ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Un nou hotel Mercure se va deschide în Oradea

20 Noiembrie 2023   |   BizLawyer

Noul hotel - aflat în prezent în construcție - va fi situat pe strada Ceyrat nr. 37, în partea de sud-est a orașului Oradea, la 4 km de viitoarea fabrică Nokian Tyres și la doar 17 km de Borș, unul dintre cele mai importante puncte de trecere a frontierei României cu Ungaria.

 
 
Accor, unul dintre cele mai importante grupuri de ospitalitate la nivel global, anunță semnarea unui acord de franciză cu partenerul local Grand Hotel West, o afacere de familie în domeniul hotelier și F&B. Parteneriatul vizează deschiderea unui nou hotel Mercure în Oradea la începutul anului 2026.
           
Mercure Oradea va aduce în fermecătorul oraș din nord-vestul României 90 de camere elegante și amenajate cu bun gust, un restaurant, un lobby bar și o cramă. Hotelul va dispune de asemenea de o zonă de conferințe versatilă, cu două săli multifuncționale care pot găzdui, fiecare, până la 150 de participanți și care îl recomandă drept o destinație optimă atât pentru evenimente de afaceri, cât și pentru evenimente private. Călătorii în căutare de relaxare se vor bucura de o piscină interioară, o zonă de spa și o sală de fitness. Un spațiu de joacă pentru copii și o parcare de 105 locuri vor completa serviciile și experiența oaspeților.  


Noul hotel - aflat în prezent în construcție - va fi situat pe strada Ceyrat nr. 37, în partea de sud-est a orașului Oradea, la 4 km de viitoarea fabrică Nokian Tyres și la doar 17 km de Borș, unul dintre cele mai importante puncte de trecere a frontierei României cu Ungaria.

Oradea este un oraș cu o importanță turistică și economică semnificativă. Atrage vizitatori din întreaga lume cu istoria sa bogată, cu arhitectura impresionantă și cu scena sa culturală vibrantă. Cu piața sa centrală pitorească și străzile pietonale fermecătoare, Oradea oferă o atmosferă vie care îi fascinează pe turiști. Stilurile baroc, Art Nouveau și gotic se îmbină perfect în arhitectura orașului, cu repere precum Cetatea Oradea, Palatul Vulturul Negru și Biserica cu Lună.

În plus față de atracția sa culturală, Oradea este un centru economic vital pentru regiune. Orașul are o economie diversă, cu industrii cum ar fi producția, serviciile și turismul. Poziția sa strategică în apropierea graniței României cu Ungaria poziționează Oradea ca o poartă de acces pentru comerțul și investițiile internaționale. Infrastructura bine dezvoltată a orașului, inclusiv rețelele moderne de transport și un sector de afaceri în creștere, contribuie la potențialul său economic.

"Deschiderea unui nou hotel Mercure în Oradea va îmbunătăți infrastructura hotelieră a orașului, oferind un nivel superior de cazare și servicii pentru a satisface exigențele noii generații de călători. Noul hotel va oferi sejururi confortabile și memorabile pentru turiștii de leisure și va deveni cu siguranță destinația preferată a călătorilor în interes de afaceri și a investitorilor internaționali" - spune Maria Drăgulin, director de dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă.

"În calitate de investitor local și susținător activ al dezvoltării orașului Oradea, sunt convins că noul hotel Mercure pe care îl deschidem în parteneriat cu Accor va aduce o alternativă valoroasă și atractivă la oferta curentă de ospitalitate din oraș. În plus, un nou hotel afiliat unui lanț internațional va consolida poziționarea orașului nostru ca destinație de călătorie. Astfel, contribuim la stimularea potențialului turistic și generăm beneficii economice de durată" - a declarat Rareș Țicra, reprezentant al GRAND HOTEL WEST, Oradea. 

Prin intermediul brandului Mercure, Accor promite o experiență hotelieră complet nouă. Fiecare unitate are un stil propriu și  o personalitate unică, inspirate de specificul destinației și de cultura locală. Conform ADN-ului mărcii, hotelurile Mercure au rădăcini în comunitatea locală, oferind o experiență completă și autentică a regiunii, care include bucătăria, meșteșugurile și tradițiile sale.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 497 / 8139
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Titlurile știintifice sunt irevocabile, indiferent de forma în care au intrat în circuitul civil | Decizie de referință a ICCJ, obținută de avocații ZRVP. Alexandru Iorgulescu (partener) și Alina Munteanu (senior associate), în prim plan
Cariere în Drept | Cum a perceput Vasile Țurcan, român din Basarabia, învățământul juridic românesc pe care l-a absolvit cu 9,85 și care au fost primele impresii după: ”Raportat la obligativitatea celor doi ani de stagiu, găsirea unui coordonator este o activitate extrem de anevoioasă, dacă ai niște așteptări minime de la această colaborare: să fii plătit măcar cu minimul pe economie conform Statutului profesiei, să ai o minimă libertate și acces la clienți proprii sau să beneficiezi de o îndrumare efectivă, nu doar expusă în contract”
Kinstellar asistă Globalworth în vânzarea unui portofoliu cu o valoare de cca. 110 mil. € către WDP, într-una dintre cele mai mari tranzacții de logistică ale anului. Victor Constantinescu, Managing Partner: ”Tranzacția a avut propriile provocări, dar prin muncă temeinică și cu ajutorul echipelor noastre extraordinare s-a încheiat cu succes” | Ce firme de avocați au mai lucrat în proiect
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2024” | ZRVP, NNDKP și Răzvan Dincă & Asociaţii au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
Departamentul de Dispute Resolution contribuie cu peste 80% la cifra de afaceri a firmei Șerban & Asociații și este de așteptat ca veniturile să crească anul acesta. Casa de avocați este în discuții pentru preluarea unor mandate de arbitraj internațional | Radu Șerban (Partener): ”Volumul de muncă a fost unul intens, atât pe latura de penal a departamentului, cât și pe cea de civil, iar gradul de sofisticare este unul foarte ridicat”
Cum lucrează echipele din practica de Dispute Resolution de la Băiculescu și Asociații, ce mandate gestionează și care sunt proiectele reprezentative în care asistă clienții | Vasile Băiculescu, Managing Partner: ”Anul trecut a fost unul crucial, societatea noastră prosperând în acest domeniu mai mult decât oricând, atât prin îmbogățirea substanțială a portofoliului de clienți, cât și prin rezultatele obținute în dosare. În 2024, asistăm la o clară continuare a evoluției”
CMS îl promovează pe Andrei Cristescu în poziția de Counsel în cadrul biroului din România. Horea Popescu (Managing Partner): Andrei reflectă perfect valorile CMS, mai ales prin munca sa în echipă și implicarea în mentoratul colegilor juniori
Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat Goodpack SRL, societate parte din portofoliul CEECAT Capital, în procesul de achiziție a Paccor Romania SRL
Wolf Theiss a asistat fondurile Cerberus Capital Management și Revetas Capital în legătură cu vânzarea complexului de birouri The Landmark din București. Partenerul Ileana Glodeanu a coordonat echipa multidisciplinară de avocați
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ștefania Andruhovici, Directorul Departamentul Juridic - Electrica SA: „Misiunea de a promova principii sănătoase se extinde dincolo de cadrul biroului, datoria noastră fiind aceea de a fi, prin tot ceea ce facem, un exemplu pentru cei din jur”
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...