ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

POPESCU & ASOCIAȚII este, pentru al 2-lea an consecutiv, Eastern Europe Firm of the Year | Loredana POPESCU (Partner) a fost desemnată Equity Capital Markets Lawyer of the Year

01 Iulie 2024   |   BizLawyer

POPESCU & ASOCIATII este, pentru al 2-lea an consecutiv, Eastern Europe Firm of the Year | Loredana POPESCU (Partner) a fost desemnată Equity Capital Markets Lawyer of the Year

 
 
POPESCU & ASOCIATII a fost desemnată, pentru al 2-lea an consecutiv, Firma Anului din Estul Europei, iar Loredana POPESCU, Partner - Equity Capital Markets Lawyer of the Year. Ambele trofee au fost decernate în cadrul Galei Women in Business Law EMEA 2024 care a avut loc la Londra, pe 26 iunie.

POPESCU & ASOCIAȚII continuă să demonstreze excelența în domeniul juridic fiind desemnată, pentru al doilea an consecutiv, Eastern Europe Firm of the Year în cadrul prestigioasei Gale Women in Business Law EMEA 2024. Evenimentul recunoaște și premiază firmele și profesioniștii care au adus contribuții remarcabile în susținerea femeilor în profesia juridică.

În plus, Loredana POPESCU, unul dintre partenerii firmei, a fost desemnată Equity Capital Markets Lawyer of the Year. Această distincție reflectă profesionalismul și expertiza Loredanei în domeniul piețelor de capital și contribuțiile sale semnificative la dezvoltarea acestui sector.


Lansate în 2011, premiile Women in Business Law Awards recunosc excelența, inovația și implicarea remarcabilă în activitatea juridică a firmelor din întreaga lume, iar în mod special celebrează realizările femeilor avocat.

Câștigătorii din acest an au fost desemnați de o comisie de editori seniori, în urma unui proces riguros de analiză a activității din 2023. Principalele criterii de evaluare au inclus inovația, excelența, și angajamentul firmelor de a sprijini dezvoltarea profesională a femeilor în domeniul juridic, oferindu-le programe echilibrate pentru a îmbina, cât mai armonios, cariera cu viața personală.

În procesul de evaluare, juriul a analizat atât contribuțiile remarcabile ale femeilor-avocat în ariile lor de practică, cât și eforturile colective ale firmelor de avocatură de a distribui echitabil activitatea și de a contribui la dezvoltarea continuă a companiei.

Trofeele Eastern Europe Firm of the Year și Equity Capital Markets Lawyer of the Year alături de nominalizările din acest an, onorează și responsabilizează, în același timp, întreaga echipă POPESCU & ASOCIAȚII, reflectând astfel munca și dedicarea fiecărui avocat din cadrul firmei.

La evenimentul de gală, organizat la Londra, au participat Loredana POPESCU, Partner și Anca SIMERIA, Partner, care au reprezentat cu mândrie întreaga echipă și au primit trofeele de recunoaștere a eforturilor și realizărilor echipei POPESCU & ASOCIAȚII.

„Sunt onorată să fiu desemnată Equity Capital Markets Lawyer of the Year. De asemenea, mă bucur că echipa noastră a primit, pentru al 2-lea an deja, trofeul Eastern Europe Firm of the Year. Aceste recunoașteri sunt rezultatul eforturilor și a dedicării întregii noastre echipe care demonstrează constant angajamentul față de excelență. Totodată, aceste rezultate nu ar fi posibile fără încrederea acordată de către clienții noștri. Le mulțumim tuturor pentru oportunitatea de a colabora în proiecte importante. Privind spre viitor, ne propunem să ridicăm și mai mult standardele în domeniul juridic, să fim un model de responsabilitate profesională și să continuăm să îmbunătățim constant serviciile noastre pentru a depăși așteptările clienților” a declarat  Loredana POPESCU, Partner.   

„Este o mare bucurie să vedem eforturile noastre recunoscute la un nivel atât de înalt. Succesul nostru se datorează atât fiecărui membru al echipei POPESCU & ASOCIAȚII, cât și colaborării strânse cu toți clienții noștri, care ne-au încredințat provocările lor juridice cele mai complexe. Într-o perioadă în continuă schimbare, rămânem dedicați inovației și îmbunătățirii constante a serviciilor noastre, asigurându-ne că oferim soluții juridice de top, adaptate nevoilor specifice și diverse ale fiecărui client în parte”, a completat Anca SIMERIA, Partner.  

Lista tuturor câștigătorilor și criteriile de evaluare pot fi consultate pe pagina oficială

POPESCU & ASOCIAȚII este societatea de avocatură din prima linie ce pune la dispoziția clienților premium servicii integrate de excepție, atât în România cât și peste hotare, în toate ariile de practică relevante și în mod special, în industriile de interes pentru jucătorii economici activi.
POPESCU & ASOCIAȚII și avocații săi sunt incluși în elita avocaturii de business din România în arii precum Corporate/Fuziuni și Achiziții, Litigii, Parteneriate Public-Privat și Achiziții Publice, Restructurare și Insolvență, Taxe și Dreptul Penal al Afacerilor, în baza capabilităților extraordinare în sectorul juridic și a aprecierilor clienților, recunoașteri acordate de cele mai recente ediții ale tuturor directoarelor juridice de renume precum Chambers & Partners, IFLR 1000, Benchmark Litigation și Legal 500 EMEA.
În cadrul Galei Avocați de Top 2023, echipa de Litigii a primit Premiul special „Excelență în Dispute Resolution”.  
În 2022, societatea a primit, pentru al 2-lea an consecutiv, titlul de cea mai apreciată firmă de avocatură (Highly Commended Law Firm) din Sud-Estul Europei în cadrul The Lawyer European Awards fiind prima firmă de avocatură din România, cu mai puțin de 3 ani de activitate la momentul acordării premiului în 2021, care a obținut această recunoaștere, poziționarea în clasament vizând o categorie regională, dominată de nume cu rezonanță în avocatura europeană.
POPESCU & ASOCIAȚII a primit, de asemenea, premii pentru Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Litigii din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Bancar din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Imobiliar din România și a fost recunoscută printre Cele mai bune Firme de Drept Penal al Afacerilor din România, în baza experienței extraordinare și a recunoașterii venite din partea mediului juridic local, la Gala Premiilor Avocaturii din România.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1 / 1753
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
De vorbă cu Corina Oana Mazilu, admisă în primii zece la Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, acum avocat stagiar: ”Ceea ce mă fascinează cu privire la această profesie este că, prin ajutorul oferit oamenilor, ajungi să te descoperi și să te redescoperi pe tine însuți”
LegiTeam: Clifford Chance Badea is looking for junior ̸ mid-level associates
CNAIR a plătit anul trecut onorarii în cuantum de 282.565,5 lei caselor de avocatură care îi asigură reprezentarea în arbitrajele comerciale în care este implicată instituția. Firme din Italia, Grecia, Franța și Spania, adversare la ICC Paris și CCIR
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Elena Iacob, promovată anul acesta pe poziția de CEE Regional Senior Legal Counsel în cadrul Alliance Healthcare România: “Cred foarte mult în oameni și în cuvântul „împreună”. Fiecare poate face lucruri extraordinare individual, însă împreună suntem un ocean”
Filip & Company a asistat BayWa r.e. România în achiziția parcului fotovoltaic White Gate din județul Constanța. Echipa de proiect a fost coordonată de Ioana Roman (partener)
CMS asistă Alcedo cu privire la achiziția Naturevo. Echipa, condusă de Horea Popescu (Managing Partner) și Mircea Moraru (Counsel)
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Banking & Finance
Creștere constantă în practica de Litigii de la GNP, prin preluarea unor proiecte ale clienților existenți sau atragerea unor clienți noi, inclusiv ca urmare a expunerii dobândite prin aderarea la o alianță internațională | Octavian Adam, Partener coordonator al practicii: “Procentul ridicat al dosarelor complexe este consecința domeniilor în care societatea noastră de avocatură activează cu preponderență și de noutatea problematicilor supuse controlului instanțelor”
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Insolvency | Litigation
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Maria Teodora Busuioc, a noua pe listă anul trecut: ”Este o onoare pentru mine să am ocazia să întâlnesc persoanele care se află în miezul vieții juridice din România, care scriu nu numai doctrină, ci și legislație”
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Corporate ̸ M&A
NNDKP parte din echipa internațională de avocați care a asistat Mengtai Group în achiziția grupului Alu Menziken. Ruxandra Bologa (Partener) a coordonat echipa
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...