ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

SIMION & BACIU continuă extinderea practicii specializate în domeniul Gaming & Gambling prin cooptarea Alinei Tace în echipa sa

30 Martie 2023   |   BizLawyer

Încă de la înființarea sa în 2019, tendința echipei SIMION & BACIU de a gestiona proiecte juridice în domenii cu un puternic conținut de conformare la reglementare, precum gaming & gambling, ca unul dintre pilonii de dezvoltare a firmei, a poziționat firma ca un consultant juridic extern de referință pentru companiile de top interesate de piața românească de profil.

 
 
SIMION & BACIU își extinde grupului de practică în domeniul Gaming & Gambling Regulatory prin cooptarea Alinei Tace, în calitate de Managing Associate. Alina se alătură firmei de la NNDKP, unde a ocupat diverse poziții ierarhice de-a lungul unei perioade de peste 8 ani.

Alina este apreciată la nivel internațional și recunoscută încă din anul 2018 de reputata publicație britanică Legal 500 ca un avocat român Rising Star în domeniile Gambling și Proprietate Intelectuală, editorialul acesteia menționând că ”atât cunoștințele, cât și dedicarea cu își urmărește obiectivele sunt excepționale”.
Ea este activă în aria de practică dedicată conformării în gaming & gambling încă de la începutul perioadei de reformare a legislației românești care guvernează acest sector, în 2015, și este experimentată în legătură cu întreaga gamă de aspecte juridice referitoare la derularea activităților în acest domeniu, din perspective de reglementare, tehnice, cât și a unor potențialelor litigii.    


Complementar activității sale în domeniul gaming & gambling, Alina are o experiență solidă în aspecte privind dreptul proprietății intelectuale, precum și în alte domenii de practică ale avocaturii de business, inclusiv privind elemente de prevenirea și combaterea spălării banilor (AML), drept societar și aspecte generale de drept comercial, protecția consumatorului, publicitate și mass-media. Este membru al Camerei Naționale a Consilierilor în Proprietate Industrială din România (licențiată pe specializările Mărci, Desene și Invenții) și este, de asemenea, consilier autorizat în fața Oficiului Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) în domeniul mărcilor și desenelor.

În rolul său în cadrul SIMION & BACIU, Alina va lucra îndeaproape cu Partenerii Coordonatori ai firmei, Cosmina Maria Simion și Ana-Maria Baciu, pentru a continua extinderea mult apreciatei practici de Gaming & Gambling Regulatory a firmei și consolidarea abilităților profesionale și de relaționare ale echipei, evaluând în același timp cele mai bune modalități de a contribui la evoluția coerentă și echilibrată, din perspectivă juridică, a acestui domeniu în România.

„Alina este unul dintre profesioniștii în ascensiune ai generației sale: cu o gândire clară, distinctă, hotărâtă să găsească o soluție fezabilă oricât de complexă ar fi problema pe care o are de rezolvat. Este unul dintre cei mai talentați avocați pe care i-am văzut evoluând de-a lungul anilor și suntem încrezători că implicarea ei în activitatea practicii SIMION & BACIU va fi un sprijin concret pentru consolidarea asistenței juridice de top cu care i-am obișnuit pe clienții care ne încredințează gestionarea mandatelor lor”, a menționat Cosmina Maria Simion, Managing Partner.

„Suntem încântați să îi spunem Alinei ”bun venit în echipa SIMION & BACIU”. Am avut ocazia să o vedem evoluând spre avocatul complex care este astăzi și îi mulțumim pentru decizia de a ni se alătura în această nouă formulă de lucru, și de a se alinia cu angajamentul nostru de a face cel mai bine ceea ce știm să facem în beneficiul direct al clienților noștri, al partenerilor de afaceri și al membrilor echipei, dând astfel viață valorilor SIMION & BACIU”, a adăugat Ana-Maria Baciu, Managing Partner.

Încă de la înființarea sa în 2019, tendința echipei SIMION & BACIU de a gestiona proiecte juridice în domenii cu un puternic conținut de conformare la reglementare, precum gaming & gambling, ca unul dintre pilonii de dezvoltare a firmei, a poziționat firma ca un consultant juridic extern de referință pentru companiile de top interesate de piața românească de profil.

Pe măsură ce industria de gaming & gambling parcurge noi etape de dezvoltare, echipa SIMION & BACIU continuă să fie puternic implicată în procesul legislativ relevant pentru domeniu. Exemple recente includ contribuția membrilor echipei, în numele clienților săi, la consultările de piață rezultate din cele mai recente modificări ale legislației fiscale sau ale celei din domeniul publicității pentru jocurile de noroc, modificări care au un potențial ridicat de a afecta semnificativ operațiunile companiilor active în acest domeniu.

Despre SIMION & BACIU
O firmă de avocatură cu o manieră de lucru și standarde de calitate reconfirmate independent,
SIMION & BACIU a devenit rapid un reper pe piața serviciilor de avocatură de business cu un puternic caracter de reglementare din România.
Echipa de peste 25 de profesioniști propune un model de relaționare personalizat în raport cu clienții și partenerii de afaceri. Avocații își desfășoară activitatea într-o structură matricială consultanță – litigii, în arii principale de practică precum Proprietate Intelectuală, Protecția Consumatorilor & Publicitate, Reglementare în domeniul jocurilor de noroc, Tehnologie & Media, Protecția Datelor cu Caracter Personal, Dreptul Societăților, Fuziuni & Achiziții, Reglementare în domeniul farmaceutic/medical și Soluționarea Disputelor.
SIMION & BACIU și membri ai echipei sale sunt activi în organizații profesionale terțe precum IMGL (International Masters of Gaming Law),  INTA (International Trademark Association), ECTA (European Communities Trademark Association), AmCham (American Chamber of Commerce in Romania) sau Confederația Patronală Concordia, fiind astfel permanent conectați la evoluția și noutățile mediului de afaceri și juridic românesc și internațional.
Membri ai echipei sunt apreciați independent la nivel mondial de ghiduri de specialitate precum Chambers and Partners, Legal 500, Managing IP, Who’sWhoLegal și WTR 1000 – toate evaluări realizate și pe baza reacțiilor colectate din partea clienților firmei.

Reputația firmei este reconfirmată de distincții internaționale și naționale, inclusiv
►    Recunoașterea ca Firmă de Top de prestigiosul ghid Legal500, începând cu anul 2019, încă de la înființarea firmei
    Recunoașterea de către Chambers and Partners, unul dintre cele mai apreciate ghiduri internaționale care evaluează activitatea caselor de avocatură din peste 200 de jurisdicții
    Premiul Firma de Avocatură a Anului în România, acordat de Managing IP (2021 și 2022)
    Premiul Cea mai activă firmă în domeniul jocurilor de noroc în România, acordat de Casino Inside (2021, 2022)
    Premiul Firma Anului în Gambling Law, acordat în cadrul galei Romanian Legal Awards (2022)
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 74 / 1435
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Reff & Associates is looking for experienced Lawyer | Employment
Băncilă, Diaconu și Asociații a asistat acționarii Clarfon S.A. în vânzarea unei participații majoritare către V4C. Radu Diaconu (Managing Partner), a coordonat echipa de proiect
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat definitiv | Litigii
Cum a trecut echipa de Legal de la Teleperformance România, firmă cu cca. două mii de angajați, prin maratonul schimbărilor din legislația muncii. Laura Rudnyanszky, Chief Legal Officer: Am considerat că este foarte important să se aloce resurse adecvate pentru a ne asigura că procesul de conformare este gestionat în mod corespunzător și că organizația este în conformitate cu noile cerințe legislative | Care sunt provocările anului și noile tendințe în zona de resurse umane
Avocații Popescu & Asociații au o bogată experiență în auditarea riscurilor de natură penală, ei participând, cu ani în urmă, la primele astfel de proceduri din România. Echipa are azi toate resursele umane și profesionale necesare auditării aspectelor sesizate de către clienți, oferind soluții complete și investigații complexe | Adrian Chirvase, Partener: Indiferent de natura și amploarea problemelor cu privire la care ni se solicită sprijinul, modalitatea de lucru urmează un tipar caracterizat prin seriozitate, profesionalism și eficiență
Stratulat Albulescu a acordat asistență juridică grupului Walden în achiziția companiei de transport Alex International Transport 94. Echipa, coordonata de Silviu Stratulat și Raluca Gabor
LegiTeam | GNP Guia Naghi & Partners: Junior Associate ̸ Associate to join our Consultancy Team
Corporate & Commercial - Powered by CMS | România a devenit un magnet pentru investitori în tehnologie (TMT)
Clifford Chance, „Firma de avocatură a anului în Europa” la gala Chambers and Partners. Ce firmă a obținut premiul în România
Jurisdicția preferată a antreprenorilor permite finanțarea parțială a achiziției de imobile în Emiratele Arabe Unite prin instituții bancare islamice locale în condiții avantajoase, de care pot beneficia inclusiv cetățenii români. Despre strategia optimă de structurare a investiției și condițiile obținerii unei finanțări, într-o discuție cu Casiana Dușa, avocat senior și specialist în business islamic
Din culisele unui arbitraj internațional complex | Gabriel Resources a cuantificat costuri de 47,1 mil. $ cu avocații White & Case și de 9 mil. $ cu echipa Țuca Zbârcea & Asociații în arbitrajul ICSID generat de proiectul aurifer eșuat de la Roșia Montană. Sumele alocate experților au fost evaluate la aproape 5 mil. $, iar cheltuielile administrative s-au apropiat de 1 mil. $. România a cerut tribunalului să respingă cererea “amețitoare” privind costurile suportate de reclamant
LegiTeam | Bulboacă & Asociații is looking for an Attorney at Law ̸ Corporate ̸ M&A
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...