ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

CONCORDIA și Schoenherr sărbătoresc 15 ani de parteneriat | Peste 75 de avocați din cadrul Schoenherr au oferit servicii juridice pro bono organizației neguvernamentale

26 Noiembrie 2023   |   BizLawyer

În ultimii 15 ani, peste 75 de avocați din cadrul Schoenherr au oferit servicii juridice pro bono pentru CONCORDIA în domenii precum drept societar, proprietăți imobiliare, dreptul muncii, relații contractuale, litigii, protecția datelor cu caracter personal, proprietate intelectuală, drept fiscal și altele.

 
 
Anul acesta, CONCORDIA și Schoenherr aniversează 15 ani de parteneriat. În acești ani, firma de avocatură a acordat asistență juridică pro bono organizației neguvernamentale, sprijinind proiectele sociale și educaționale ale acesteia în România, Moldova, Austria, Bulgaria și Kosovo.

Pentru a sărbători acest parteneriat, pe 17 noiembrie 2023 CONCORDIA a găzduit un eveniment în locația sa EDU CAMPUS de lângă Ploiești, unde membri ai echipei din România a Schoenherr s-au întâlnit cu copiii și tinerii care beneficiază de acest proiect educațional. Cu acest prilej, echipa firmei de avocatură a desfășurat și activități de voluntariat în spațiul EDU CAMPUS, ajutând la construirea și vopsirea unor spații comune.


"Este cu adevărat o onoare pentru noi să avem Schoenherr ca parte a comunității noastre de parteneri, având în vedere că ne sprijină de atâția ani cu toate serviciile juridice de care avem nevoie, de la aspecte ce țin de organizarea juridică a organizației noastre, la vânzarea de proprietăți, aspecte fiscale, cadrul juridic privind dezvoltarea de parteneriat, și multe altele", a declarat Bernhard Drumel, CEO al CONCORDIA International. "Fără îndoială, activitatea noastră de sprijin al copiilor și tinerilor care provin din comunități defavorizate a fost îmbunătățită prin aceste servicii, iar eu și colegii mei suntem extrem de recunoscători pentru acest lucru."  

În ultimii 15 ani, peste 75 de avocați din cadrul Schoenherr au oferit servicii juridice pro bono pentru CONCORDIA în domenii precum drept societar, proprietăți imobiliare, dreptul muncii, relații contractuale, litigii, protecția datelor cu caracter personal, proprietate intelectuală, drept fiscal și altele. Aceste servicii au sprijinit CONCORDIA în desfășurarea activităților sale zilnice, precum și în dezvoltarea și implementarea de noi proiecte sociale și educaționale.

"Echipa CONCORDIA face minuni în a modela viețile copiilor și tinerilor care îi sunt încredințați", a declarat Markus Piuk, partener Schoenherr, care conduce echipa juridică ce consiliază CONCORDIA. "Admirăm proiectele și implicarea lor și suntem mândri că putem contribui la povestea lor de succes în România, Moldova, Austria, Bulgaria și Kosovo. Faptul că am putut sprijini CONCORDIA cu consultanță juridică pro bono în ultimii 15 ani este un privilegiu pentru echipa Schoenherr."

CONCORDIA este o organizație neguvernamentală internațională, independentă, care se angajează să sprijine copiii, tinerii și familiile aflate în dificultate pentru a ajunge la o viață independentă și autodeterminată. Înființată în 1991, CONCORDIA activează în prezent în România, Bulgaria, Moldova, Kosovo și Austria. Cu scopul de a îmbunătăți în mod durabil condițiile de viață ale copiilor și tinerilor care îi sunt încredințați, CONCORDIA urmărește să se asigure că aceștia se pot dezvolta protejați și în siguranță, în mod sănătos și liber. În România, CONCORDIA își desfășoară activitatea în București, precum și județele Ilfov, Prahova și Dâmbovița, sprijinind 2.000 de copii, tineri și familii care trăiesc în condiții vulnerabile.

Schoenherr este o firmă de avocatură activă în Europa Centrală și de Est și în Europa de Sud-Est. Fiind una dintre primele firme internaționale de avocatură care a dezvoltat o rețea în această regiune, Schoenherr este în prezent una cele mai mari firme din Europa Centrală și de Est și în Europa de Sud-Est, unde operează 15 birouri. Acoperirea sa geografică îi permite să ofere soluții care se potrivesc perfect fiecărei jurisdicții, industrii și companii.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 16 / 101
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
Totul despre admiterea la Facultatea de Drept a Universitații București | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății, despre examen: ”În elaborarea subiectelor se va proceda, ca în fiecare an, la câteva inovații de format menite să asigure selectarea candidaților care și-au însușit substanțial materiile concursului, fără a se limita la rutina formatului de subiecte practicat în anii precedenți. În ultimii ani s-a urcat de la 3,8 candidați pe loc spre 5 candidați pe loc cu finanțare publică și sperăm ca în acest an să menținem tendința de creștere a numărului de candidați și implicit a concurenței”
Industria farmaceutică, o ramură strategică pentru reindustrializarea României, este sprijintă prin implicarea moleculară a avocaților de la Bulboacă & Asociații în tranzacțiile de finanțare și refinanțare a unui lider din domeniul farmaceutic
Filip & Company a asistat grupul Digi Spania la încheierea a două contracte semnificative cu Telefónica Móviles España | Alexandru Bîrsan, partener: ”Aceasta este cea de-a patra tranzacție importantă pe care Digi o încheie în Spania în ultimele 15 luni”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
Cariere în Drept | Povestea Andreei Ungureanu, absolventă a Facultății de Drept din Iași, care a ales magistratura, după un program de master în Științe Penale, dorindu-și să activeze ca procuror. ”Deși pentru început se poate dovedi dificil și frustrant, este esențial pentru un tânăr la început de drum să dobândească lecția răbdării și o modestie a pașilor mici, făcuți cu tenacitate, către un ideal ce urmează a fi șlefuit”, spune tânăra, azi auditor de justiție în cadrul INM
Schoenherr și Asociații SCA | Sebastian Guțiu, numit ca membru supleant al Curții Internaționale de Arbitraj ICC
România a depus o cerere de anulare a hotărârii Tribunalului ICSID prin care a fost obligată să plătească 42,2 mil. € plus dobânzi și cheltuieli unor companii dezvoltatoare de centrale fotovoltaice | Biroul din Paris al unei firme americane și avocații MPR Partners din București reprezintă România în acestă fază a arbitrajului, reclamanții merg cu King & Spalding (Houston și Paris)
CMS obține o hotărâre importantă pentru producătorii de energie electrică și gaze naturale din România. Horia Drăghici, Partener: Această soluție a instanței poate facilita procesul de negociere, în favoarea proprietarilor de proiecte energetice
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...