ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Schoenherr anunță cea mai amplă rundă de promovări în echipa locală de la intrarea pe piața din România. Georgiana Bădescu devine equity partner, Iustin Armașu - contract partner, iar Adina Damaschin și Mara Moga-Paler urcă pe poziția de local partner. Alți nouă avocați fac un pas înainte în carieră | Sebastian Guțiu, managing partner: Creștem datorită oamenilor noștri, împreună cu ei

02 Februarie 2024   |   BizLawyer

Schoenherr anunță cea mai amplă rundă de promovări în echipa locală de la intrarea pe piața din România

 
 
Firma de avocatură Schoenherr anunță cea mai amplă rundă de promovări în cadrul echipei sale din România de la intrarea pe piața locală, în anul 1996. Cele 13 numiri, care intră in vigoare la 1 februarie 2024, vizează avocați din diverse arii de practică ale firmei, inclusiv dreptul UE și dreptul concurenței, litigii și arbitraje, financiar-bancar, dreptul muncii, fuziuni și achiziții, energie, imobiliare, achiziții publice. . . 

Două dintre promovări se referă la roluri în structura internațională a grupului Schoenherr, unde Georgiana Bădescu devine equity partner, iar Iustin Armașu, contract partner.

În România, avocatele Adina Damaschin și Mara Moga-Paler sunt promovate la poziția de local partner. Celelalte numiri la nivel local se referă la promovarea avocaților Vlad Cordea, Rebeca Dan, Liviu Flușcă, Simona Lehniuc, Cristiana Manea, Alexandra Pop și Mihaela Popescu la rolul de managing attorney at law, respectiv Silviu Lazăr și Valeria Stropșa la rolul de senior attorney at law.

De la colegii care abia ni s-au alăturat, până la colegii cu 20-25 de ani vechime în firmă, fiecare membru al echipei noastre este o celulă cheie în funcționarea organismului care este Schoenherr. Creștem datorită oamenilor noștri, împreună cu ei. Această rundă de promovări, cea mai mare de la intrarea Schoenherr pe piața din România, vine să reconfirme rolul valoros al echipei în evoluția firmei. Mulțumim fiecăruia dintre avocații promovați pentru contribuția lor la rezultatele remarcabile ale Schoenherr în piața locală și internațională de avocatură – a declarat Sebastian Guțiu, managing partner Schoenherr și Asociații SCA.

Detalii despre avocații promovați

Georgiana Bădescu (partner, competition, EU & foreign trade) are 19 ani de experiență ca avocat și s-a alăturat echipei Schoenherr în anul 2017. Este coordonatoarea practicii de dreptul UE, dreptul concurenței și comerț exterior a firmei, precum și a echipei specializate în protecția datelor cu caracter personal.

Iustin Armașu (partner, dispute resolution), care are 13 ani de experiență ca avocat, face parte din echipa Schoenherr din anul 2015. Este unul dintre cei doi coordonatori ai practicii locale a firmei specializate în dispute resolution, inclusiv litigii și arbitraje, insolvență și reorganizare, white-collar crime.

Adina Damaschin (partner, banking & finance) este avocat din anul 2007 și s-a alăturat Schoenherr în 2014. Are experiență semnificativă în domeniul financiar-bancar, în special în finanțări multi-jurisdicționale sau locale și în aspecte de reglementare în domeniul financiar.

Mara Moga-Paler (partner, labour & employment), care este avocat din anul 2001, are experiență considerabilă în domeniul dreptului muncii. Din anul 2018, când s-a alăturat firmei, coordonează practica specializată în dreptul muncii a Schoenherr în București.

Vlad Cordea (managing attorney at law, corporate/M&A) este avocat din anul 2007 și face parte din echipa Schoenherr din 2022. Este specializat în fuziuni și achiziții, respectiv energie, domenii în care are experiență semnificativă.

Rebeca Dan (managing attorney at law, dispute resolution), care este avocat din anul 2009, s-a alăturat echipei Schoenherr în 2022. Este un avocat experimentat de litigii și arbitraje, respectiv insolvență și reorganizare.

Liviu Flușcă (managing attorney at law, real estate) face parte din echipa Schoenherr din anul 2011 și a devenit avocat în 2013. Este specializat în drept imobiliar, cu experiență în special în tranzacții și proiecte vizând proprietăți sectorul forestier și cel industrial.

Simona Lehniuc (managing attorney at law, corporate/M&A), care este avocat din anul 2006, s-a alăturat Schoenherr în 2020. Are experiență semnificativă în drept societar, fuziuni și achiziții, precum și în domeniul energiei (în special în domeniul energiei regenerabile).

Cristiana Manea (managing attorney at law, competition, EU & foreign trade) este avocat din anul 2013 și membră a echipei Schoenherr din 2017. Este un avocat experimentat de dreptul concurenței, dreptul UE și comerț exterior.

Alexandra Pop (managing attorney at law, banking & finance) este avocat din anul 2013 și s-a alăturat echipei Schoenherr în 2021. Are experiență în proiecte specifice domeniului financiar-bancar derulate la nivel local și internațional.

Mihaela Popescu (managing attorney at law, corporate/M&A), care este este avocat din anul 2009, face parte din echipa de corporate, fuziuni și achiziții a Schoenherr din 2021. Are experiență semnificativă în tranzacții locale și multi-jurisdicționale.

Silviu Lazăr (senior attorney at law, banking & finance and capital markets) a fost admis în Barou în anul 2018 și s-a alăturat Schoenherr în 2019. Este specializat în domeniul financiar-bancar și piața de capital.

Valeria Stropșa (senior attorney at law, banking & finance, public procurement) a fost admisă în Barou și s-a alăturat Schoenherr în anul 2018. Este specializată în domeniile financiar-bancar și achiziții publice.


Schoenherr este o firmă regională de avocatură, activă în Europa Centrală și de Est și Europa de Sud-Est, unde operează 15 birouri. Firma este prezentă în România din anul 1996, oferind servicii de asistență juridică în principalele arii de practică relevante pentru activitatea companiilor locale și multinaționale. Schoenherr și Asociații SCA este recunoscută de principalele organisme internaționale independente de cercetare a pieței de avocatură (Chambers and Partners, Legal500, IFLR1000).

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 28 / 1657
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
De vorbă cu Alexandru Victor Savi-Nims, Chief Legal Officer - One United Properties, unul dintre profesioniștii care crede în diversitate și consideră că, în calitate de coordonator, trebuie să cuprinzi cât mai multe domenii de competență și să dai dovadă de independență și verticalitate | Despre principii de viață și oamenii care i-au modelat profilul profesional: ”Cel puțin ultimii 15 ani mi-au conturat un parcurs profesional eterogen, ce a construit un manager legal robust și, cumva, rar în România, prin diversitatea domeniilor în care am fost implicat și prin complexitatea proiectelor”
Cum văd avocații considerați Leading Lawyers în M&A anul 2024 | Azi, de vorbă cu Bogdan C. Stoica, Partener PNSA: Anul va fi dominat de investitorii strategici, deja prezenți în România sau în regiune. Fondurile se vor concentra în continuare pe tranzacții de dimensiuni mai degrabă reduse, pe investiții în start-up-uri, pe împărțirea riscului între ținte de dimensiuni mai mici. Mă aștept ca România să conteze în anii următori din ce în ce mai mult în regiune în ce privește numărul și valoarea tranzacțiilor M&A
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Tuță, unul dintre cei mai buni absolvenți ai promoției 2021, care a ales să se alăture echipei Reff & Asociații: ”Mi-am dorit dintotdeauna să fiu avocat litigant și, deși începutul a fost marcat de emoții, aș opta din nou pentru același parcurs profesional, întrucât este cel care mă împlinește”
Filip & Company asistă în vânzarea Infobest către AROBS Transilvania Software
Cum lucrează multi-premiata echipă Răzvan Dincă & Asociații în proiectele de IP dintre cele mai diverse, ce solicită adesea abilități complexe | Răzvan Dincă, Managing Partner: ”Succesul dosarelor a depins mai mult ca oricând de efortul și contribuția colegilor mei și, în aceste condiții, nivelul de performanță a activității noastre ca firmă de avocatură a continuat să crească”
RTPR asistă AROBS la achiziția Infobest România. Echipa, coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Andrei Toșa (Managing Associate)
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în prima emisiune de obligațiuni verzi în valoare de 2 miliarde de euro
Clifford Chance Badea a asistat aranjorii în prima emisiune de obligațiuni verzi lansată de România pe piețele externe, în valoare de 2 miliarde Euro. Mădălina Rachieru-Postolache (Partener) și Cosmin Anghel (Counsel) au coordonat echipa
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...