ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

EY anunță trei noi parteneri asociați în cadrul departamentelor de Asistență Fiscală și Juridică și Asistență în Afaceri

14 August 2019   |   BizLawyer

Corina Mîndoiu, Răzvan Popescu și Cătălin Madan sunt noii Parteneri Asociați ai EY România, în cadrul departamentelor de Asistență Fiscală și Juridică și Asistență în Afaceri

 
 
Corina Mîndoiu, Răzvan Popescu și Cătălin Madan sunt noii Parteneri Asociați ai EY România, în cadrul departamentelor de Asistență Fiscală și Juridică și Asistență în Afaceri


Corina Mîndoiu, Partener Asociat în cadrul departamentului de Asistență fiscală și juridică al EY România, cu specializare în zona de Impozit pe Venit și Contribuții Sociale, are 13 ani de practică în domeniul consultanței fiscale.
Corina Mîndoiu s-a alăturat echipei EY România imediat după absolvirea Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul ASE București, în 2006.
Cu o serie de acreditări internaționale, precum și experiență în proiecte transfrontaliere, Corina Mîndoiu coordonează activități de consultanță fiscală și imigrare pentru cetățenii români și străini, precum planificare fiscală, proiectare și implementare de structuri de remunerare pentru persoane fizice.

Corina Mîndoiu este și unul dintre profesioniștii recunoscuți în gestionarea relației cu autoritățile în domeniul impozitului pe venit și al contribuțiilor sociale, finalizând cu succes mai multe proiecte naționale și internaționale. A contribuit, de asemenea, în numeroase proiecte de due-diligence, controale fiscale, optimizare de costuri, demonstrând experiență relevantă în analiza riscurilor fiscale.
„Corina a contribuit la implementarea strategiei de creştere a EY în România, dar și a clienților firmei, generând rezultate excepționale în ceea ce privește creșterea performanțelor operaționale și financiare ale acestora“, spune Alex Milcev, Liderul Departamentului de Asistență Fiscală și Juridică, EY România.

Răzvan Popescu, Partener Asociat în cadrul departamentului de Asistență în Afaceri, Consultanță pe Automatizare Inteligentă și Inovare, s-a alăturat EY România în urmă cu 12 ani, imediat după absolvirea Facultății de Informatică Economică, din cadrul ASE București.
În cadrul EY a acumulat experiență în domeniul consultanței și tehnologiei, concentrându-se pe transformarea digitală și optimizarea de procese în companii din domeniul bancar, asigurări și energie.
Răzvan a contribuit la crearea și dezvoltarea uneia dintre cele mai mari și experimentate echipe de Automatizare Inteligentă din regiune. În prezent, coordonează 60 de consultanți și dezvoltatori cu experiență în RPA, OCR, Chatbots, Machine Learning și automatizare Infrastructură Cloud.
În plus, Răzvan coordonează EY wavespaceTM, lansat în România în noiembrie 2018, un program global de inovare care își propune să identifice și să dezvolte alături de colegii din EY, de parteneri și de clienți, soluții inovatoare bazate pe tehnologii emergente, precum Inteligența Artificială, Blockchain, RPA și altele.

Cătălin Madan, Partener Asociat în cadrul departamentului de Asistență în Afaceri, Consultanță Data Warehouse și Business Intelligence, are 17 de ani de experiență profesională.
În ultimii 10 ani s-a concentrat pe implementarea de tehnologii care răspund la diverse cerințe de afaceri, pornind de la soluții de tip ERP sau CRM și până la soluții de raportare bazate pe sisteme de Data Warehouse și Business Intelligence. Cătălin Madan a condus în ultimii 3 ani, în cadrul EY, proiecte multianuale pentru clienții din domeniul financiar-bancar și telecom.
Înainte să se alăture EY, Cătălin Madan a lucrat în Europa și Asia pentru un mare operator telecom unde a coordonat roll-out-ul soluției ERP pentru țările parte din grup și tranziția proceselor locale către organizații de servicii centralizate de tip Shared Service Center. În plus, Cătălin a lucrat pentru o altă firmă de consultanță și pentru o companie de software, cu un portofoliu de clienți locali și globali și atribuții în dezvoltarea și livrarea de soluții și servicii pentru bănci și mari companii.
În prezent, Cătălin Madan este responsabil și de dezvoltarea și promovarea unui pachet de soluții inovatoare bazate pe tehnologii emergente, precum Inteligența Artificială, Recunoașterea Optică a Caracterelor sau Analiza de Date Avansată.

“Extinderea echipei noastre executive urmărește atât recunoașterea parcursului profesional de excepție al colegilor noștri, cât și creșterea și diversificarea serviciilor pe care le oferim în domeniul transformării digitale și inovației”, spune Aurelia Costache, Liderul Departamentului de Asistență în Afaceri, EY România.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 6997 / 7947
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...