ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

PAID are o nouă structură executivă: Cosmin Tudor, numit director general adjunct

28 Noiembrie 2023   |   Agerpres

Fost Director de Dezvoltare timp de 4 ani, acesta se adaugă structurii executive de conducere formată din Nicoleta Radu, director general, respectiv Ionuţ Baciu, director general adjunct. Cosmin Tudor are o experienţă de 25 de ani în domeniul asigurărilor, ultimii 4 ani în cadrul PAID.

 
 
Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) anunţă numirea lui Cosmin Tudor în funcţia de director general adjunct, conform aprobării comunicate public de Autoritatea de Supraveghere Financiară la data de 28 noiembrie 2023.
 
Fost Director de Dezvoltare timp de 4 ani, acesta se adaugă structurii executive de conducere formată din Nicoleta Radu, director general, respectiv Ionuţ Baciu, director general adjunct. Cosmin Tudor are o experienţă de 25 de ani în domeniul asigurărilor, ultimii 4 ani în cadrul PAID.
 
"Sunt încântat să-mi extind rolul şi implicarea în cadrul PAID, alături de colegi. Folosesc experienţa profesională de până acum pentru a continua strategia de adaptare şi transformare a societăţii, astfel încât să ne îndeplinim mai bine misiunea. Oamenii ştiu deja că există resursele şi infrastructura necesare pentru a face faţă, mai uşor, distrugerilor cauzate de dezastre naturale. Următorul pas este să aleagă liniştea că pot proteja ceea ce au construit sau cumpărat cu multă trudă. În felul acesta contribuim, cu toţii, la binele comunităţilor.", a declarat Cosmin Tudor, noul director general Adjunct al PAID, conform unui comunicat remis AGERPRES.
 
Înainte de a intra în echipa PAID, Cosmin Tudor a coordonat cu succes activitatea de vânzare prin brokeri locali a liderului industriei asigurărilor din România. Din noua poziţie, acesta va fi responsabil şi de stabilitatea operaţională a companiei alături de dezvoltarea gradului de cuprindere în asigurare, coordonând echipele de IT, daune, distribuţie, metodologie-analiză dar şi marketing-comunicare.
 
"Ne bucurăm să-l avem pe Cosmin echipa noastră şi am toată încrederea că, din noua sa funcţie, va contribui semnificativ la îndeplinirea obiectivelor PAID. Regândirea structurii de conducere executivă are la bază noile modificări legislative. Scopul este să asigurăm în continuare o bună guvernanţă a societăţii, prin separarea atribuţiilor, în aşa fel încât stabilitatea financiară şi cea operaţională să fie menţinute în cele mai bune condiţii. Continuăm să lucrăm strategic pentru creşterea protecţiei financiare a locuinţelor în faţa dezastrelor naturale", a explicat Nicoleta Radu, director general PAID.
 
Cosmin Tudor are 47 de ani şi este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Univ. "Al. I. Cuza" din Iaşi.
 
Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) este o societate de asigurare-reasigurare, cu capital privat, formată prin asocierea societăţilor de asigurare pentru încheierea de asigurări obligatorii de locuinţă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 260/ 2008. Conform prevederilor legii, PAID administrează sistemul de asigurare obligatorie a locuinţelor, care acoperă trei riscuri de bază specifice României: - Cutremur - Inundaţii - Alunecări de teren. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 127 / 4431
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
De vorbă cu Alexandru Victor Savi-Nims, Chief Legal Officer - One United Properties, unul dintre profesioniștii care crede în diversitate și consideră că, în calitate de coordonator, trebuie să cuprinzi cât mai multe domenii de competență și să dai dovadă de independență și verticalitate | Despre principii de viață și oamenii care i-au modelat profilul profesional: ”Cel puțin ultimii 15 ani mi-au conturat un parcurs profesional eterogen, ce a construit un manager legal robust și, cumva, rar în România, prin diversitatea domeniilor în care am fost implicat și prin complexitatea proiectelor”
Cum văd avocații considerați Leading Lawyers în M&A anul 2024 | Azi, de vorbă cu Bogdan C. Stoica, Partener PNSA: Anul va fi dominat de investitorii strategici, deja prezenți în România sau în regiune. Fondurile se vor concentra în continuare pe tranzacții de dimensiuni mai degrabă reduse, pe investiții în start-up-uri, pe împărțirea riscului între ținte de dimensiuni mai mici. Mă aștept ca România să conteze în anii următori din ce în ce mai mult în regiune în ce privește numărul și valoarea tranzacțiilor M&A
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Tuță, unul dintre cei mai buni absolvenți ai promoției 2021, care a ales să se alăture echipei Reff & Asociații: ”Mi-am dorit dintotdeauna să fiu avocat litigant și, deși începutul a fost marcat de emoții, aș opta din nou pentru același parcurs profesional, întrucât este cel care mă împlinește”
Filip & Company asistă în vânzarea Infobest către AROBS Transilvania Software
Cum lucrează multi-premiata echipă Răzvan Dincă & Asociații în proiectele de IP dintre cele mai diverse, ce solicită adesea abilități complexe | Răzvan Dincă, Managing Partner: ”Succesul dosarelor a depins mai mult ca oricând de efortul și contribuția colegilor mei și, în aceste condiții, nivelul de performanță a activității noastre ca firmă de avocatură a continuat să crească”
RTPR asistă AROBS la achiziția Infobest România. Echipa, coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Andrei Toșa (Managing Associate)
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în prima emisiune de obligațiuni verzi în valoare de 2 miliarde de euro
Clifford Chance Badea a asistat aranjorii în prima emisiune de obligațiuni verzi lansată de România pe piețele externe, în valoare de 2 miliarde Euro. Mădălina Rachieru-Postolache (Partener) și Cosmin Anghel (Counsel) au coordonat echipa
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...