney editează și platforma Benchmark Litigation, acordând premii anuale pentru cei mai buni avocați în materia soluționării disputelor.
Euromoney editează și platforma Benchmark Litigation, acordând premii anuale pentru cei mai buni avocați în materia soluționării disputelor.
Publicitate pe BizLawyer? |
Articol 1598 / 1881 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
BREAKING NEWS
ESENTIAL
ZRVP: 30 de ani de tradiție în avocatură, un nou look pentru viitor | Cosmin Vasile (managing partner): Noua imagine reflectă identitatea și tradiția brandului nostru, reinterpretate într-o manieră modernă și îndrăzneață
Precedent important obținut de RTPR pentru Premier Energy Furnizare în materia teoriei impreviziunii. Despăgubiri de aproximativ 4 milioane EUR și dobânzi legale penalizatoare, ca urmare a neexecutării unui contract de furnizare de energie încheiat pe piața PCCB-BC. Alexandru Stănoiu (Counsel) și Ana Popa (Senior Associate), în echipa coordonată de Valentin Berea (Partener)
Bulboacă și Asociații facilitează atragerea de finanțare, la final de an, pentru o companie românească de succes din industria panificației
Cum a fost anul 2024 pentru Duțescu & Partners: poziționare în topul internațional al firmelor de avocați evidențiate în practica de Capital Markets, lansarea practicii de drept islamic și multe victorii obținute pentru clienți | De vorbă cu Dr. Cristian Duțescu (partener fondator) și Casiana Dușa (partener) despre parcurs, proiecte și realizări
Mușat & Asociații a obținut rejudecarea cererii de revizuire în cazul torționarilor lui Gheorghe Ursu
Edward Sukyas pierde arbitrajul cu statul român și trebuie să plătească peste o jumătate de milion de euro - cheltuieli arbitrale și onorarii plătite avocaților care au apărat România. Litigiul cu Jack Sukyas merge mai departe, modul de alocare a cheltuielilor de arbitraj fiind decis într-o etapă ulterioară a procedurii | Cât au însumat onorariile primite de avocații români aflați de-o parte și alta a baricadei și ce sume au încasat arbitrii
Filip & Company a asistat Mozaik Investments la vânzarea unui pachet minoritar din acțiunile 5 to go către Invenio Partners și ACP
Mușat & Asociații își actualizează identitatea vizuală și lansează un nou website
Pentru echipa de insolvență de la Țuca Zbârcea & Asociații, anul 2024 s-a caracterizat printr-o intensificare a volumului de muncă, cu mandate noi care s-au adăugat unui portofoliu existent bogat. Cele mai multe proiecte au avut complexitate și miză ridicată, necesitând extinderea echipelor implicate și un volum mai intens de activitate | De vorbă cu Cătălina Mihăilescu (Partener) despre activitatea departamentului și planurile de viitor
INTERVIURI 2+1 | Povestea lui “Timi”, numele de alint al biroului NNDKP din Nord-Vestul țării, înființat acum 20 de ani într-o perioadă fără smartphone, Google sau LinkedIn, spusă de doi avocați care au trăit intens toate etapele devenirii sale ca furnizor pentru mediul de afaceri local, standard de etică și membru al comunității academice: ”Vineri la prânz încă nu se născuse ideea; luni, la 10:15, era aprobată”. Mai apoi, ”cu profesionalism, corectitudine și smerenie” a devenit ”un organism viu și adaptabil, care se modelează după viața afacerilor din regiune în fiecare moment”
Meet the Professionals | Din vorbă în vorbă cu Cristina Roșu, proaspăt promovată Partner în cadrul firmei Toncescu și Asociații - KPMG Legal: “Angajarea mea la KPMG Legal după terminarea facultății a fost punctul de plecare al unei călătorii profesionale frumoase și pline de satisfacții, care m-a adus unde sunt astăzi. Am crescut încet, dar constant, în această firmă, dezvoltându-mă ca profesionist, dar mai ales ca om”
Echipa Wolf Theiss dedicată proiectelor din materia insolvenței este în proces de creștere și consolidare, având în vedere interesul ridicat acordat acestui domeniu și creșterea numărului și complexității proiectelor. ”În perioada recentă, ne-au fost solicitate de către clienți numeroase analize privind posibila deschidere a procedurii insolvenței, efectele și riscurile unei astfel de proceduri, dar și opțiunile reglementate pentru restructurarea afacerii, ceea ce arată interesul crescut al companiilor în utilizarea mecanismelor legale”, spun avocații
Citeste pe SeeNews Digital Network
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...