ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări în echipa Mitel & Asociații. Patru avocați fac un pas înainte în carieră | Sorin Mitel, Managing Partner: Privim cu încredere spre viitor și recompensăm munca susținută și rezultatele fiecărui avocat

07 Februarie 2024   |   M. T.

Potrivit coordonatorilor practicilor, aceste promovări sunt rezultatul contribuției substanțiale a avocaților la dezvoltarea firmei și nivelului ridicat al capacităților profesionale și de afaceri ale acestora. Fiecare dintre avocații promovați are experiență bogată în domeniile de practică în care activează, a deservit mulți dintre clienții firmei și va continua să fie un factor esențial de excelență în cultura firmei.

 
 
Mitel & Asociații a început anul cu patru promovări, dând astfel un nou impuls echipelor de Real Estate, Protecția Datelor, Employment și Corporate/M&A.Firma de avocați recunoaște și recompensează eforturile membrilor echipei și încurajează dezvoltarea profesională. Aceste promovări reflectă nu numai competențele profesionale excepționale ale avocaților, ci și abordarea comercială privind dezvoltarea portofoliului de clienți.

Astfel, Maria Cincu (Real Estate) a demonstrat excelente abilități de gestionare a proiectelor, spirit practic, precum și un ascuțit spirit de observație și analiză, foarte util pentru finalizarea cu succes a mandatelor pe care le-a administrat și a fost promovată pe poziția de Managing Associate. Pe de altă parte, remarcȃndu-se printr-o seriozitate profesională ce întăreşte încrederea clienților şi asigură succesul proiectelor complexe, Francisca Văcaru (Protectia Datelor), Maria Pauliuc (Employment) și Ana Adăscăliței (Corporate/M&A) au făcut un pas înainte în carieră, devenind Senior Associates.


”Obiectivul principal este de a fi cȃt mai eficienţi și de a oferi suport clienţilor noştri la cele mai înalte standarde. Privim cu încredere spre viitor și recompensăm munca susținută și rezultatele fiecarui avocat, acordând fiecărui membru al echipei șansa de a avansa în carieră. Le doresc colegilor nou promovați mult succes în noile lor roluri”, a declarat Sorin Mitel, coordonatorul Mitel & Asociații.

Potrivit coordonatorilor practicilor, aceste promovări sunt rezultatul contribuției substanțiale a avocaților la dezvoltarea firmei și nivelului ridicat al capacităților profesionale și de afaceri ale acestora. Fiecare dintre avocații promovați are experiență bogată în domeniile de practică în care activează, a deservit mulți dintre clienții firmei și va continua să fie un factor esențial de excelență în cultura firmei.

”Maria Cincu este un avocat pasionat de proiectele sale și s-a implicat constant în consolidarea succeselor echipei noastre. Promovarea sa binemeritată reprezintă o recunoaștere a contribuției profesionale remarcabile la dezvoltarea practicii noastre de Real Estate", a adăugat Ioana Negrea, Partener Mitel & Asociații.

Mădălina Mitel, avocatul asociat coordonatoarea practicilor de Employment și Data Protection din cadrul Mitel și Asociații a declarat că performanțele profesionale ale Mariei Pauliuc și recunoașterea de care se bucură în prezent aceste arii de practică ale firmei, pe piață și în rândul clienților, au stat de la baza promovării acesteia. ”Având-o pe Maria în echipa de Employment, am realizat în ultimii ani proiecte de mare anvergură, care au necesitat un grad înalt de specializare și am făcut față cu brio cerințelor clienților noștri”.
De asemenea, Francisca Văcaru a demonstrat o serie de calități care o diferențiază de ceilalți avocați, precum curajul în abordarea provocărilor juridice din domeniul Protecției Datelor, dorința de performanță și determinarea de a găsi cea mai bună soluție pentru clienții cărora firma le acordă consultanță. „Promovarea Franciscăi reflectă recunoaşterea de către colegi și clienți a talentului şi eforturilor unui avocat deosebit”, a mai spus Mădălina Mitel.

Nu în ultimul rând, trebuie amintit că Ana Adăscăliței a contribuit în mod esențial la succesul tranzacțiilor M&A din sectoare diferite, remarcându-se prin abordările sale creative și practice în rezolvarea unor probleme juridice adesea dificile. ”Contribuția Anei la consolidarea practicii de Corporate/M&A a firmei, feedback-ul clienților și înțelegerea profundă a nevoilor acestora vorbesc de la sine. Promovarea sa se înscrie, de asemenea, natural, în strategia Mitel și Asociații de continuare a dezvoltării în următoarea perioadă, cu recunoașterea, totodată, a meritului și contribuțiilor avocaților care se evidențiază prin ceea ce fac și sunt devotați profesiei”, a subliniat Șerban Suchea, Partener Mitel & Asociații.

Promovările operate la început de an reprezintă încă un pas către crearea unei organizații și mai solide, care se bucură de dedicarea tuturor membrilor săi.

Echipa Mitel & Asociații a avut o agenda foarte încărcată anul trecut, iar bilanțul indică faptul că cea mai intensă activitate, dar și cele mai multe încasări au rezultat din proiectele de M&A și consultanța day-to-day acordată clienților pe diverse domenii (Corporate, Employment, Procurement etc). De asemenea, o pondere importantă în activitatea firmei o au și practicile de Real Estate și Litigation.

Firma de avocați rămâne cu cele două preocupări constante și în 2024: creșterea calității echipei prin îmbunătățirea performanței avocaților existenți și prin noi colaborări, pentru a putea oferi servicii de top și a confirma încrederea clienților, precum si pentru a finaliza cu succes noi mandate, în care avocații să-și poată pune în valoare atuurile.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 82 / 1707
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
Clifford Chance Badea câștigă Premiul IFLR Casa de Avocatură a Anului în România | Clifford Chance este Firma internațională de avocatură a anului și câștigă 12 premii la IFLR Europe Awards 2024
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
Kinstellar consiliază divizia de ospitalitate a grupului House of Julius Meinl în achiziția istoricului Hotel Ambasador din centrul Bucureștiului. Victor Constantinescu, Managing Partner al biroului din București: ”Aceasta a fost de departe una dintre cele mai complicate tranzacții, cu numeroase părți, cu multe persoane implicate, necesitând abilități de negociere și o structurare inteligentă pentru a fi semnată”
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A s-a redresat în Q1 ̸ 2024, dar nu înregistrează creșteri pe piețele emergente. DLA Piper și CMS își mențin pozițiile fruntașe la nivel global, Schoenherr se remarcă în Europa, iar Filip & Company întră în topul consultanților din Europa Estică
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...