ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Cargus a lansat serviciul de export internaţional, livrând colete din România către Bulgaria şi Grecia

01 Octombrie 2024   |   Agerpres

În lunile următoare, serviciul se va extinde şi în alte ţări, poziţionând Cargus ca un curier pan-european.

 
 
Compania de curierat Cargus a lansat serviciul de export internaţional, permiţând clienţilor săi să expedieze colete din România către destinaţii externe, precum Bulgaria şi Grecia, în etapa iniţială, informează compania printr-un comunicat.

Serviciul include livrarea la adresă pentru colete de până la 31 kg, cu un timp de tranzit de două-trei zile lucrătoare pentru Bulgaria şi trei-cinci pentru Grecia.

În lunile următoare, serviciul se va extinde şi în alte ţări, poziţionând Cargus ca un curier pan-european.

Noul serviciu completează reţeaua internaţională existentă şi capacităţile Cargus, care permit în prezent livrări din ţări precum Polonia, Republica Cehă, Germania, Ungaria şi Slovacia către România.


"Prin noul serviciu de export internaţional, Cargus îşi reafirmă angajamentul de a fi un partener de încredere pentru afacerile locale, oferindu-le nu doar servicii de curierat de înaltă calitate, ci şi oportunităţi de creştere. Astfel, oferim clienţilor noştri acces la cele mai mari pieţe şi platforme de E-Commerce din lume, permiţându-le să exploreze noi pieţe, cu efort limitat şi fără riscuri, prin parteneriatul cu Cargus", a declarat Yannick Mooijman, CEO Cargus, citat în comunicat.

Cu o experienţă de peste 30 de ani, Cargus este prima companie de curierat de pe piaţa din România. În prezent, compania are peste 3.000 de angajaţi şi colaboratori, oferind o gamă largă de servicii de curierat. Cargus deţine cinci centre naţionale de sortare, două depozite gateway şi 36 de depozite în toată ţara. În plus, Cargus operează un centru logistic în Polonia pentru servicii de curierat internaţional.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 3 / 17660
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for: Associate (Banking & Finance Team)
Legiteam | Cherciu & Co is looking for two Junior ̸ Mid - Level Lawyers
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocați stagiari | Litigii
Avocații din practica de Protecția Datelor de la NNDKP spun că există în continuare prevederi neclare în legislație și „pete albe” de reglementare | Iurie Cojocaru (Partener): “De foarte multe ori, clienții se confruntă cu dificultăți în ceea ce privește ștergerea datelor sau oferirea unor răspunsuri adecvate la solicitările de exercitare de drepturi, în condițiile în care legislația, ghidurile și jurisprudența oferă prea puțin spațiu de manevră”
Șerban și Asociații continuă extinderea Departamentului de Drept Privat
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în lansarea unei emisiuni de obligațiuni verzi în valoare 700 mil. €. Ce avocați au fost în echipa de proiect
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Tranzacțiile în arbitraj (Powered by ZRVP)
Bohâlțeanu & Asociații a asistat Emma Lambda în achiziția Stratum Energy Romania, într-un mandat complex, desfășurat pe parcursul ultimilor 2 ani. Echipă multidisciplinară, formată din profesioniști specializați în Corporate ̸ M&A, Energy și Real Estate | Ionuț Bohâlțeanu (Managing Partner): ”Un proiect de mare anvergură pentru echipa noastră, având în vedere specificul domeniului, gradul complex de structurare a tranzacției și jurisdicțiile implicate”
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
LegiTeam | Mitel & Asociații caută avocat cu experiență (Drept Societar și Comercial)
Rising Stars | Tudor Bonifate, primul admis la Facultatea de Drept și mai apoi șef de promoție în 2022, cu media 10, a ales să profeseze ca avocat la Țuca Zbârcea & Asociații: ”Învăț permanent – de la avocații care mă coordonează, de la colegii mei avocați, de la profesorii cu care am șansa de a colabora la facultate, de la studenții mei. Cred că avocatura mă face un profesor mai bun, după cum profesoratul mă face un avocat mai bun”
LegiTeam | Mitel & Asociatii caută avocat cu experiență (Litigii și Soluționare a Disputelor)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...