ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Șerban & Asociații cooptează doi avocați cu experiență, specializați în litigii civile, pe poziții de Partener și Of Counsel | George Șerban (Managing Partner): Extinderea echipei este o dovadă a angajamentului nostru de a oferi servicii juridice de cea mai înaltă calitate

01 Februarie 2024   |   M. T.

Șerban & Asociații cooptează doi avocați cu experiență, specializați în litigii civile. George Șerban (Managing Partner): Extinderea echipei este o dovadă a angajamentului nostru de a oferi servicii juridice de cea mai înaltă calitate

 
 
Șerban & Asociații, una dintre cele mai puternice firme de penal-comercial din peisajul juridic local, evidențiată de Legal 500 în Band 1 pentru practica de White Collar Crime, anunță o extindere strategică a echipei sale de litigii prin cooptarea a doi avocați cu o bogată experiență. Adina Tătaru și Mugurel Tătaru s-au alaturat echipei de la inceputul anului 2024, pe poziția de Of Counsel, respectiv Partener, ambii aducând o expertiză semnificativă în litigii civile.

Cu o experiență de peste 12 ani, Mugurel Tătaru oferă asistență juridică și reprezentare în dosare de arbitraj comercial național și internațional, în litigii civile și comerciale, drept bancar, insolvență, drept administrativ, achiziții publice și fonduri europene.


Adina Tătaru are, de asemenea, o experiență vastă, fiind specializată în cauze civile, cu profesioniști, dreptul muncii, contencios administrativ și fiscal, protecția consumatorilor, executare silită, drept constituțional. Ea a asigurat asistența juridică și reprezentarea unor clienți de prestigiu în fata Curții de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României, precum și în fața Curții Constituționale a României.

Cooptarea celor doi avocați reprezintă un pas important în implementarea strategiei firmei de consolidare a unei echipe tinere, dinamice, pasionate de drept și în același timp inovatoare, care să poată înțelege provocările actuale și să se adapteze modificărilor și transformărilor continue.

Extinderea strategică reflectă, în egală măsură, și determinarea societății Șerban & Asociații de a oferi servicii juridice complete clienților săi, rămânând în prima linie a progreselor din domeniu. Noii membri ai echipei aduc o bogată experiență, strategii juridice inovatoare și angajamentul de a obține cele mai bune rezultate posibile pentru clienții firmei. În noile roluri din cadrul Șerban & Asociații, cei doi avocați își propun, de asemenea, să consolideze competențele echipei și să extindă portofoliul din perspectiva tipologiei de clienți și de proiecte gestionate.

--------------------------------------------------------------------------------------------

George Șerban
, Managing Partner Șerban & Asociații: ”Valorile noastre fundamentale privind integritatea, excelența și satisfacția clienților rămân în prim-plan. Extinderea echipei este o dovadă a angajamentului nostru de a oferi servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Suntem încântați să inițiem această colaborare cu Adina și cu Mugurel Tătaru. Le urăm bun venit! Experiența lor bogată și rezultatele dovedite în litigii civile vor contribui fără îndoială la succesul continuu al firmei noastre în a răspunde nevoilor clienților noștri.”

--------------------------------------------------------------------------------------------

Cu o activitate evidențiată de ghidurile juridice internaționale, Șerban & Asociații este una dintre cele mai prestigioase firme românești de avocatură specializate în dreptul penal al afacerilor. Activitatea firmei acoperă toate domeniile asociate dreptului penal, de la corupție și spălare de bani până la delapidare, fraudă fiscală, criminalitate organizată și investigații. De asemenea, echipa este experimentată în domeniile conexe litigiilor civile și recuperării activelor.

Creată inițial ca un Cabinet de avocatură, în 1997, de către George Șerban, unul dintre pionierii și promotorii profesiei de avocat de afaceri în România, Șerban & Asociații a îmbinat încă de la înființare know-how-ul și expertiza fondatorului său cu dedicarea profesională a unei echipe entuziaste de avocați.

Avocații firmei Șerban & Asociații au fost angrenați de-a lungul timpului în multe proiecte complexe și spectuloase, în portofoliul de clienți al casei de avocați fiind azi firme recunoscute în plan local sau internațional și oameni de afaceri cu nume de rezonanță.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 80 / 1700
   

  Ascunde Reclama
   
  BREAKING NEWS
  ESENTIAL
  Dorsey & Whitney (Europe) LLP și Schoenherr România, alături de cumpărator în tranzacția prin care Eleco plc, firmă listată pe bursa londoneză, preia două companii de software locale. Ce consultanți au lucrat pentru vânzător
  Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
  BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
  LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
  LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
  De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
  Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
  Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
  Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
  Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
  MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
  LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...