ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Kinstellar își extinde practica de Corporate M&A în București și o recrutează, în poziția de Special Counsel, pe Claudia Popescu, avocat cu experiență de peste 20 de ani și un know-how valoros. Victor Constantinescu, Managing Partner: ”O persoană cu experiența, dedicarea și abilitățile sale personale este rară pe piață. Ea se alătură unui grup deja fantastic”

01 Februarie 2024   |   M. T.

Înainte de a se alătura Kinstellar, Claudia și-a petrecut întreaga carieră în biroul local al unei firme internaționale de avocatură.

 
 
Kinstellar anunță recrutarea Claudiei Popescu, avocat care s-a alăturat biroului din București al firmei de avocați în calitate de Special Counsel în cadrul echipei de Corporate M&A. Claudia va consolida capacitățile biroului și va oferi echipei un sprijin suplimentar pentru a răspunde nevoii de a asigura servicii la cel mai înalt nivel, asociat unui număr în creștere de proiecte corporative și de fuziuni și achiziții în România.

Claudia Popescu este specializată în M&A, Corporate și Private Equity și are peste 20 de ani de experiență în consilierea strategică a unor companii de renume cu privire la achiziții și vânzări, fuziuni, restructurări intragrup, aspecte de reglementare și comerciale, oferte publice de valori mobiliare, private equity, privatizări și alte aspecte legate de investiții - inclusiv în sectoare reglementate.


De asemenea, ea aduce echipei Kinstellar know-how valoros în toate aspectele legate de ESG și sustenabilitate.

Claudia a fost certificată de către Asociația Internațională pentru Economie Durabilă ca Specialist Internațional în Afaceri Durabile - Nivelul II, iar în prezent urmează cursuri de certificare de către Global Reporting Initiative (GRI), în conformitate cu programul de certificare profesională GRI.

Înainte de a face pasul către Kinstellar, Claudia și-a petrecut întreaga carieră în biroul local al unei firme internaționale de avocatură. Ea s-a alăturat echipei locale de Corporate M&A coordonată de Zsuzsa Csiki (Partner).

„Suntem încântați să o avem alături de noi pe Claudia”, a spus Zsuzsa. „Experiența ei în a naviga prin dinamica a tot ceea ce înseamnă un mandat de fuziuni și achiziții adaugă profunzime practicii noastre și sunt încrezătoare că, împreună, ne vom promova și mai mult în calitate de advisor de încredere în ceea ce privește investițiile de pe piața locală. Este un avocat remarcabil, o persoană grozavă și suntem mai mult decât încântați să lucrăm împreună și să depășim orice limite – inclusiv propriile limite, pentru că ne străduim în fiecare zi să mai facem câte un pas înainte.”

Claudia Popescu: "De multe ori, găsirea unei noi provocări profesionale este dificilă pentru că nu se întâmplă mereu să întâlnești cu ușurință oamenii potriviți. Sunt onorată și entuziasmată să pornesc în această nouă călătorie alături de Kinstellar în România. Angajamentul lor față de excelență și inovație, precum și viziunea lor deschisă și orientată spre client se aliniază perfect cu valorile mele."

Comentând recenta adiție, Victor Constantinescu, Managing Partner al Kinstellar București, a declarat "Sunt foarte încântat să o avem pe Claudia alături de noi, deoarece o persoană cu experiența, dedicarea și abilitățile sale personale este rară pe piață. Ea se alătură unui grup deja fantastic și sunt extrem de încrezător că experiența și cunoștințele ei vor fi în beneficiul nostru, al tuturor. Bine ai venit, Claudia!"

Poziționată în Tier 2 de către Legal 500, practica de Commercial, Corporate și M&A a biroului Kinstellar din București este considerată de ghidul juridic internațional ”deosebit de puternică în ceea ce privește aspectele românești ale fuziunilor și achizițiilor multijurisdicționale, atât pentru investitorii strategici, cât și pentru fondurile de private equity”. Practica este condusă de partenerul Zsuzsa Csiki, descrisă drept ”foarte dedicată și implicată în succesul proiectelor clienților”.

Echipa este pragmatică și are o abordare flexibilă în ceea ce privește sprijinirea clienților”, a spus unul dintre clienții intervievați de echipa de cercetare pentru The Legal 500 EMEA, ediția 2023 – Europe. 'Zsuzsa Csiki și echipa sa au fost foarte proactivi și de ajutor în gestionarea proiectului', a adăugat un alt client. 'Kinstellar este o alegere excelentă pentru clienții care caută cea mai bună reprezentare juridică posibilă. Echipa este experimentată, bine informată și se angajează să obțină cele mai bune rezultate pentru clienții lor', au comentat alți clienți intervievați.

Printre clienții din portofoliul Kinstellar, ghidul juridic internațional menționează și firmele Mondly, Group Bruxelles Lambert, American Securities, CCC, Court Square Capital Partners, GTT Communications, NAGA Global, Adecco Group AG, United Petfood, Eleven Ventures, BriseGroup, Black Sea Fund I, Amundi Asset , Fujitsu Technologies, Verizon Media sau One Rock Capital Partners.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 76 / 1700
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Dorsey & Whitney (Europe) LLP și Schoenherr România, alături de cumpărator în tranzacția prin care Eleco plc, firmă listată pe bursa londoneză, preia două companii de software locale. Ce consultanți au lucrat pentru vânzător
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...