ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

SIMION & BACIU continuă extinderea practicii specializate în domeniul Gaming & Gambling prin cooptarea Alinei Tace în echipa sa

30 Martie 2023   |   BizLawyer

Încă de la înființarea sa în 2019, tendința echipei SIMION & BACIU de a gestiona proiecte juridice în domenii cu un puternic conținut de conformare la reglementare, precum gaming & gambling, ca unul dintre pilonii de dezvoltare a firmei, a poziționat firma ca un consultant juridic extern de referință pentru companiile de top interesate de piața românească de profil.

 
 
SIMION & BACIU își extinde grupului de practică în domeniul Gaming & Gambling Regulatory prin cooptarea Alinei Tace, în calitate de Managing Associate. Alina se alătură firmei de la NNDKP, unde a ocupat diverse poziții ierarhice de-a lungul unei perioade de peste 8 ani.

Alina este apreciată la nivel internațional și recunoscută încă din anul 2018 de reputata publicație britanică Legal 500 ca un avocat român Rising Star în domeniile Gambling și Proprietate Intelectuală, editorialul acesteia menționând că ”atât cunoștințele, cât și dedicarea cu își urmărește obiectivele sunt excepționale”.
Ea este activă în aria de practică dedicată conformării în gaming & gambling încă de la începutul perioadei de reformare a legislației românești care guvernează acest sector, în 2015, și este experimentată în legătură cu întreaga gamă de aspecte juridice referitoare la derularea activităților în acest domeniu, din perspective de reglementare, tehnice, cât și a unor potențialelor litigii.    


Complementar activității sale în domeniul gaming & gambling, Alina are o experiență solidă în aspecte privind dreptul proprietății intelectuale, precum și în alte domenii de practică ale avocaturii de business, inclusiv privind elemente de prevenirea și combaterea spălării banilor (AML), drept societar și aspecte generale de drept comercial, protecția consumatorului, publicitate și mass-media. Este membru al Camerei Naționale a Consilierilor în Proprietate Industrială din România (licențiată pe specializările Mărci, Desene și Invenții) și este, de asemenea, consilier autorizat în fața Oficiului Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) în domeniul mărcilor și desenelor.

În rolul său în cadrul SIMION & BACIU, Alina va lucra îndeaproape cu Partenerii Coordonatori ai firmei, Cosmina Maria Simion și Ana-Maria Baciu, pentru a continua extinderea mult apreciatei practici de Gaming & Gambling Regulatory a firmei și consolidarea abilităților profesionale și de relaționare ale echipei, evaluând în același timp cele mai bune modalități de a contribui la evoluția coerentă și echilibrată, din perspectivă juridică, a acestui domeniu în România.

„Alina este unul dintre profesioniștii în ascensiune ai generației sale: cu o gândire clară, distinctă, hotărâtă să găsească o soluție fezabilă oricât de complexă ar fi problema pe care o are de rezolvat. Este unul dintre cei mai talentați avocați pe care i-am văzut evoluând de-a lungul anilor și suntem încrezători că implicarea ei în activitatea practicii SIMION & BACIU va fi un sprijin concret pentru consolidarea asistenței juridice de top cu care i-am obișnuit pe clienții care ne încredințează gestionarea mandatelor lor”, a menționat Cosmina Maria Simion, Managing Partner.

„Suntem încântați să îi spunem Alinei ”bun venit în echipa SIMION & BACIU”. Am avut ocazia să o vedem evoluând spre avocatul complex care este astăzi și îi mulțumim pentru decizia de a ni se alătura în această nouă formulă de lucru, și de a se alinia cu angajamentul nostru de a face cel mai bine ceea ce știm să facem în beneficiul direct al clienților noștri, al partenerilor de afaceri și al membrilor echipei, dând astfel viață valorilor SIMION & BACIU”, a adăugat Ana-Maria Baciu, Managing Partner.

Încă de la înființarea sa în 2019, tendința echipei SIMION & BACIU de a gestiona proiecte juridice în domenii cu un puternic conținut de conformare la reglementare, precum gaming & gambling, ca unul dintre pilonii de dezvoltare a firmei, a poziționat firma ca un consultant juridic extern de referință pentru companiile de top interesate de piața românească de profil.

Pe măsură ce industria de gaming & gambling parcurge noi etape de dezvoltare, echipa SIMION & BACIU continuă să fie puternic implicată în procesul legislativ relevant pentru domeniu. Exemple recente includ contribuția membrilor echipei, în numele clienților săi, la consultările de piață rezultate din cele mai recente modificări ale legislației fiscale sau ale celei din domeniul publicității pentru jocurile de noroc, modificări care au un potențial ridicat de a afecta semnificativ operațiunile companiilor active în acest domeniu.

Despre SIMION & BACIU
O firmă de avocatură cu o manieră de lucru și standarde de calitate reconfirmate independent,
SIMION & BACIU a devenit rapid un reper pe piața serviciilor de avocatură de business cu un puternic caracter de reglementare din România.
Echipa de peste 25 de profesioniști propune un model de relaționare personalizat în raport cu clienții și partenerii de afaceri. Avocații își desfășoară activitatea într-o structură matricială consultanță – litigii, în arii principale de practică precum Proprietate Intelectuală, Protecția Consumatorilor & Publicitate, Reglementare în domeniul jocurilor de noroc, Tehnologie & Media, Protecția Datelor cu Caracter Personal, Dreptul Societăților, Fuziuni & Achiziții, Reglementare în domeniul farmaceutic/medical și Soluționarea Disputelor.
SIMION & BACIU și membri ai echipei sale sunt activi în organizații profesionale terțe precum IMGL (International Masters of Gaming Law),  INTA (International Trademark Association), ECTA (European Communities Trademark Association), AmCham (American Chamber of Commerce in Romania) sau Confederația Patronală Concordia, fiind astfel permanent conectați la evoluția și noutățile mediului de afaceri și juridic românesc și internațional.
Membri ai echipei sunt apreciați independent la nivel mondial de ghiduri de specialitate precum Chambers and Partners, Legal 500, Managing IP, Who’sWhoLegal și WTR 1000 – toate evaluări realizate și pe baza reacțiilor colectate din partea clienților firmei.

Reputația firmei este reconfirmată de distincții internaționale și naționale, inclusiv
►    Recunoașterea ca Firmă de Top de prestigiosul ghid Legal500, începând cu anul 2019, încă de la înființarea firmei
    Recunoașterea de către Chambers and Partners, unul dintre cele mai apreciate ghiduri internaționale care evaluează activitatea caselor de avocatură din peste 200 de jurisdicții
    Premiul Firma de Avocatură a Anului în România, acordat de Managing IP (2021 și 2022)
    Premiul Cea mai activă firmă în domeniul jocurilor de noroc în România, acordat de Casino Inside (2021, 2022)
    Premiul Firma Anului în Gambling Law, acordat în cadrul galei Romanian Legal Awards (2022)
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 296 / 1650
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Prof. univ. dr. Răzvan Dincă a primit un nou mandat la conducerea Facultății de Drept din cadrul Universității din București. Cu cine face echipă
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
Cei mai buni avocaţi în domeniul mărcilor, remarcați de WTR 1000, ediția 2024 | Țuca Zbârcea & Asociații, Simion & Baciu, Răzvan Dincă & Asociaţii și Ratza & Ratza sunt lideri pe segmentele analizate, o bună expunere pentru Mușat, Schoenherr, ZRVP și NNDKP. Un jucător nou și extrem de puternic a intrat pe piața locală și se anunță drept un concurent serios pe acest segment
După un an bun, în care a fost solicitată să acorde consultanță în câteva dintre cele mai spectaculoase proiecte de pe piața locală, Bulboacă & Asociații vede un 2024 cu oportunități semnificative în mai multe domenii | ”Vom avea privilegiul să acționăm într-unul dintre cei mai interesanți ani din istoria recentă a țării, dar cu România în cea mai bună formă economică a sa. Provocări vor fi, important este să prindem vârful și acestui val”, spun avocații
Banking & Finance | Avocații NNDKP au asistat anul trecut finanțări locale de aproape un miliard de euro și s-au implicat în proiecte transfrontaliere de peste trei miliarde de euro. Echipa a continuat să lucreze pentru finanțatorii unor grupuri importante din industrie sau sectorul agricol, dar a stat alături și de clienții finanțați, companii fanion în domeniile în care operează. Valentin Voinescu (Partener): Mediul de business din România a demonstrat reziliență și numărul de proiecte nu s-a redus, ba chiar am asistat la o accelerare la sfârșitul anului trecut
Bondoc și Asociații, alături de cumpărător în tranzacția de 432 mil. lei prin care Fondul Proprietatea și-a vândut acțiunile deţinute la Engie România. Echipa, coordonată de Lucian Bondoc
Teodorescu Partners a asistat Autonom Protect în achiziția Nova Ria24
Stănescu Vasile & Asociaţii și Strelia CVBA apără România în procesul intentat de Pfizer la Bruxelles, cu pretenții de peste o jumătate de miliard de euro plus dobânzi. Cine sunt apărătorii României și ce îi recomandă
Chambers Global 2024 | RTPR, singura firmă de avocați listată pe prima poziție în ambele arii de practică analizate: Corporate ̸ M&A și Banking & Finance. Filip & Company și Schoenherr sunt în prima bandă în Corporate ̸ M&A. Firmele care au cei mai mulți avocați evidențiați sunt RTPR (8), Filip & Company (6), CMS (5) și Clifford Chance Badea (5)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Monica Alexandra Popa, una dintre premiantele anului 2021: “Mi-am dorit să lucrez într-o echipă în care să simt că mi se oferă oportunități de creștere și sunt încurajată să cresc și să absorb cât mai multă informație, atât în primii ani de avocatură, cât și ulterior. Firma de avocatură cu care am simțit și simt că sunt compatibilă este Filip & Company”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...