ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări în echipa Mitel & Asociații. Patru avocați fac un pas înainte în carieră | Sorin Mitel, Managing Partner: Privim cu încredere spre viitor și recompensăm munca susținută și rezultatele fiecărui avocat

07 Februarie 2024   |   M. T.

Potrivit coordonatorilor practicilor, aceste promovări sunt rezultatul contribuției substanțiale a avocaților la dezvoltarea firmei și nivelului ridicat al capacităților profesionale și de afaceri ale acestora. Fiecare dintre avocații promovați are experiență bogată în domeniile de practică în care activează, a deservit mulți dintre clienții firmei și va continua să fie un factor esențial de excelență în cultura firmei.

 
 
Mitel & Asociații a început anul cu patru promovări, dând astfel un nou impuls echipelor de Real Estate, Protecția Datelor, Employment și Corporate/M&A.Firma de avocați recunoaște și recompensează eforturile membrilor echipei și încurajează dezvoltarea profesională. Aceste promovări reflectă nu numai competențele profesionale excepționale ale avocaților, ci și abordarea comercială privind dezvoltarea portofoliului de clienți.

Astfel, Maria Cincu (Real Estate) a demonstrat excelente abilități de gestionare a proiectelor, spirit practic, precum și un ascuțit spirit de observație și analiză, foarte util pentru finalizarea cu succes a mandatelor pe care le-a administrat și a fost promovată pe poziția de Managing Associate. Pe de altă parte, remarcȃndu-se printr-o seriozitate profesională ce întăreşte încrederea clienților şi asigură succesul proiectelor complexe, Francisca Văcaru (Protectia Datelor), Maria Pauliuc (Employment) și Ana Adăscăliței (Corporate/M&A) au făcut un pas înainte în carieră, devenind Senior Associates.


”Obiectivul principal este de a fi cȃt mai eficienţi și de a oferi suport clienţilor noştri la cele mai înalte standarde. Privim cu încredere spre viitor și recompensăm munca susținută și rezultatele fiecarui avocat, acordând fiecărui membru al echipei șansa de a avansa în carieră. Le doresc colegilor nou promovați mult succes în noile lor roluri”, a declarat Sorin Mitel, coordonatorul Mitel & Asociații.

Potrivit coordonatorilor practicilor, aceste promovări sunt rezultatul contribuției substanțiale a avocaților la dezvoltarea firmei și nivelului ridicat al capacităților profesionale și de afaceri ale acestora. Fiecare dintre avocații promovați are experiență bogată în domeniile de practică în care activează, a deservit mulți dintre clienții firmei și va continua să fie un factor esențial de excelență în cultura firmei.

”Maria Cincu este un avocat pasionat de proiectele sale și s-a implicat constant în consolidarea succeselor echipei noastre. Promovarea sa binemeritată reprezintă o recunoaștere a contribuției profesionale remarcabile la dezvoltarea practicii noastre de Real Estate", a adăugat Ioana Negrea, Partener Mitel & Asociații.

Mădălina Mitel, avocatul asociat coordonatoarea practicilor de Employment și Data Protection din cadrul Mitel și Asociații a declarat că performanțele profesionale ale Mariei Pauliuc și recunoașterea de care se bucură în prezent aceste arii de practică ale firmei, pe piață și în rândul clienților, au stat de la baza promovării acesteia. ”Având-o pe Maria în echipa de Employment, am realizat în ultimii ani proiecte de mare anvergură, care au necesitat un grad înalt de specializare și am făcut față cu brio cerințelor clienților noștri”.
De asemenea, Francisca Văcaru a demonstrat o serie de calități care o diferențiază de ceilalți avocați, precum curajul în abordarea provocărilor juridice din domeniul Protecției Datelor, dorința de performanță și determinarea de a găsi cea mai bună soluție pentru clienții cărora firma le acordă consultanță. „Promovarea Franciscăi reflectă recunoaşterea de către colegi și clienți a talentului şi eforturilor unui avocat deosebit”, a mai spus Mădălina Mitel.

Nu în ultimul rând, trebuie amintit că Ana Adăscăliței a contribuit în mod esențial la succesul tranzacțiilor M&A din sectoare diferite, remarcându-se prin abordările sale creative și practice în rezolvarea unor probleme juridice adesea dificile. ”Contribuția Anei la consolidarea practicii de Corporate/M&A a firmei, feedback-ul clienților și înțelegerea profundă a nevoilor acestora vorbesc de la sine. Promovarea sa se înscrie, de asemenea, natural, în strategia Mitel și Asociații de continuare a dezvoltării în următoarea perioadă, cu recunoașterea, totodată, a meritului și contribuțiilor avocaților care se evidențiază prin ceea ce fac și sunt devotați profesiei”, a subliniat Șerban Suchea, Partener Mitel & Asociații.

Promovările operate la început de an reprezintă încă un pas către crearea unei organizații și mai solide, care se bucură de dedicarea tuturor membrilor săi.

Echipa Mitel & Asociații a avut o agenda foarte încărcată anul trecut, iar bilanțul indică faptul că cea mai intensă activitate, dar și cele mai multe încasări au rezultat din proiectele de M&A și consultanța day-to-day acordată clienților pe diverse domenii (Corporate, Employment, Procurement etc). De asemenea, o pondere importantă în activitatea firmei o au și practicile de Real Estate și Litigation.

Firma de avocați rămâne cu cele două preocupări constante și în 2024: creșterea calității echipei prin îmbunătățirea performanței avocaților existenți și prin noi colaborări, pentru a putea oferi servicii de top și a confirma încrederea clienților, precum si pentru a finaliza cu succes noi mandate, în care avocații să-și poată pune în valoare atuurile.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 29 / 1657
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
De vorbă cu Alexandru Victor Savi-Nims, Chief Legal Officer - One United Properties, unul dintre profesioniștii care crede în diversitate și consideră că, în calitate de coordonator, trebuie să cuprinzi cât mai multe domenii de competență și să dai dovadă de independență și verticalitate | Despre principii de viață și oamenii care i-au modelat profilul profesional: ”Cel puțin ultimii 15 ani mi-au conturat un parcurs profesional eterogen, ce a construit un manager legal robust și, cumva, rar în România, prin diversitatea domeniilor în care am fost implicat și prin complexitatea proiectelor”
Cum văd avocații considerați Leading Lawyers în M&A anul 2024 | Azi, de vorbă cu Bogdan C. Stoica, Partener PNSA: Anul va fi dominat de investitorii strategici, deja prezenți în România sau în regiune. Fondurile se vor concentra în continuare pe tranzacții de dimensiuni mai degrabă reduse, pe investiții în start-up-uri, pe împărțirea riscului între ținte de dimensiuni mai mici. Mă aștept ca România să conteze în anii următori din ce în ce mai mult în regiune în ce privește numărul și valoarea tranzacțiilor M&A
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Tuță, unul dintre cei mai buni absolvenți ai promoției 2021, care a ales să se alăture echipei Reff & Asociații: ”Mi-am dorit dintotdeauna să fiu avocat litigant și, deși începutul a fost marcat de emoții, aș opta din nou pentru același parcurs profesional, întrucât este cel care mă împlinește”
Filip & Company asistă în vânzarea Infobest către AROBS Transilvania Software
Cum lucrează multi-premiata echipă Răzvan Dincă & Asociații în proiectele de IP dintre cele mai diverse, ce solicită adesea abilități complexe | Răzvan Dincă, Managing Partner: ”Succesul dosarelor a depins mai mult ca oricând de efortul și contribuția colegilor mei și, în aceste condiții, nivelul de performanță a activității noastre ca firmă de avocatură a continuat să crească”
RTPR asistă AROBS la achiziția Infobest România. Echipa, coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Andrei Toșa (Managing Associate)
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în prima emisiune de obligațiuni verzi în valoare de 2 miliarde de euro
Clifford Chance Badea a asistat aranjorii în prima emisiune de obligațiuni verzi lansată de România pe piețele externe, în valoare de 2 miliarde Euro. Mădălina Rachieru-Postolache (Partener) și Cosmin Anghel (Counsel) au coordonat echipa
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...