ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

CONCORDIA și Schoenherr sărbătoresc 15 ani de parteneriat | Peste 75 de avocați din cadrul Schoenherr au oferit servicii juridice pro bono organizației neguvernamentale

26 Noiembrie 2023   |   BizLawyer

În ultimii 15 ani, peste 75 de avocați din cadrul Schoenherr au oferit servicii juridice pro bono pentru CONCORDIA în domenii precum drept societar, proprietăți imobiliare, dreptul muncii, relații contractuale, litigii, protecția datelor cu caracter personal, proprietate intelectuală, drept fiscal și altele.

 
 
Anul acesta, CONCORDIA și Schoenherr aniversează 15 ani de parteneriat. În acești ani, firma de avocatură a acordat asistență juridică pro bono organizației neguvernamentale, sprijinind proiectele sociale și educaționale ale acesteia în România, Moldova, Austria, Bulgaria și Kosovo.

Pentru a sărbători acest parteneriat, pe 17 noiembrie 2023 CONCORDIA a găzduit un eveniment în locația sa EDU CAMPUS de lângă Ploiești, unde membri ai echipei din România a Schoenherr s-au întâlnit cu copiii și tinerii care beneficiază de acest proiect educațional. Cu acest prilej, echipa firmei de avocatură a desfășurat și activități de voluntariat în spațiul EDU CAMPUS, ajutând la construirea și vopsirea unor spații comune.


"Este cu adevărat o onoare pentru noi să avem Schoenherr ca parte a comunității noastre de parteneri, având în vedere că ne sprijină de atâția ani cu toate serviciile juridice de care avem nevoie, de la aspecte ce țin de organizarea juridică a organizației noastre, la vânzarea de proprietăți, aspecte fiscale, cadrul juridic privind dezvoltarea de parteneriat, și multe altele", a declarat Bernhard Drumel, CEO al CONCORDIA International. "Fără îndoială, activitatea noastră de sprijin al copiilor și tinerilor care provin din comunități defavorizate a fost îmbunătățită prin aceste servicii, iar eu și colegii mei suntem extrem de recunoscători pentru acest lucru."  

În ultimii 15 ani, peste 75 de avocați din cadrul Schoenherr au oferit servicii juridice pro bono pentru CONCORDIA în domenii precum drept societar, proprietăți imobiliare, dreptul muncii, relații contractuale, litigii, protecția datelor cu caracter personal, proprietate intelectuală, drept fiscal și altele. Aceste servicii au sprijinit CONCORDIA în desfășurarea activităților sale zilnice, precum și în dezvoltarea și implementarea de noi proiecte sociale și educaționale.

"Echipa CONCORDIA face minuni în a modela viețile copiilor și tinerilor care îi sunt încredințați", a declarat Markus Piuk, partener Schoenherr, care conduce echipa juridică ce consiliază CONCORDIA. "Admirăm proiectele și implicarea lor și suntem mândri că putem contribui la povestea lor de succes în România, Moldova, Austria, Bulgaria și Kosovo. Faptul că am putut sprijini CONCORDIA cu consultanță juridică pro bono în ultimii 15 ani este un privilegiu pentru echipa Schoenherr."

CONCORDIA este o organizație neguvernamentală internațională, independentă, care se angajează să sprijine copiii, tinerii și familiile aflate în dificultate pentru a ajunge la o viață independentă și autodeterminată. Înființată în 1991, CONCORDIA activează în prezent în România, Bulgaria, Moldova, Kosovo și Austria. Cu scopul de a îmbunătăți în mod durabil condițiile de viață ale copiilor și tinerilor care îi sunt încredințați, CONCORDIA urmărește să se asigure că aceștia se pot dezvolta protejați și în siguranță, în mod sănătos și liber. În România, CONCORDIA își desfășoară activitatea în București, precum și județele Ilfov, Prahova și Dâmbovița, sprijinind 2.000 de copii, tineri și familii care trăiesc în condiții vulnerabile.

Schoenherr este o firmă de avocatură activă în Europa Centrală și de Est și în Europa de Sud-Est. Fiind una dintre primele firme internaționale de avocatură care a dezvoltat o rețea în această regiune, Schoenherr este în prezent una cele mai mari firme din Europa Centrală și de Est și în Europa de Sud-Est, unde operează 15 birouri. Acoperirea sa geografică îi permite să ofere soluții care se potrivesc perfect fiecărei jurisdicții, industrii și companii.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 6 / 91
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
De vorbă cu Alexandru Victor Savi-Nims, Chief Legal Officer - One United Properties, unul dintre profesioniștii care crede în diversitate și consideră că, în calitate de coordonator, trebuie să cuprinzi cât mai multe domenii de competență și să dai dovadă de independență și verticalitate | Despre principii de viață și oamenii care i-au modelat profilul profesional: ”Cel puțin ultimii 15 ani mi-au conturat un parcurs profesional eterogen, ce a construit un manager legal robust și, cumva, rar în România, prin diversitatea domeniilor în care am fost implicat și prin complexitatea proiectelor”
Cum văd avocații considerați Leading Lawyers în M&A anul 2024 | Azi, de vorbă cu Bogdan C. Stoica, Partener PNSA: Anul va fi dominat de investitorii strategici, deja prezenți în România sau în regiune. Fondurile se vor concentra în continuare pe tranzacții de dimensiuni mai degrabă reduse, pe investiții în start-up-uri, pe împărțirea riscului între ținte de dimensiuni mai mici. Mă aștept ca România să conteze în anii următori din ce în ce mai mult în regiune în ce privește numărul și valoarea tranzacțiilor M&A
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Tuță, unul dintre cei mai buni absolvenți ai promoției 2021, care a ales să se alăture echipei Reff & Asociații: ”Mi-am dorit dintotdeauna să fiu avocat litigant și, deși începutul a fost marcat de emoții, aș opta din nou pentru același parcurs profesional, întrucât este cel care mă împlinește”
Filip & Company asistă în vânzarea Infobest către AROBS Transilvania Software
Cum lucrează multi-premiata echipă Răzvan Dincă & Asociații în proiectele de IP dintre cele mai diverse, ce solicită adesea abilități complexe | Răzvan Dincă, Managing Partner: ”Succesul dosarelor a depins mai mult ca oricând de efortul și contribuția colegilor mei și, în aceste condiții, nivelul de performanță a activității noastre ca firmă de avocatură a continuat să crească”
RTPR asistă AROBS la achiziția Infobest România. Echipa, coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Andrei Toșa (Managing Associate)
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în prima emisiune de obligațiuni verzi în valoare de 2 miliarde de euro
Clifford Chance Badea a asistat aranjorii în prima emisiune de obligațiuni verzi lansată de România pe piețele externe, în valoare de 2 miliarde Euro. Mădălina Rachieru-Postolache (Partener) și Cosmin Anghel (Counsel) au coordonat echipa
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...