ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ anunță promovarea a trei avocate senioare din cadrul echipei

26 Martie 2024   |   BizLawyer

Începând cu 1 martie, Laura Popa (Dreptul Muncii) este numită în poziția de avocat senior coordonator (managing associate), în timp ce Andreea Lupșă (Dreptul Muncii) și Denisa Kopandi (Drept Comercial) avansează în poziții de avocat senior (senior associate).

 
 
Societatea de avocați bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ anunță promovări în cadrul echipei.
Începând cu 1 martie, Laura Popa (Dreptul Muncii) este numită în poziția de avocat senior coordonator (managing associate), în timp ce Andreea Lupșă (Dreptul Muncii) și Denisa Kopandi (Drept Comercial) avansează în poziții de avocat senior (senior associate).

Cătălin Grigorescu, avocat coordonator: „Oportunitățile de promovare din cadrul firmei reprezintă un subiect de care suntem permanent preocupați și urmărim să punem în valoare potențialul fiecărui avocat din cadrul echipei noastre. Cele trei colege promovate au demonstrat abilități profesionale și personale excelente, iar implicarea lor a contribuit în permanență la îmbunătățirea rezultatelor în proiectele în care au participat. Recunoașterea și încurajarea valorilor este o modalitate prin care sporim capacitatea firmei noastre de a servi clienții la cele mai înalte standarde profesionale și de afaceri și de a valorifica noi oportunități de afaceri.”


Laura Popa este parte din echipa noastrã de Dreptul Muncii și contribuie la proiecte complexe pentru clienții din portofoliul societății noastre. Pe parcursul carierei sale, Laura a oferit consultanță la nivel local şi internațional cu privire la o varietate de aspecte legate de relațiile de muncă, participând la proiecte complexe de restructurare, la transferuri de întreprindere, la investigații de conformitate şi la numeroase cercetări disciplinare, precum şi la litigii în legătură cu acestea. De asemenea, a pregătit şi negociat contracte de management și de muncă, contracte colective de muncă, precum şi o varietate de proceduri și politici interne.

Andreea Lupșă
este parte din aceeași echipă de Dreptul Muncii și acordă consultanță clienților în toate aspectele din sfera relațiilor de muncă, precum redactarea reglementărilor și politicilor interne, negocieri colective, investigații interne privind hărțuirea la locul de muncă, concedieri disciplinare, restructurări, precum și negocierea și încetarea, prin acordul părților, a contractelor individuale de muncă. Andreea reprezintă, de asemenea, clienții în litigii de dreptul muncii. Experiența sa include și asistență juridică în aspecte legate de dreptul mediului.

Denisa Kopandi este membră a echipei de Concurență și Drept Comercial oferind consultanță juridică cu privire la aspecte complexe de dreptul concurenței, fuziuni și achiziții, drept bancar și financiar, dreptul asigurărilor, protecția consumatorilor precum și cu privire la aspecte de drept comercial general. Având o experiență semnificativă, Denisa a oferit asistență juridică pentru diverse tranzacții și proiecte, atât pe plan local cât și internațional, lucrând pentru clienți de top, majoritatea fiind lideri în sectoarele lor. Denisa este de asemenea și membru al practicii noastre de Tehnologie, Media și Telecomunicații și oferă consiliere clienților în chestiuni din domeniul tehnologiei digitale și industriale, publicitate și acorduri comerciale.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 10 / 250
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Cum lucrează echipele din practica de Dispute Resolution de la Băiculescu și Asociații, ce mandate gestionează și care sunt proiectele reprezentative în care asistă clienții | Vasile Băiculescu, Managing Partner: ”Anul trecut a fost unul crucial, societatea noastră prosperând în acest domeniu mai mult decât oricând, atât prin îmbogățirea substanțială a portofoliului de clienți, cât și prin rezultatele obținute în dosare. În 2024, asistăm la o clară continuare a evoluției”
SCA Bondoc si Asociații anunță cu mare tristețe trecerea în neființă a colegului și prietenului avocat Horațiu Dumitru
CMS îl promovează pe Andrei Cristescu în poziția de Counsel în cadrul biroului din România. Horea Popescu (Managing Partner): Andrei reflectă perfect valorile CMS, mai ales prin munca sa în echipă și implicarea în mentoratul colegilor juniori
Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat Goodpack SRL, societate parte din portofoliul CEECAT Capital, în procesul de achiziție a Paccor Romania SRL
Wolf Theiss a asistat fondurile Cerberus Capital Management și Revetas Capital în legătură cu vânzarea complexului de birouri The Landmark din București. Partenerul Ileana Glodeanu a coordonat echipa multidisciplinară de avocați
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ștefania Andruhovici, Directorul Departamentul Juridic - Electrica SA: „Misiunea de a promova principii sănătoase se extinde dincolo de cadrul biroului, datoria noastră fiind aceea de a fi, prin tot ceea ce facem, un exemplu pentru cei din jur”
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A crește în primul semestru din 2024. Avans de 18% la nivel global și de 39% pe piețele emergente. CMS își menține pozițiile fruntașe în clasamente, Clifford Chance și Schoenherr se remarcă în Europa și două firme cu prezență la București rămân în top la nivel global
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...