Schoenherr anunță cea mai amplă rundă de promovări în echipa locală de la intrarea pe piața din România. Georgiana Bădescu devine equity partner, Iustin Armașu - contract partner, iar Adina Damaschin și Mara Moga-Paler urcă pe poziția de local partner. Alți nouă avocați fac un pas înainte în carieră | Sebastian Guțiu, managing partner: Creștem datorită oamenilor noștri, împreună cu ei
02 Februarie 2024
BizLawyerSchoenherr anunță cea mai amplă rundă de promovări în echipa locală de la intrarea pe piața din România
Două dintre promovări se referă la roluri în structura internațională a grupului Schoenherr, unde Georgiana Bădescu devine equity partner, iar Iustin Armașu, contract partner.
În România, avocatele Adina Damaschin și Mara Moga-Paler sunt promovate la poziția de local partner. Celelalte numiri la nivel local se referă la promovarea avocaților Vlad Cordea, Rebeca Dan, Liviu Flușcă, Simona Lehniuc, Cristiana Manea, Alexandra Pop și Mihaela Popescu la rolul de managing attorney at law, respectiv Silviu Lazăr și Valeria Stropșa la rolul de senior attorney at law.
„De la colegii care abia ni s-au alăturat, până la colegii cu 20-25 de ani vechime în firmă, fiecare membru al echipei noastre este o celulă cheie în funcționarea organismului care este Schoenherr. Creștem datorită oamenilor noștri, împreună cu ei. Această rundă de promovări, cea mai mare de la intrarea Schoenherr pe piața din România, vine să reconfirme rolul valoros al echipei în evoluția firmei. Mulțumim fiecăruia dintre avocații promovați pentru contribuția lor la rezultatele remarcabile ale Schoenherr în piața locală și internațională de avocatură‟ – a declarat Sebastian Guțiu, managing partner Schoenherr și Asociații SCA.
Detalii despre avocații promovați
Georgiana Bădescu (partner, competition, EU & foreign trade) are 19 ani de experiență ca avocat și s-a alăturat echipei Schoenherr în anul 2017. Este coordonatoarea practicii de dreptul UE, dreptul concurenței și comerț exterior a firmei, precum și a echipei specializate în protecția datelor cu caracter personal.
Iustin Armașu (partner, dispute resolution), care are 13 ani de experiență ca avocat, face parte din echipa Schoenherr din anul 2015. Este unul dintre cei doi coordonatori ai practicii locale a firmei specializate în dispute resolution, inclusiv litigii și arbitraje, insolvență și reorganizare, white-collar crime.
Adina Damaschin (partner, banking & finance) este avocat din anul 2007 și s-a alăturat Schoenherr în 2014. Are experiență semnificativă în domeniul financiar-bancar, în special în finanțări multi-jurisdicționale sau locale și în aspecte de reglementare în domeniul financiar.
Mara Moga-Paler (partner, labour & employment), care este avocat din anul 2001, are experiență considerabilă în domeniul dreptului muncii. Din anul 2018, când s-a alăturat firmei, coordonează practica specializată în dreptul muncii a Schoenherr în București.
Vlad Cordea (managing attorney at law, corporate/M&A) este avocat din anul 2007 și face parte din echipa Schoenherr din 2022. Este specializat în fuziuni și achiziții, respectiv energie, domenii în care are experiență semnificativă.
Rebeca Dan (managing attorney at law, dispute resolution), care este avocat din anul 2009, s-a alăturat echipei Schoenherr în 2022. Este un avocat experimentat de litigii și arbitraje, respectiv insolvență și reorganizare.
Liviu Flușcă (managing attorney at law, real estate) face parte din echipa Schoenherr din anul 2011 și a devenit avocat în 2013. Este specializat în drept imobiliar, cu experiență în special în tranzacții și proiecte vizând proprietăți sectorul forestier și cel industrial.
Simona Lehniuc (managing attorney at law, corporate/M&A), care este avocat din anul 2006, s-a alăturat Schoenherr în 2020. Are experiență semnificativă în drept societar, fuziuni și achiziții, precum și în domeniul energiei (în special în domeniul energiei regenerabile).
Cristiana Manea (managing attorney at law, competition, EU & foreign trade) este avocat din anul 2013 și membră a echipei Schoenherr din 2017. Este un avocat experimentat de dreptul concurenței, dreptul UE și comerț exterior.
Alexandra Pop (managing attorney at law, banking & finance) este avocat din anul 2013 și s-a alăturat echipei Schoenherr în 2021. Are experiență în proiecte specifice domeniului financiar-bancar derulate la nivel local și internațional.
Mihaela Popescu (managing attorney at law, corporate/M&A), care este este avocat din anul 2009, face parte din echipa de corporate, fuziuni și achiziții a Schoenherr din 2021. Are experiență semnificativă în tranzacții locale și multi-jurisdicționale.
Silviu Lazăr (senior attorney at law, banking & finance and capital markets) a fost admis în Barou în anul 2018 și s-a alăturat Schoenherr în 2019. Este specializat în domeniul financiar-bancar și piața de capital.
Valeria Stropșa (senior attorney at law, banking & finance, public procurement) a fost admisă în Barou și s-a alăturat Schoenherr în anul 2018. Este specializată în domeniile financiar-bancar și achiziții publice.
Schoenherr este o firmă regională de avocatură, activă în Europa Centrală și de Est și Europa de Sud-Est, unde operează 15 birouri. Firma este prezentă în România din anul 1996, oferind servicii de asistență juridică în principalele arii de practică relevante pentru activitatea companiilor locale și multinaționale. Schoenherr și Asociații SCA este recunoscută de principalele organisme internaționale independente de cercetare a pieței de avocatură (Chambers and Partners, Legal500, IFLR1000).
Publicitate pe BizLawyer? |
Articol 265 / 1888 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
România căștigă arbitrajul ICSID cerut de 15 grupuri de investitori și 28 de persoane fizice din 7 țări, care cereau compensații de 256 mil. € pentru tratamentul aplicat de autorități | Tribunalul arbitral a decis că țara noastră nu a încălcat niciuna din garanțiile acordate investitorilor, iar reclamanții îi vor plăti jumătate din costurile de arbitraj suportate în acest dosar
Mitel & Asociatii recrutează avocat cu experienta (Real Estate)
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Garanția la plata cheltuielilor arbitrale (Powered by ZRVP)
Mitel & Asociații recrutează avocat cu experiență (Litigii și Soluționare a Disputelor)
Câți avocați au firmele de top în evidențele Baroului București la începutul anului 2025 | Ce firme au înregistrat creșteri semnificative de ”headcount” și câte și-au micșorat efectivele. Schimbări importante în Top 10: NNDKP are cei mai mulți avocați, Reff & Asociații urcă pe locul 4, după Filip & Company, iar DLA Piper iese din ”pluton”
Filip & Company a organizat în parteneriat cu Asociația Studenților în Drept cea de-a noua ediție a Concursului de negocieri simulate „Teodora Tudose” | Cine sunt câștigătorii
Refinitiv Legal Advisers - Full Year 2024 | La nivel global, piața fuziunilor și achizițiilor a crescut cu 10% anul trecut, iar pe continentul European avansul a fost de 22%. CMS, în Top 10 consultanți juridici care au asistat cele mai multe tranzacții de M&A la nivel global, Clifford Chance se remarcă pe ”bătrânul continent”, iar Schoenher în Estul Europei, regiune în care Filip & Company a intrat în Top 25
Filip & Company a asistat PayPoint Services în contractarea unui credit sindicalizat de la UniCredit Bank și BERD | Alexandru Bîrsan (partener) şi Camelia Ianțuc (senior associate) au coordonat echipa de proiect
Băiculescu și Asociații asistă una dintre cele mai mari companii de brokeraj din România într-o tranzacție de 2.000.000 RON | Antonia Prisacaru, Head of Litigation: ”Un exemplu de cooperare eficientă între echipă și client, dar și o provocare în gestionarea unor etape juridice complexe, de la litigii până la finalizarea negocierilor”
Filip & Company asistă Credit Europe Bank România în fuziunea transfrontalieră cu Credit Europe Bank NV | Partenerele Alexandra Manciulea și Eliza Baias au coordonat echipa. Modificarea semnificativă a cadrului legislativ pe parcursul pregătirii acestei fuziuni a adăugat complexitate proiectului, spun avocații
Primele mișcări pe piața muncii din avocatură | Băncilă Diaconu & Asociații recrutează un partener de la Stratulat Albulescu și un fost Head of Legal din sectorul bancar se alătură firmei Rizoiu & Asociații
Edward Sukyas pierde arbitrajul cu statul român și trebuie să plătească peste o jumătate de milion de euro - cheltuieli arbitrale și onorarii plătite avocaților care au apărat România. Litigiul cu Jack Sukyas merge mai departe, modul de alocare a cheltuielilor de arbitraj fiind decis într-o etapă ulterioară a procedurii | Cât au însumat onorariile primite de avocații români aflați de-o parte și alta a baricadei și ce sume au încasat arbitrii
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...