ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

STC Partners obține finanțare de la Banca Transilvania pentru faza II a Quartier Azuga

20 Iunie 2024   |   BizLawyer

Recent, STC Partners a demarat dezvoltarea fazei a II-a a Quartier Azuga, cu o valoare totală a investiției de peste 15 milioane de Euro.

 
 
Dezvoltatorul imobiliar STC Partners obține finanțare de la Banca Transilvania pentru dezvoltarea fazei II a ansamblului rezidențial Quartier Azuga, situat în apropierea zonei Tei din București, în valoare de 10 mil. Euro.

Quartier Azuga este renumit pentru angajamentul său față de sustenabilitate, prezentând precertificarea Green Homes și conformitatea cu standardul nZEB, ceea ce îi garantează rezidenților săi un trai de înaltă calitate, cu economii semnificative la costurile utilităților și o amprentă de carbon redusă.

"Asigurarea creditului de dezvoltare pentru faza II înainte de finalizarea fazei I este un indicator bun al succesului proiectului nostru și al capacității echipei noastre de dezvoltare. Acest parteneriat continuu cu Banca Transilvania asigură finalizarea la timp a Quartier Azuga, le mulțumim călduros partenerilor noștri profesioniști de la Banca Transilvania", a declarat Andrei Ștefan, Partener, STC Partners.


Recent, STC Partners a demarat dezvoltarea fazei a II-a a Quartier Azuga, cu o valoare totală a investiției de peste 15 milioane de Euro. Această fază include trei clădiri cu 115 apartamente, de la apartamente cu 2, 3 și 4 camere, cât și unități spațioase de tip duplex poziționate pe malul lacului, cu finalizare estimată până la sfârșitul anului 2025. Faza I a lucrărilor de construcție la Quartier Azuga este în plină desfășurare, la câteva luni distanță de predarea către clienți.

"Banca Transilvania continuă să susțină proiecte imobiliare verzi de înaltă calitate, precum Quartier Azuga. Investiția noastră suplimentară în dezvoltarea acestei noi comunități rezidențiale verzi subliniază încrederea noastră în calitatea proiectului și în contribuția sa la peisajul și calitatea vieții din București", Cosmin Călin, Director Executiv Large Corporate, Banca Transilvania.

STC Partners se angajează să stabilească noi standarde în domeniul rezidențial, îmbinând soluțiile moderne de locuit cu responsabilitatea față de mediu.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 157 / 17258
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
SCA Bondoc si Asociații anunță cu mare tristețe trecerea în neființă a colegului și prietenului avocat Horațiu Dumitru
CMS îl promovează pe Andrei Cristescu în poziția de Counsel în cadrul biroului din România. Horea Popescu (Managing Partner): Andrei reflectă perfect valorile CMS, mai ales prin munca sa în echipă și implicarea în mentoratul colegilor juniori
Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat Goodpack SRL, societate parte din portofoliul CEECAT Capital, în procesul de achiziție a Paccor Romania SRL
Wolf Theiss a asistat fondurile Cerberus Capital Management și Revetas Capital în legătură cu vânzarea complexului de birouri The Landmark din București. Partenerul Ileana Glodeanu a coordonat echipa multidisciplinară de avocați
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ștefania Andruhovici, Directorul Departamentul Juridic - Electrica SA: „Misiunea de a promova principii sănătoase se extinde dincolo de cadrul biroului, datoria noastră fiind aceea de a fi, prin tot ceea ce facem, un exemplu pentru cei din jur”
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A crește în primul semestru din 2024. Avans de 18% la nivel global și de 39% pe piețele emergente. CMS își menține pozițiile fruntașe în clasamente, Clifford Chance și Schoenherr se remarcă în Europa și două firme cu prezență la București rămân în top la nivel global
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...