ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Mai mult de jumătate dintre angajaţi sunt nemulţumiţi de salariul pe care îl primesc (studiu)

20 Februarie 2024   |   AGERPRES

În acelaşi timp, aproape 48% din totalul salariaţilor care au răspuns la studiu cred că au prea multe sarcini de care se ocupă şi peste 38% sunt nemulţumiţi de pachetul de beneficii extra-salariale pe care îl primesc.

 
 
Majoritatea angajatorilor (86%) şi a angajaţilor (93%) sunt de acord că este necesară o revizuire a modului în care este perceput şi gestionat locul de muncă, iar peste jumătate dintre salariaţi cred că nu au parte de suficiente oportunităţi de dezvoltare şi sunt nemulţumiţi de salariul pe care îl primesc, reiese din rezultatele unui sondaj publicat marţi.

Potrivit sursei citate, când vine vorba despre provocările pe care le au la locul de muncă, peste jumătate dintre angajaţii intervievaţi cred că nu au parte de suficiente oportunităţi de dezvoltare şi sunt nemulţumiţi de salariul pe care îl primesc.

În acelaşi timp, aproape 48% din totalul salariaţilor care au răspuns la studiu cred că au prea multe sarcini de care se ocupă şi peste 38% sunt nemulţumiţi de pachetul de beneficii extra-salariale pe care îl primesc.


"Cardul de masă, abonamentul medical privat, munca remote, programul flexibil şi cardul cadou sunt printre cele mai acordate extra-beneficii intervievaţilor. Însă, rezultatele aceluiaşi studiu arată că angajaţii şi-ar dori şi alte beneficii, printre acestea fiind: tichetele de vacanţă, al 13-lea salariu, asigurare de sănătate extinsă, teambuilding-uri, primă pentru performanţă, decontarea cheltuielilor de transport, abonament la bibliotecă, cursuri de dezvoltare profesională sau plata grădiniţei copilului", se menţionează în studiu.

Comparând percepţiile angajatorilor cu cele ale angajaţilor, studiul prezintă diferenţe semnificative în privinţa modului în care este perceput mediul de lucru. 41% dintre angajatori spun că în compania lor, oamenii simt că accentul este pus pe starea lor de bine, însă la polul opus, cu acelaşi procentaj de 41% se află angajaţii care nu simt acest lucru.

Întrebaţi despre ce cred că ar trebui schimbat pentru a redefini munca, printre răspunsurile angajaţilor s-au regăsit: nevoia de mai mult respect din partea angajatorului, creşterea beneficiilor extrasalariale şi a pachetului salarial, transparenţa în proiecte şi obiective, precum şi nevoia de libertate în alegerea beneficiilor şi a mediului de lucru.

Up România face parte din Grupul Up şi deserveşte peste 25.000 de clienti şi mai mult de 800.000 de beneficiari.

Lansată în nul 1999, eJobs este prima platformă de recrutare din România şi, începând cu anul 2012, face parte din Grupul Ringier AG, compania internaţională de media localizată în Zurich, Elveţia.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 879 / 17229
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR, alături de Vectr Holdings la achiziția clădirii de birouri The Landmark. Echipă pluridisciplinară, coordonată de Costin Tărăcilă (Managing Partner), cu mai mulți avocați în prima linie | Dimitris Sophocleous, reprezentantul clientului: ”Expertiza RTPR și abordarea proactivă ne-au ajutat să depășim potențialele obstacole și să asigurăm succesul tranzacției”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
Totul despre admiterea la Facultatea de Drept a Universitații București | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății, despre examen: ”În elaborarea subiectelor se va proceda, ca în fiecare an, la câteva inovații de format menite să asigure selectarea candidaților care și-au însușit substanțial materiile concursului, fără a se limita la rutina formatului de subiecte practicat în anii precedenți. În ultimii ani s-a urcat de la 3,8 candidați pe loc spre 5 candidați pe loc cu finanțare publică și sperăm ca în acest an să menținem tendința de creștere a numărului de candidați și implicit a concurenței”
Industria farmaceutică, o ramură strategică pentru reindustrializarea României, este sprijintă prin implicarea moleculară a avocaților de la Bulboacă & Asociații în tranzacțiile de finanțare și refinanțare a unui lider din domeniul farmaceutic
Filip & Company a asistat grupul Digi Spania la încheierea a două contracte semnificative cu Telefónica Móviles España | Alexandru Bîrsan, partener: ”Aceasta este cea de-a patra tranzacție importantă pe care Digi o încheie în Spania în ultimele 15 luni”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
Cariere în Drept | Povestea Andreei Ungureanu, absolventă a Facultății de Drept din Iași, care a ales magistratura, după un program de master în Științe Penale, dorindu-și să activeze ca procuror. ”Deși pentru început se poate dovedi dificil și frustrant, este esențial pentru un tânăr la început de drum să dobândească lecția răbdării și o modestie a pașilor mici, făcuți cu tenacitate, către un ideal ce urmează a fi șlefuit”, spune tânăra, azi auditor de justiție în cadrul INM
Schoenherr și Asociații SCA | Sebastian Guțiu, numit ca membru supleant al Curții Internaționale de Arbitraj ICC
România a depus o cerere de anulare a hotărârii Tribunalului ICSID prin care a fost obligată să plătească 42,2 mil. € plus dobânzi și cheltuieli unor companii dezvoltatoare de centrale fotovoltaice | Biroul din Paris al unei firme americane și avocații MPR Partners din București reprezintă România în acestă fază a arbitrajului, reclamanții merg cu King & Spalding (Houston și Paris)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...