ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări în echipa Filip & Company | Cristina Tudoran și Silviu Vasile se alătură parteneriatului, iar Simona Ungureanu face un pas înainte în carieră. Cristina Filip, managing partner: Promovările reflectă planurile noastre de creștere și respectă interesele pe termen lung ale firmei ca întreg

05 Martie 2023   |   R. T.

În urma acestor promovări, echipa Filip & Company are 99 de membri dintre care 15 avocați parteneri, 2 counsels, 15 avocați seniori și 40 de avocați colaboratori.

 
 
Reflectând profunzimea talentelor și angajamentul companiei de a investi continuu în viitor, Filip & Company promovează doi parteneri și un senior associate în această primăvară. Cristina Tudoran (Dreptul muncii și Rezolvarea disputelor) și Silviu Vasile (Dreptul concurenței) au fost cooptați în parteneriat, iar Simona Ungureanu (Fuziuni și achiziții) se alătură echipei de avocați seniori.

„Promovările pe care le comunicăm astăzi recunosc meritele, contribuțiile și rezultatele excepționale ale unor colegi talentați, competenți și dedicați profesiei, care se bucură de susținerea deplină a echipei și de încrederea și loialitatea clienților noștri. În același timp, aceste promovări reflectă planurile noastre de creștere și respectă interesele pe termen lung ale firmei noastre ca întreg”, spune Cristina Filip, managing partner Filip & Company.


Cristina Tudoran este avocat specializat în litigii și dreptul muncii. Activitatea Cristinei este axată în special pe acordarea de consultanță în materii sensibile de dreptul muncii & soluționarea conflictelor de muncă, pe de o parte, și a litigiilor din domeniul contencios administrativ și fiscal & arbitraje, de cealaltă parte. Din perspectiva dreptului muncii, experiența Cristinei include asistarea clienților în restructurări complexe, efectele TUPE în tranzacții și integrările ulterioare, litigii cu sindicatele, recalificarea contractelor civile sau negocieri sensibile cu top-managementul. Din perspectiva activității de litigii și arbitraje, nucleul activității sale constă în asistarea clienților în litigii de contencios administrativ și fiscal, construcții, arbitraje internaționale, sau litigii cu ANPC.

Silviu Vasile este specializat în materia dreptului concurenței, oferind asistență juridică în diferite investigații desfășurate de autoritatea de concurență, cu privire la notificarea concentrărilor economice, pregătirea de programe de conformare sau asistență de zi cu zi. Totodată, expertiza lui Silviu include și domeniul farmaceutic și al serviciilor medicale, Silviu asistând clienți cu privire la proiecte complexe ce implică aspecte de reglementare și diferite structuri contractuale.

Simona Ungureanu are experiență relevantă în materia dreptului societăţilor comerciale. Principalele practici în care este specializată și unde a activat pe multe dintre tranzacțiile de top din ultimii ani sunt drept societar şi fuziuni şi achiziţii.

În urma acestor promovări, echipa Filip & Company are 99  de membri dintre care 15 avocați parteneri, 2 counsels, 15 avocați seniori și 40 de avocați colaboratori.

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protecția datelor cu caracter personal, protecția consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 271 / 1592
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: CMS is looking for an Associate | Real Estate and Construction Lawyer
LegiTeam | BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII recrutează avocați definitivi
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru departamentul Litigii (5-7 ani experiență)
INTERVIURI ESENȚIALE | Horea Popescu, Managing Partner CMS România: Cele mai multe tranzacții care se fac în momentul actual sunt cele cu investitori strategici care vor să intre pe piața din România sau sunt deja prezenți și vor să își mărească cota de piață. În această perioadă, sell-side sunt fondurile de private equity, iar buy-side sunt strategici. Distressed, aproape deloc
Finanțele caută avocați pentru litigii arbitrale investiționale internaționale judecate potrivit regulilor de arbitraj UNCITRAL și CIRDI | Acorduri-cadru de reprezentare juridică a României semnate, pentru 4 ani, cu cel mult 6 firme pentru fiecare lot. Termen strâns pentru depunerea ofertelor
Voicu & Asociații extinde echipa prin cooptarea unor avocați specializați. Daniel Voicu, Avocat Coordonator: Suntem deschiși pentru lărgirea continuă a echipei noastre cu avocați ambitioși recent admiși în Barou
LegiTeam | The Opportunity: Junior Associate, Litigation (DLA Piper)
Stratulat Albulescu a asistat ELI Parks la închirierea către Sopsa a unei suprafețe de 6.400 m.p. în cadrul Eli Park 4
LegiTeam | BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari
EXCLUSIV - Finanțele plătesc anul acesta peste 2 mil. E avocaților care blochează, în mai multe jurisdicții, încercările fraților Micula de a executa statul român. Ce firme de avocați au fost angajate în SUA, UK, Belgia, Luxemburg, Franța și Suedia și ce onorarii primește fiecare
LegiTeam: CMS is looking for a Senior Associate for the Corporate and M&A Practice Group
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați consultanți
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...