ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Viitorul rețelelor mobile, prezentat de Ericsson în România

22 Mai 2019   |   BizLawyer

• În cadrul evenimentului "Barcelona Unboxed" care a avut loc în București, au fost prezentate ultimele inovații 5G și IoT, dezvăluite în premieră la Mobile World Congress 2019. • Evenimentul desfășurat la Ambasada Suediei a fost adresat în special operatorilor de telefonie mobilă și instituțiilor de profil. • Evenimentul a fost, de asemenea, o ocazie ideală pentru a sărbători aniversarea celor 25 de ani de activitate Ericsson în România.

 
 
Ericsson a marcat aniversarea celor 25 de ani de operațiuni în România prin găzduirea evenimentului cu profil tehnologic "Barcelona Unboxed". În cadrul evenimentului care a durat trei zile, Ericsson a prezentat noile tehnologii inovatoare lansate la Congresul Mobile World 2019 - de la platforma 5G la conceptul de "produse de rețea de acces radio" numite Radio Stripes și noi soluții bazate pe AI și Mașini de învățare, gata să fie introduse de astăzi în rețele.

"Ericsson a reprezentat o componentă cheie a ecosistemului telecomunicațiilor din România de 25 de ani, oferind servicii de voce și date pentru milioane de clienți din țară. Suntem primii care comercializează soluții care permit rețelelor de astăzi să evolueze fără probleme la tehnologiile de ultimă generație. 4G este fundamentul 5G, iar Ericsson este pregătit să ajute operatorii din România să treacă fără probleme de la 4G la 5G", spune Dragoș Mircea Rebegea, Country Manager și Head of Sales Ericsson România.


Noua platformă Ericsson 5G prezintă un portofoliu de tehnologie complet, menit să îndeplinească promisiunile referitoare la 5G. Cu platforma Ericsson 5G, furnizorii de servicii își pot dezvolta rețeaua de la 4G la 5G într-un mod inteligent și dinamic, pot construi performanțe cu precizie, pot maximiza automatizarea în cadrul operațiunilor și pot utiliza AI pentru a face față complexității și pentru a monetiza atât cazurile de utilizare în dezvoltare, cât și pe cele existente, precum și pentru a dezvolta unele noi în bandă largă mobilă, acces wireless fix și IoT.

Potrivit celui mai recent raport ConsumerLab, 5G Consumer Potential, utilizatorii de smartphone-uri afirmă că sunt dispuși să plătească cu 20% mai mult pentru serviciile de generația a cincea și jumătate dintre cei care au adoptat această tehnologie timpuriu sunt dispuși să plătească cu 32% mai mult. Cu toate acestea, patru din zece mari consumatori așteaptă cazuri noi de utilizare și modele noi de plată, precum și o rețea securizată de 5G, pe lângă o viteză crescută de internet în mod constant.

Ericsson a prezentat la eveniment și noul Ericsson Operations Engine, care utilizează AI și automatizarea pentru alocarea dinamică a resurselor, asigurând o calitate constantă în întreaga rețea. În plus, acesta utilizează o abordare bazată pe date pentru a oferi acoperire, performanță și fiabilitate pentru clienți.

Ericsson explorează și viitorul cu o stație de bază concept pentru a crea conectivitate cu adevărat omniprezentă. Ericsson Radio stripe este un design vizionar al rețelei mobile care este super-distribuit și are potențialul de a furniza performanțe radio robuste și de calitate superioară, permițând în același timp implementarea ușoară și flexibilă a rețelelor mobile.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 16658 / 17226
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
Totul despre admiterea la Facultatea de Drept a Universitații București | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății, despre examen: ”În elaborarea subiectelor se va proceda, ca în fiecare an, la câteva inovații de format menite să asigure selectarea candidaților care și-au însușit substanțial materiile concursului, fără a se limita la rutina formatului de subiecte practicat în anii precedenți. În ultimii ani s-a urcat de la 3,8 candidați pe loc spre 5 candidați pe loc cu finanțare publică și sperăm ca în acest an să menținem tendința de creștere a numărului de candidați și implicit a concurenței”
Industria farmaceutică, o ramură strategică pentru reindustrializarea României, este sprijintă prin implicarea moleculară a avocaților de la Bulboacă & Asociații în tranzacțiile de finanțare și refinanțare a unui lider din domeniul farmaceutic
Filip & Company a asistat grupul Digi Spania la încheierea a două contracte semnificative cu Telefónica Móviles España | Alexandru Bîrsan, partener: ”Aceasta este cea de-a patra tranzacție importantă pe care Digi o încheie în Spania în ultimele 15 luni”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
Cariere în Drept | Povestea Andreei Ungureanu, absolventă a Facultății de Drept din Iași, care a ales magistratura, după un program de master în Științe Penale, dorindu-și să activeze ca procuror. ”Deși pentru început se poate dovedi dificil și frustrant, este esențial pentru un tânăr la început de drum să dobândească lecția răbdării și o modestie a pașilor mici, făcuți cu tenacitate, către un ideal ce urmează a fi șlefuit”, spune tânăra, azi auditor de justiție în cadrul INM
Schoenherr și Asociații SCA | Sebastian Guțiu, numit ca membru supleant al Curții Internaționale de Arbitraj ICC
România a depus o cerere de anulare a hotărârii Tribunalului ICSID prin care a fost obligată să plătească 42,2 mil. € plus dobânzi și cheltuieli unor companii dezvoltatoare de centrale fotovoltaice | Biroul din Paris al unei firme americane și avocații MPR Partners din București reprezintă România în acestă fază a arbitrajului, reclamanții merg cu King & Spalding (Houston și Paris)
CMS obține o hotărâre importantă pentru producătorii de energie electrică și gaze naturale din România. Horia Drăghici, Partener: Această soluție a instanței poate facilita procesul de negociere, în favoarea proprietarilor de proiecte energetice
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...