
Ziora targetează 150.000 de euro pentru o platformă de inteligenţă artificială
21 Octombrie 2021
AgerpresConform unui comunicat remis, joi, AGERPRES, modulul AI va fi validat în propria aplicaţie de administrare a afacerii. Acesta ar reduce cu 80% cheltuielile aferente serviciilor post-vânzare şi va permite o înrolare mai rapidă a noilor clienţi.
Start-up-ul de tehnologie Ziora targetează o finanţare de 150.000 de euro anul acesta pentru a dezvolta o platformă de Inteligenţă Artificială care să automatizeze serviciile post-vânzare.
Conform unui comunicat, modulul AI va fi validat în propria aplicaţie de administrare a afacerii. Acesta ar reduce cu 80% cheltuielile aferente serviciilor post-vânzare şi va permite o înrolare mai rapidă a noilor clienţi.
Ziora face parte din acceleratoare precum Commons Accel, Launch sau Startarium şi este deja în discuţii pentru finanţarea modulului de AI. Compania va implementa iniţial platforma de Inteligenţă Artificială în aplicaţia proprie şi apoi o va adapta pentru alte softuri create pentru saloanele de înfrumuseţare, clinici medicale, cluburi sportive, saloane de wellness.
În prezent, Ziora automatizează programările şi ajută saloanele de înfrumuseţare, wellness, clinicile medicale şi cluburile sportive să îşi facă marketing targetat şi să îşi crească cifra de afaceri. Aplicaţia poate fi utilizată pentru orice domeniu care necesită planificare şi programări. De asemenea, aplicaţia permite furnizorilor de servicii să îşi dezvolte o relaţie personalizată cu clienţii, care să ducă la fidelizarea acestora, fără a încasa bani la fiecare programare.
În primele nouă luni ale anului, prin Ziora au fost create 350.000 de programări pentru 3.000 de clienţi business din 20 de oraşe ale României.
"Deşi am creat o interfaţă intuitivă şi tutoriale, aproape 60% din clienţi au nevoie de instructaj online sau telefonic atât pentru utilizarea iniţială cât şi pentru utilizarea noilor functionalităţi. Timpul alocat unui client pentru serviciile post-vânzare este de 2-3 ori mai mare faţă de cel necesar în vânzarea propriu-zisa. Folosind tehnologia AI, vom interacţiona permanent cu utilizatorul pentru a-l ghida pentru folosirea tuturor functionalitatilor aplicaţiei. Practic, informaţia se schimba de la "Ce anume face?" la "Cum anume face aplicaţia?", a declarat Marius Chiriţă, CEO şi co-fondator Ziora.
Noua investiţie pe care o targetează Ziora se va adăuga celei de 50.000 de euro aduse de fondatori şi de un grup de investitori privaţi, inclusiv membri ai TechAngels România.
Printre investitorii Ziora se numără Lucian Rotar, antreprenor în serie şi consultant pentru mai multe firme din Franţa şi Romania, şi Mihai Guran, vicepreşedinte al TechAngels Romania şi CEO al Guran Consulting Global. Aceştia fac parte şi din Consiliul Consultativ al Ziora, având rolul de a superviza la nivel strategic acţiunile companiei.
"Prin acest modul de Inteligenţă Artificială învingem reticenţa la schimbare a utilizatorilor, în special a angajaţilor şi diminuăm efortul şi timpul de învăţare pentru folosirea aplicaţiei. În plus, reducem semnificativ sau chiar eliminăm cheltuielile pentru trainingul şi retenţia clienţilor pentru că nu mai este nevoie de instructaj telefonic sau online, tutoriale dedicate, actualizarea permanentă a ghidului de utilizare din aplicaţie. Aceste probleme sunt comune tuturor dezvoltatorilor de aplicaţii, iar rezolvarea constă în soluţiile de self-learning aduse de Machine Learning. De exemplu, piaţa globală a aplicaţiilor software pentru clinicile stomatologice a depăşit 1,3 miliarde de dolari în 2020, iar în 2027 ar putea să ajungă până la 3,4 miliarde de dolari, conform Global Market Insights, unul dintre factorii creşterii fiind impactul major pe care instrumentele de tip AI le aduc odată cu implementarea", a adăugat Marius Chiriţă.
Ziora este un soft de management utilizat pentru programări online în saloane de înfrumuseţare sau de tip SPA, cluburi sportive, pentru domeniul medical şi auto. Acesta răspunde celor cinci probleme esenţiale ale administrării eficiente a unei afaceri: administrarea programărilor, promovarea directă prin oferirea unui site personalizat, marketing şi comunicare cu clienţii, conexiunea directă cu furnizorii şi accesul la oferte dedicate, management financiar pentru creşterea rentabilităţii afacerii.
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() ![]() |
Articol 3747 / 8828 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() |

BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Lawyer - Tax Controversy and Tax Litigation | Reff & Associates
Filip & Company a asistat ENGIE Romania în obținerea unui împrumut de 90 milioane de euro de la BERD. Tranzacție coordonată de Alexandru Bîrsan (managing partner) și Camelia Ianțuc (senior associate)
CMS | Join Our Team: Tax Consultant - Tax Department
Clifford Chance Badea a asistat Alpha Bank la finalizarea vânzării către Vista Bank România a societăților Alpha Leasing România IFN și Alpha Insurance Brokers. Ce avocați au fost implicați în proiect
GNP Guia Naghi și Partenerii obține la Înalta Curte anularea definitivă a unei decizii de sancționare emisă de Consiliul Concurenței împotriva unui important furnizor din sectorul alimentar | Dosarul s-a aflat la intersecția unor domenii juridice deosebit de tehnice – dreptul concurenței, dreptul administrativ și dreptul Uniunii Europene
Legal 500 - Central and Eastern Europe Awards 2025 | Clifford Chance, Filip & Company și Băncilă, Diaconu și Asociații sunt pe lista scurtă pentru titlul de ”Firma anului în România”. Horea Popescu (CMS), Ruxandra Bologa (NNDKP), Madalina Rachieru-Postolache (Clifford Chance) și Ana-Maria Baciu (Baciu Partners) printre candidații la titlul ”Romania Lawyer of the Year”. Alți 18 avocați români și 8 firme locale concurează la premiile regionale
Filip & Company a asistat Booster Capital în achiziția unei participații în Artesana cu o chipă de avocați coordonată de Alexandru Bîrsan (managing partner) și Andreea Bănică (counsel). RTPR a fost de partea vânzătorului ROCA Investments, iar Andronic & Partners a asistat Artesana şi pe fondatorii acesteia
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2025” | NNDKP, ZRVP și Dincă & Speciac au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
RTPR obține, printr-o hotărâre definitivă, reducerea cu 85% a amenzii aplicate de Consiliul Concurenței unei agenții media, după un „roller coaster” juridic de 10 ani. Complexitatea speței, accentuată de necesitatea de a gestiona aspectele de natură tehnică referitoare la calculul veniturilor reale ale unei agenții media, cu excluderea sumelor refacturate clienților acesteia | Echipa asistă clientul și în cadrul procedurilor legale prin care să poată obține compensațiile care i se cuvin în contextul lipsirii acestuia de o sumă importantă de bani pe o perioadă îndelungată
Women in Business Law EMEA Awards 2025 | CMS câștigă titlul de de “Firma anului în România”. Un avocat in-house local, desemnat ”General Counsel of the Year” pentru regiune
Tranzacție rară pe piața românească | Cum au lucrat avocații Legal Ground în proiectul legat de achiziția unor obligațiuni ‘tokenizate’, înregistrate și tranzacționate prin sistemul blockchain. Mihai Dudoiu (Partener): ”Pe lângă aspectele comune unor proiecte de finanțare ‘clasice’, a fost necesară integrarea unei componente de fintech. Arhitectura juridică a trebuit adaptată unui cadru relativ nou și încă în formare din punct de vedere normativ”
Grupul Rodbun a accesat un credit sindicalizat de 17,3 mil. €, cu garanţie de stat. NNDKP și Legal Ground, consultanți juridici în această finanțare
Citeste pe SeeNews Digital Network
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...