ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

CTP extinde parcul industrial CTPark Craiova East și atrage A&D Pharma – Dr.Max Group printre chiriași

15 Iulie 2022   |   BizLawyer

• Colaborarea cu A&D Pharma – Dr.Max Group ajunge la trei locații • Noua clădire de 13.500 mp este închiriată integral • Suprafața CTPark Craiova East crește la peste 53.500 mp

 
 
CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator listat de spații industriale și logistice din Europa Continentală, extinde parcul industrial CTPark Craiova East cu o nouă clădire care va fi livrată până la finalul anului, fiind deja complet închiriată. Grupul farmaceutic A&D Pharma – Dr.Max Group, prezent deja în portofoliul CTP, este unul dintre chiriașii noului depozit.

„Filosofia noastră este să aducem valoare și să promovăm standardele CTP acolo unde investim. Am intrat pe piața din Craiova anul trecut, prin achiziția CTPark Craiova East, un parc industrial pe care îl extindem deja și care va depăși 53.500 mp până la finalul anului. Este o investiție care demonstrează angajamentul nostru pe termen lung în Craiova, o comunitate în care credem și alături de care vrem să creștem. Ne bucurăm că am reușit să aducem în proiect clienți care sunt deja în portofoliul nostru și cu care am reușit să creăm parteneriate de succes, așa cum este A&D Pharma - Dr.Max Group”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head, CTP România.


Noul depozit este deja complet închiriat, A&D Pharma – Dr.Max Group urmând să ocupe o suprafață de peste 5.000 mp în parcul industrial CTPark Craiova East. A&D Pharma – Dr.Max Group este, de asemenea, chiriaș în parcurile CTP din București, CTPark Mogoșoaia fiind cel mai mare depozit farmaceutic din țară și din Sibiu.

„Ne continuăm planurile de dezvoltare în zona de logistică și facem investiții pe termen lung pentru a  răspunde nevoilor pacienților și partenerilor noștri. În baza parteneriatului de încredere pe care îl avem cu CTP, maximizăm capacitatea de depozitare în zona Craiova – un pol logistic important, astfel încât să acoperim cât mai eficient zona de sud a țării”, a afirmat Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma – Dr.Max Group.

Tranzacția de închiriere a fost intermediată de compania de consultanță Cushman & Wakefield Echinox.

“Prin această tranzacție, A&D Pharma – Dr.Max Group devine un chiriaș semnificativ de spații logistice la nivel național. În ultimii trei ani, am contribuit cu succes la extinderea portofoliului logistic al companiei cu peste 50.000 mp în orașe-cheie din România, București, Sibiu și Craiova. Suntem încrezători că dezvoltarea sustenabilă a sectorului farmaceutic și a comerțului online vor continua să fie printre motoarele pieței spațiilor de depozitare din România”, a declarat Rodica Târcavu, Partner Industrial Agency Cushman & Wakefield Echinox.

CTPark Craiova East este amplasat în partea de est a orașului Craiova, pe strada Henry Ford, cu acces rapid la drumurile europene E70, E79 și E574, care oferă o conexiune facilă către București și către Pitești. Parcul industrial are o suprafață existentă de 40.000 mp, iar după această extindere, va ajunge la o suprafață totală de circa 53.500 mp, consolidându-se ca un important hub logistic în zonă.

În România, CTP deține o suprafață totală de peste 2,1 milioane mp de depozite de clasa A în 15 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Târgu Mureș, Caransebeș, Ineu și Salonta. Până la finalul anului, portofoliul dezvoltatorului este așteptat să depășească 2,5 milioane mp.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1878 / 8189
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Băiculescu & Asociații își consolidează echipa | Horațiu Pătrașcu, fost judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție se alătură pe poziția de Counsel și va coordona practica de Contencios Administrativ și Fiscal
Cariere în Drept | Andrea Roxana Chihaia, printre cei mai buni zece absolvenți ai generației sale, acum stagiară, a intrat în profesie cu emoție și entuziasm. Ea spune că performanța nu se întreține singură, ci trebuie susținută. ”Trebuie să începem ca societate să credem în tineri, în potențialul lor și să le oferim oportunități pe măsură”
A nouăsprezecea ediție a Școlii de vară la NNDKP | Internship-ul include, pe lângă componenta practică, o serie de training-uri generale care facilitează integrarea în firmă și mai multe cursuri de specialitate. Ce trebuie să știe tinerii aflați la început de drum care vor să se alăture uneia dintre cele mai performante echipe de avocați și care sunt așteptările NNDKP legate de viitorii profesioniști care vor contribui la succesul firmei
RTPR și Schoenherr, alături de Romcim la achiziția Tehno World. Vânzătorul a lucrat cu avocații PNSA
CMS asistă INVL în finanțarea de 24 milioane EUR acordată de BERD și Eiffel pentru construcția unei centrale solare în România
LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
RTPR a asistat Grupul Evryo la vânzarea portofoliului de energie regenerabilă către PPC Group. Echipa de avocați a fost coordonată de Roxana Ionescu (Partner) și Cezara Urzică (Senior Associate)
INTERVIU | Cosmin Vasile, singurul avocat român evidențiat ca Thought Leader atât în practica de Arbitration, cât și de Commercial Litigation, în Who’s Who Legal ̸ Lexology: ”Avem șansa să fim implicați într-un număr foarte mare de arbitraje internaționale, de la comerciale la investiționale, dar și în numeroase arbitraje domestice. Pe de altă parte, reputația firmei noastre de litigatori excepționali ne dă șansa să gestionăm numeroase proiecte semnificative ca miză, sonoritate a părților implicate și care au o componentă internațională”
Promovări la Schoenherr & Asociații: Nora Olah devine local partner, alți trei avocați fac un pas înainte în carieră | Sebastian Guțiu (managing partner): ”Avocații promovați sunt specializați în domenii în care activitatea firmei s-a intensificat în ultimii ani. Fiecare dintre ei este un specialist confirmat în domeniul său de activitate”
ITR EMEA Tax Awards 2024 | Băncilă Diaconu și Asociații, Popescu & Asociații și Țuca Zbarcea & Asociații concurează pentru titlul de firma anului în România în domeniul taxelor. Popescu & Asociații și Țuca Zbârcea au câte trei nominalizări în jurisdicția locală, iar NNDKP este pe lista scurtă pentru distincția de firma anului în dispute fiscale
Ana-Maria Baciu este singurul avocat din România nominalizat pentru premiul ‘Regulatory Lawyer or In-House Counsel of the Year’ acordat în cadrul Global Regulatory Awards 2024
NNDKP a asistat AAylex One în legătură cu o finanțare de 20 de milioane de euro acordată de CEC Bank și Alpha Bank Romania | Valentin Voinescu (Partener) și Cătălina Dan (Asociat Senior), în prim plan
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...