ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Deloitte România a asistat fondul de investiții ACP Credit în acordarea unei finanțări de 10 milioane de euro companiei Mogo România, furnizor de servicii de finanțare auto

29 Mai 2024   |   BizLawyer

Deloitte România a asistat ACP Credit cu servicii de due diligence financiar și de consultanță în managementul riscului.

 
 
Deloitte România a asistat fondul de investiții Accession Capital Partners (ACP) Credit, parte a ACP Group, în acordarea unei finanțări de 10 milioane de euro furnizorului de servicii de finanțare auto Mogo România, subsidiara fintech-ului leton Eleving Group. Fondurile acordate de ACP Credit vor fi utilizate de Mogo România pentru refinanțarea pasivelor si pentru creșterea portofoliului pe piața locală de soluții de finanțare auto.

„Suntem bucuroși să colaborăm cu Mogo pentru dezvoltarea businessului lor”, a declarat Ciprian Nicolae, Partener, ACP Credit.

Deloitte România a asistat ACP Credit cu servicii de due diligence financiar și de consultanță în managementul riscului.

Consultanții financiari implicați în proiect au fost Radu Dumitrescu, Partener Coordonator, Vlad Bălan, Director, Ionuț Vasilescu, Director Adjunct, Sorin Rugină, Manager, și Iulia Georgescu și Sorin Vînătoru, Senior Associates. Echipa de consultanți în managementul riscului a fost formată din Elena Grigore, Director, și Gabriel Poliacov, Manager.


„Suntem onorați că am putut lucra din nou cu ACP Credit, după asistența pe care am oferit-o în preluarea pachetului minoritar de acțiuni în clinicile de imagistică Medicales în 2023 de către ACP Group. Echipele noastre au reușit să contribuie la succesul acestui proiect datorită expertizei ridicate în sectorul financiar, colaborării eficiente dintre experții noștri multidisciplinari, precum și comunicării constructive și constante între părțile implicate în tranzacție”, a declarat Radu Dumitrescu, Partener Coordonator Consultanță Financiară, Deloitte România.

ACP Credit este un fond de creditare directă activ în Europa Centrală și de Est din 2022, cu investiții curente în România de 17 milioane de euro. ACP Group, cunoscut anterior sub numele de Mezzanine Management, operează în Europa Centrală și de Est din anul 2000 prin birourile sale din București, Budapesta, Praga, Viena, unde își are sediul, și din Varșovia. Fondul are experiență în domeniul sănătății, în care a investit în țările din Europa Centrală și de Est. Este prezent în România din 2007, cu investiții de 150 de milioane de euro. Principalele sale sectoare de interes pe piața românească includ sănătatea, telecomunicațiile, comerțul cu amănuntul, agricultura și serviciile.

Grupul Eleving, fondat în 2012 sub numele Mogo Finance, operează în prezent pe 16 piețe globale și pe trei continente, oferind soluții financiare în segmentele de mobilitate și servicii pentru persoane fizice.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 67 / 8074
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Banking & Finance
NNDKP parte din echipa internațională de avocați care a asistat Mengtai Group în achiziția grupului Alu Menziken. Ruxandra Bologa (Partener) a coordonat echipa
ZRVP facilitează relocarea Tech-Con Industry, un jucător important pe piața de automatizări din România, în VLPark Bucharest West. Marina - Crenguța Florea (partener) și Lavinia Ludovic (senior associate), în prim plan
CMS și ACCESS alături de Agir Global în achiziția subsidiarei din România a Sidma Group. Echipa de avocați a fost coordonată de Elena Andrei și Horea Popescu (M&A)
Clifford Chance Badea asistă BERD și OTP Bank în finanțarea de 93 mil. EUR a unui parc eolian de 102 MW din România. Echipa, coordonată de Daniel Badea (Clifford Chance Bucharest Managing Partner) și Jared Grubb (Partener Finance)
Dispute Resolution | Volumul mandatelor care ridică probleme de drept complicate, acordate firmei Mitel & Asociații, a crescut și anul acesta. Magda Dima, partenerul coordonator al practicii: ”În prezent, gestionăm un număr impresionant de litigii complexe, care au un grad ridicat de sofisticare dat și de nevoia de înțelegere a componentelor tehnice specifice industriei din care provin clienții noștri”
bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ recrutează un partener de la Dentons. Cristina Dăianu intră în echipa de Drept Societar și Fuziuni și Achiziții tot pe poziția de partener. ”Firma oferă o platformă excelentă pentru practica mea”, spune avocata
Kinstellar a acordat consultanță companiei Canadian Nuclear Partners cu privire la acordul cadru cu Nuclearelectrica pentru retehnologizarea Unității 1 de la centrala nucleară de la Cernavodă. Partenerul Iustinian Captariu a coordonat echipa de avocați din mai multe arii de practică
Țuca Zbârcea & Asociații obține sesizarea CJUE într-un litigiu de achiziții publice în domeniul tehnologiilor medicale inovatoare
Clifford Chance Badea a asistat MORE în achiziția unui proiect cu o capacitate de 86 MW, prin care intră pe piața de energie regenerabilă din România. Nadia Badea, Partener Clifford Chance, coordonatoarea echipei de proiect: ”România se află pe radarul investitorilor de calibru în energie regenerabilă”
Grupul Acibadem (Turcia) poartă discuții one-to-one cu fondul de investiții MidEuropa pentru preluarea rețelei de sănătate Regina Maria | Mergermarket: Vânzătorul caută să obțină un multiplu de 13x EBITDA pentru platforma de asistență medicală, ceea ce implică o evaluare de aproximativ 1,3 miliarde de euro
România primește câștig de cauzã în arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments, legat de dosarul falimentului Astra Asigurãri. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...