BONDOC & Asociații susține încă un proiect educațional: prima carte din România ilustrată cu ajutorul Inteligenței Artificiale. Mihaela Bondoc, Partener: Sprijinim educația și cultura, pe care le considerăm esențiale pentru evoluția unei societăți și a unei nații
08 August 2023
BizLawyerBondoc & Asociații susține încă un proiect educațional: prima carte din România ilustrată cu ajutorul Inteligenței Artificiale. Mihaela Bondoc, Partener: Sprijinim educația și cultura, pe care le considerăm esențiale pentru evoluția unei societăți și a unei nații
Casa de avocatură BONDOC & Asociații continuă tradiția sprijinului acordat unor proiecte educaționale și evenimente cu o mare însemnătate pentru lumea culturală. Firma a susținut lansarea primei cărți ilustrate cu ajutorul Inteligenței Artificiale (AI) din Romania. Semnată de Carmen Ivanov, cartea “Un monstru în vacanță” a fost gândită pentru preșcolari și școlari la început de drum. Cartea a fost lansată de Editura Paginarium la sfârșitul lunii trecute.
”Prima carte ilustrată cu ajutorul AI din Romania face partea din seria proiectelor de educație și culturale susținute de BONDOC & Asociații, zone pe care le consideram esențiale pentru evoluția unei societăți și a unei nații”, a declarat Mihaela Bondoc, partener BONDOC și Asociații, pentru BizLawyer.
”Prima carte ilustrată cu ajutorul AI din Romania face partea din seria proiectelor de educație și culturale susținute de BONDOC & Asociații, zone pe care le consideram esențiale pentru evoluția unei societăți și a unei nații”, a declarat Mihaela Bondoc, partener BONDOC și Asociații, pentru BizLawyer.
Potrivit reprezentanților editurii, cele aproximativ 30 de ilustrații alese pentru această carte au fost selectate din câteva mii de variante «pictate» de către AI. Dar, fără intervenție umană în procesul de rafinare, aceste imagini nu s-ar fi legat la fel de bine, au explicat editorii.
”Contribuția AI în astfel de proiecte este încă la început și nu putem anticipa cum vor evolua lucrurile, însă e clar că, utilizată în anumite limite, AI poate fi de ajutor”, a punctat Mihaela Bondoc.
Nu este prima dată când firma de avocați acordă sprijin unor proiecte de educație sau evenimente din lumea culturală. Reamintim că BONDOC și Asociații susține proiectele de cărți pentru copii ale scriitoarei Mihaela Cosescu și Asociației Creștem Oameni. De asemenea, sprijină proiecte derulate de Asociația Saving Grace și Crucea Roșie Română în beneficiul unor elevi din zone rurale cu acces limitat la resurse.
BizLawyer a scris și cu alte ocazii despre sprijinul acordat de BONDOC și Asociații unor proiecte derulate în parteneriat cu organizaţii şi instituţii de cultură.
Ediția din 2023 a evenimentului ”Rendez-vous au Jardin”, desfășurat pe Domeniul Ghica de la Ghergani (Dâmbovița), a beneficiat de suportul firmei de avocatură. ”Rendez-vous au Jardin” este un eveniment european care invită publicul la o serie de evenimente ce se desfășoară în parcuri și gradini, cu precădere în locații cu încărcătură istorică și culturală. Evenimentul își serbeaza anul acesta a 20-a aniversare și a fost inițiat de Ministerul Culturii Franței, care patronează manifestari culturale organizate cu această ocazie în peste 2.000 de grădini din Franța, iar pentru al cincilea an, în 500 de grădini din alte douăzeci de țări europene, din care România.
BONDOC și Asociații a fost, de asemenea, partener de cursă lungă al Concertelor Extraordinare de Anul Nou, evenimente de o înaltă ținută artistică în care, pe acordurile splendide ale muzicii clasice, cei prezenți au ascultat arii şi duete celebre în interpretarea unor voci de excepție, acompaniate de Symphactory Orchestra, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.
Publicația noastră a scris și despre sprijinul acordat de casa de avocatură proiectului cultural “West meets East”, un turneu de promovare a dialogului intercultural prin intermediul muzicii interpretate de artiști de renume din România și India. Proiectul a debutat în 2017, cu scopul de a readuce la viaţă povestea prieteniei dintre sitaristul Ravi Shankar şi violonistul Yehudi Menuhin (elevul lui George Enescu) şi melanjul muzical pe care cei doi l-au creat cu jumătate de secol în urmă.
Publicitate pe BizLawyer? |
Articol 52 / 267 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Mușat & Asociații promovează șapte avocați în ariile fuziuni și achiziții, litigii și arbitraj, drept bancar și financiar, piețe de capital și achiziții publice
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Intervenția instanței în arbitraj (Powered by ZRVP)
RTPR, alături de Integral Capital Group la investiția în Embryos. Echipa de proiect, coordonată de Costin Tărăcilă (Managing Partner) și Marina Fechetă-Giurgică (Senior Associate)
CMS asistă grupul M Core cu privire la achiziția portofoliului de centre comerciale (Strip Malls) din România de la MAS Plc. Roxana Frățilă (partener) și Mircea Moraru (senior counsel), au coordonat avocații care au acoperit aspectele tranzacționale, iar Ana Radnev (partner) și Alina Tihan (senior counsel) au condus echipa de drept bancar
Promovări la Schoenherr: Monica Cojocaru devine partner în structura internațională a grupului, alți trei avocați fac un pas înainte în carieră | Sebastian Guțiu, managing partner: ”Aceste promovări vin să confirme valoarea pe care o atribuim contribuției efective a colegelor noastre la dezvoltarea ariilor de practică din care fac parte – corporate m&a, energy, banking & finance, labour & employment – și a relației cu clienții firmei”
Clifford Chance Badea și-a extins echipa cu 15 avocați în 2024, după cel mai accelerat ritm de creștere și recrutare din ultimii ani | Daniel Badea, Managing Partner: ”Am avut colegi care au lucrat în birourile internaționale ale Clifford Chance, dar și în locuri precum Stockholm sau Zurich, pe proiecte transfrontaliere de o complexitate foarte mare, acoperind aproape toate continentele”
Sun Wave Pharma România, la vânzare. Jefferies consiliază exitul LetterOne, fond de investiții legat de doi oligarhi ruși
BACIU PARTNERS, numită ”Gold Stars of Romanian IP” de World Trademark Review în clasamentele WTR 1000 2025. Patru membri ai echipei, desemnați profesioniști de top în clasamentul individual
Trei firme de avocați din România, evidențiate pentru activitatea în domeniul Competition ̸ Antitrust | NNDKP, CMS și D&B David și Baias au intrat în topul global al firmelor cu cea mai bună practică de concurență. Cine sunt avocații evidențiați de GCR 100 – 2025 și care au fost proiectele care au adus recunoaștere echipelor locale
Cum a evoluat anul trecut Ioana Gelepu The Office Litigation & Enforcement, butic de litigii evidențiat de ghidurile juridice internaționale, și care au fost proiectele care au antrenat un număr considerabil de analize juridice | Ioana Gelepu, fondator: ”Sunt mulțumită că am reușit să mă implic în toate detaliile proiectelor pe care le gestionăm, suficient de variate cât să satisfacă setea mea neobosita de nou”
Cum poți dezvolta o carieră internațională cu programul Erasmus+ | Povestea lui Constantin Roșca, absolvent de Drept plecat din Fălticeni, care a ales să studieze la Universitatea din Istanbul. El este azi masterand în Drept Internațional Public în cadrul Universității Koç, cea mai prestigioasă din Turcia și stagiar în cadrul biroului Esenyel ̸ Partners, unul din cele mai cunoscute birouri internaționale de avocatură și consultanță juridică din țara desfășurată pe două continente
Bulboacă & Asociații a sprijinit obținerea unei finanțări de capital de lucru în valoare de 20 de milioane EUR pentru Frigoglass, asumând din nou un rol de reprezentare dublă. Colaborare cu două firme internaționale de avocați, în acest proiect
Citeste pe SeeNews Digital Network
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...