ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Cum arată portofoliul Early Game Fund I la final de 2024

15 Octombrie 2024   |   BizLawyer

• Startup-urile din portofoliul Early Game Fund I au ajuns la venituri anuale de 43 de milioane euro și peste 400 de angajați. • Unele dintre companii au reușit să își dubleze veniturile de la un an la altul, iar majoritatea sunt prezente pe multiple continente.

 
 
Early Game Ventures, cel mai activ fond de investiții cu capital de risc din România și unul dintre cele mai active în CEE, anunță performanțele startup-urilor primului său fond – Early Game Fund I.

Companiile în care Early Game Ventures a investit din primul fond au ajuns în 2024 la venituri anuale cumulate de peste 43 de milioane de euro și un număr total de peste 400 de angajați. Unele dintre companii și-au dublat veniturile în 2024 față de anul anterior iar majoritatea sunt prezente pe mai multe continente, demonstrând astfel că inovația nu are granițe.

În intervalul 2018-2022, Early Game Ventures a investit în 28 de startup-uri. Până în prezent a realizat 4 exit-uri, la un randament de 45%.


Peste 2 milioane și jumătate de oameni din întreaga lume folosesc în fiecare zi produsele și serviciile companiilor în care Early Game Fund I a investit, fie că vorbim despre părinți care țin legătura cu profesorii copiilor lor în 2400 de școli prin Kinderpedia, turiști care folosesc Questo în peste 500 de orașe din lume, angajați ai peste 200 de mari corporații care au acces la informații prin Druid sau care folosesc în teleconferințe MeetGeek în peste 100 de țări și 30 de limbi.

Tokinomo are clienți din domeniul retail și FMCG pe cinci continente, Milluu gestionează relația între proprietari și chiriași pentru proprietăți în valoare de peste 140 milioane de euro din România și Polonia, iar Bible Chat este aplicația mobilă cu cea mai rapidă creștere în Europa.

FameUp a ajuns să gestioneze prin platforma sa peste 400.000 de nano și micro-influenceri, iar Youni a atras burse pentru elevii români care studiază la universități în afara țării în valoare de peste 50 de milioane de dolari în doar doi ani.

Ogre.ai a anunțat în urmă cu puțin timp o nouă investiție de 3 milioane de euro și un parteneriat cu gigantul austriac din energie Verbund.

OxidOS dezvoltă sistemul de operare pentru unități de control electronic care vor face mașinile viitorului de 100 de ori mai sigure decât cele de azi.

Brand Minds a înregistrat încă un succes cu ediția de anul acesta a celui mai important eveniment de business din Europa Centrală, pe care l-a organizat la Sala Palatului.

Iar acestea sunt doar câteva dintre performanțele startup-urilor din Early Game Fund I.

„Rolul nostru în viața acestor companii este de a le sprijini nu doar financiar pentru a-și atinge potențialul. Suntem nu doar investitori, dar și un sound-board pentru ideile lor, consilieri de strategie dacă e nevoie, și le punem la dispoziție toată experiența și rețeaua noastră de conexiuni astfel încât ei să poată accelera creșterea în scurt timp după investiția inițială. Ne bucură să vedem că majoritatea celor în care am investit și-au urmat visul și, cu sprijnul echipei noastre, au reușit să vină pe piață cu tehnologii și produse disruptive, apreciate la nivel global”, spune Cristian Munteanu, Managing Partner Early Game Ventures.

În aprilie 2024, Early Game a lansat un nou fond de investiții in valoare de 60 milioane de euro, Early Game Fund II. Până în acest moment, din noul fond au fost realizate 4 investiții, în startup-uri cybersecurity, AI și healthtech.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 8 / 17772
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Dr. Cosmin Vasile devinde membru al “Europe Task Force” creat de Institute for Transnational Arbitration
Mușat & Asociații și Hogan Lovells au asistat Romgaz în prima emisiune de obligațiuni din sectorul gazelor naturale, un proiect istoric pe piața de capital, care a generat un interes uriaș din partea investitorilor internaționali. Mandatul a implicat o echipă multidisciplinară, condusă de Gheorghe Mușat (Senior Partner), Paul Buta (Managing Partner) și Răzvan Stoicescu (Deputy Managing Partner)
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în prima emisiune de obligațiuni verzi Samurai pe piața de capital din Japonia. Doi parteneri în echipa de proiect
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat BLIK România în obținerea autorizației de funcționare pe piața locală. Colaborare strânsă între echipele de avocați și consultanți din România și Polonia
Legiteam | Cherciu & Co is looking for two Junior ̸ Mid - Level Lawyers
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for: Associate (Banking & Finance Team)
Finanțele caută avocați pentru litigii arbitrale internaționale judecate potrivit regulilor de arbitraj ICC Paris | Acorduri-cadru de reprezentare juridică a României semnate cu cel mult 6 firme, într-un interval de 4 ani. Pentru de a primi cât mai multe propuneri, complete și corecte, termenul de transmitere a ofertelor a fost prelungit
Voicu & Asociații is looking for business lawyers (maximum 5 years from Bar admission)
Mega-proiectul Neptun Deep din Marea Neagră merge înainte, dau asigurări reprezentanții OMV Petrom, dar și arbitrajul cu statul român pentru modificarea legii offshore continuă | Avocații LDDP asigură apărarea în litigiul de la Curtea Internațională de Arbitraj de la Paris
Rising Stars | Darius Constantin Avrigeanu, șef de promoție al seriei I a generației anului 2023, a decis să se îndrepte spre magistratură: ”Media cu care am terminat facultatea nu reprezintă un simplu număr, ci un întreg set de cunoștințe acumulate pe parcursul studenției și chiar munca depusă în vederea asimilării acestor cunoștințe, acestea din urmă fiind cele care mi-au permis de fapt să ajung, din punct de vedere profesional, acolo unde mi-am propus”
GDPR | Avocații specializați în practica de Data Protection de la Reff & Asociații - Deloitte Legal spun că preocuparea pentru conformare excedează domeniul protecției datelor. Silvia Axinescu, Senior Managing Associate: ”Abordăm fiecare proiect într-o manieră holistică și recunoaștem că protecția datelor, deși foarte importantă, este doar o piesă a puzzle-ului”
EXCLUSIV | O companie din grupul controlat de ”regele eolienelor” a trimis Ministerului Finanțelor o notificare de arbitraj și o cerere de soluționare pe cale amiabilă a disputei. Tratatul Cartei Energiei, temeiul juridic al conflictului cu statul român
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...