ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

KPMG Legal consolidează echipa de managment prin promovarea a patru avocați pe poziția de partener | Cristina Roșu, Irina Stănică, Dragoș Iamandoiu și Călin Dragoman fac un pas înainte în carieră

01 Octombrie 2024   |   BizLawyer

Noii parteneri aduc o vastă experiență și expertiză în diferite sectoare, gestionând proiecte complexe și strategice:

 
 
KPMG Legal – Toncescu și Asociații, societatea de avocatură afiliată KPMG în România, anunță promovarea a patru avocați de la pozitia de counsel la cea de partener: Cristina Roșu, Irina Stănică, Dragoș Iamandoiu și Călin Dragoman. Această recunoaștere bine-meritată reflectă devotamentul și contribuțiile lor excepționale la succesul firmei. Cu aceste promovări, KPMG Legal are acum o echipă de opt parteneri, incluzând pe Laura Toncescu (Head of KPMG Legal – Toncescu și Asociațiii), Nicoleta Mihai, Sebastian Olteanu și Alexandru Mocănescu. Această extindere consolidează echipa de conducere a firmei și capacitatea acesteia de a oferi servicii juridice la cel mai inalt nivel.

Noii parteneri aduc o vastă experiență și expertiză în diferite sectoare, gestionând proiecte complexe și strategice.


Cristina Roșu devine partener in departamentul de banking and finance. Ea are o experiență profesională de peste 18 ani si face parte din echipa KPMG Legal – Toncescu și Asociații de când a terminat Facultatea de drept. Cristina are o bogată experiență în domeniul financiar-bancar, acordând consultanţă juridică atât unor clienți de talie internațională, instituții financiare, cât și unor investitori locali. Cristina are experiență semnificativă în implementarea unor proiectele complexe de tip M&A în sectorul financiar, fiind implicată în proiecte ce au vizat vânzarea unor instituții de credit sau instituții financiare nebancare, transferuri de business, tranzacții majore privind transferul unor portofolii de credite.

Irina Stanică devine partener in departamentul dreptul muncii. Cu peste 20 de ani de expertiză în dreptul muncii și o abordare centrată pe client, Irina Stanică, Coordonator al Practicii de Dreptul Muncii al KPMG Legal, a jucat un rol important în consilierea clienților pe probleme juridice complexe, construind relații puternice bazate pe încredere și excelență.
Experiența vastă a Irinei Stănică include consilierea atât a clienților locali, cât și internaționali, pe o gamă largă de probleme de dreptul muncii, cum ar fi negocierea contractelor colective de muncă, procedurile de concediere colectivă, investigațiile de conformitate, SOP-uri, proiecte de due diligence, detașare transfrontalieră și protejarea drepturilor angajaților în cadrul transferului de întreprindere (TUPE). De asemenea, ea este specializată în proiecte de conformitate ESG și politici anti-hărțuire.

Dragoș Iamandoiu este partener in departamentul de drept societar, comercial și fuziuni & achiziții la KPMG Legal – Toncescu și Asociații. Cu o experiență de 10 ani, Dargoș este specializat în fuziuni și achiziții, precum și în drept societar și comercial. El a fost implicat în numeroase tranzacții M&A semnificative în diverse industrii din România. Dragoș a reprezentat atât investitori internaționali de renume, cât și investitori locali, oferind asistență juridică atât în cadrul proceselor de due-diligence, cât și în cadrul negocierilor, semnării și finalizării tranzacțiilor. Dragoș deține o diploma de masterat -  LLM în Dreptul Afacerilor Internaționale de la King’s College Londra și a obținut Premiul Baroului București pentru calificarea cu cel mai mare punctaj la examenul de admitere în profesia de avocat din anul 2014. În plus, Dragoș a fost asistent colaborator al Facultății de Drept a Universității din București timp de peste 5 ani, unde a susținut seminare la materiile Dreptul Comerțului Internațional și Drept Internațional Privat.

Călin Dragoman este partener în echipa de litigii, avocat specializat în litigii civile, cu accent pe dispute fiscale și comerciale, precum și în proceduri de insolvență și risk management. Cu peste 11 ani de experiență, Călin a fost implicat în proiecte importante legate de litigii fiscale (TVA, Prețuri de Transfer, Impozit pe Profit, Accize), dispute comerciale (răspundere contractuală, executare silită, proceduri de insolvență), precum și în managementul riscurilor interne și coordonarea dosarelor de tip white-collar crime.

Aceste promovări, începând cu 1 octombrie 2024, reflectă excelența profesională și devotamentul acestor avocati față de creșterea și succesul KPMG Legal – Toncescu și Asociații, transmite firma de avocați afiliată KPMG în România.

Laura Toncescu, Head of KPMG Legal – Toncescu și Asociații, a declarat: „Sunt extrem de mândră și foarte fericită pentru realizările acestor avocați. Promovarea lor reflectă dedicarea și pasiunea pentru profesia noastră, dar și calitatea excepțională a serviciilor juridice pe care ei le oferă clienților noștri, precum și dedicarea lor pentru valorile noastre de colaborare și inovare. Împreună vom continua creșterea accelerata,  avand un impact tot mai mare pentru clienții noștri și pentru comunitate.”
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1 / 1824
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for: Associate (Banking & Finance Team)
KPMG Legal consolidează echipa de managment prin promovarea a patru avocați pe poziția de partener | Cristina Roșu, Irina Stănică, Dragoș Iamandoiu și Călin Dragoman fac un pas înainte în carieră
Legiteam | Cherciu & Co is looking for two Junior ̸ Mid - Level Lawyers
Clifford Chance Badea a asistat băncile în legătură cu emisiunea de obligațiuni ESG prin care Banca Transilvania a atras 700 mil. E de pe piețele internaționale. Mădălina Rachieru-Postolache (partener) și Radu Ropotă (Of-Counsel), în prim plan
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocați stagiari | Litigii
Avocații din practica de Protecția Datelor de la NNDKP spun că există în continuare prevederi neclare în legislație și „pete albe” de reglementare | Iurie Cojocaru (Partener): “De foarte multe ori, clienții se confruntă cu dificultăți în ceea ce privește ștergerea datelor sau oferirea unor răspunsuri adecvate la solicitările de exercitare de drepturi, în condițiile în care legislația, ghidurile și jurisprudența oferă prea puțin spațiu de manevră”
Șerban și Asociații continuă extinderea Departamentului de Drept Privat
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în lansarea unei emisiuni de obligațiuni verzi în valoare 700 mil. €. Ce avocați au fost în echipa de proiect
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Tranzacțiile în arbitraj (Powered by ZRVP)
Bohâlțeanu & Asociații a asistat Emma Lambda în achiziția Stratum Energy Romania, într-un mandat complex, desfășurat pe parcursul ultimilor 2 ani. Echipă multidisciplinară, formată din profesioniști specializați în Corporate ̸ M&A, Energy și Real Estate | Ionuț Bohâlțeanu (Managing Partner): ”Un proiect de mare anvergură pentru echipa noastră, având în vedere specificul domeniului, gradul complex de structurare a tranzacției și jurisdicțiile implicate”
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
LegiTeam | Mitel & Asociații caută avocat cu experiență (Drept Societar și Comercial)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...