ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Stratulat Albulescu anunță o nouă rundă de promovări în cadrul echipei. Cinci avocați au făcut un pas înainte în carieră

18 Aprilie 2024   |   BizLawyer

Adriana Dobre a fost promovată in rolul de Coordonator al departamentului de Litigii, Manuela Iurascu si Raluca Gabor au urcat pe poziția de Counsel si Irina Caragea si Amanda Csaki au fost promovate in rolul de Senior Associate.

 
 
Casa de avocatura Stratulat Albulescu anunță promovarea a cinci avocati, incepand cu data de 1 aprilie 2024.

Adriana Dobre a fost promovată in rolul de Coordonator al departamentului de Litigii, Manuela Iurascu si Raluca Gabor au urcat pe poziția de Counsel si Irina Caragea si Amanda Csaki au fost promovate in rolul de Senior Associate.

Noile roluri  reprezinta rezultatul eforturilor lor continue, a implicarii lor semnificative si a contributiei valoroase in cadrul mai multor proiecte complexe derulate pe parcursul anului trecut. Acestea au demonstrat in mod constant abilitati exceptionale de comunicare si pragmatism in interactiunea cu clientii, intelegand pe deplin nevoile acestora.


Referindu-se la aceasta runda de promovari, Silviu Stratulat (Managing Partner) a declarat: "Fiecare dintre avocatii nou promovati a dat dovada atat de devotament si implicare remarcabila in vederea livrarii serviciilor de asistenta juridica catre clientiir nostri, cat si de sustinere a cresterii echipelor din care fac parte. Sunt sigur ca ele vor continua sa joace un rol important in evolutia casei noastre de avocatura."

Adriana Dobre (Litigii) s-a alaturat echipei incepand cu anul 2020, coordonand initial unul dintre cele 3 grupuri de lucru din cadrul SAA. Dupa o performanta remarcabila si dupa ce a demonstrat ca are veleilati de coordonare, Adriana a fost promovata in functia de Partner in luna ianuarie a anului 2022, iar incepand cu 2024, aceasta a preluat si rolul de coordonator al intregului departament de Litigii.

Cu peste 12 ani de practica in avocatura de business, Manuela Iurascu (Drept Imobiliar) s-a alaturat echipei SAA in noiembrie 2021 in cadrul departamentului de Drept Imobiliar si Constructii, unde a acumulat experienta intr-o gama variata de proiecte (incepand cu achizitia/ vanzarea de active imobiliare si continuand cu dezvoltarea proiectelor imobiliare - in special in domeniul logistic - pana la energie verde - parcuri fotovoltaice si eoliene).

Raluca Gabor (Energie) s-a alaturat echipei in august 2022 si are aproximativ 11 ani de experienta in domeniul juridic. Raluca s-a specializat in proiecte de infrastructura de amploare, in toate etapele acestora (pornind de la autorizare, si pana la maturitatea operationala), cu un accent in special pe energie, inclusiv regenerabile, energie conventionala, petrol si gaze, atat pe uscat, cat si offshore, industrie miniera, resurse naturale si industrie petrochimica.

Irina Caragea (Drept Imobiliar) s-a alaturat echipei SAA in octombrie 2021. Cu peste 10 ani de experienta in sectorul imobiliar, Irina a dobandit o o cunoastere extinsa a industriei, fiind implicata intr-o gama variata de proiecte, cu accent pe inchirierea spatiilor comerciale, de birouri si logistice, due diligence, achizitii si dezvoltare imobiliara.

Amanda Csaki (Drept Societar/ Fuziuni si Achizitii) s-a alaturat echipei de M&A in septembrie 2020 in calitate de avocat stagiar. Fiind un membru valoros al echipei SAA, care -a dovedit intotdeauna implicare si devotament fata de strategia si principiile SAA, Amanda a avut rezultate remarcabile si a evoluat profesional exceptional, fiind intotdeauna orientata catre nevoile clientului.

In plus, Amanda a dat dovada de o adaptabilitate exceptionala in gestionarea oricarui proiect de fuziuni si achizitii in care a fost implicata.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 6 / 247
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
BACIU PARTNERS: Rafinarea serviciilor juridice oferite într-o manieră integrată pentru o realitate în continuă schimbare | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: “Am coordonat mereu echipe de avocați atipice, și acum am decis să creștem tempo-ul: suntem pregătiți să facem modul nostru de a gândi și de a pune în practică lucrurile să se reflecte clar, fără obstacole, în toate inițiativele în care suntem implicați”
Filip & Company a asistat grupul Digi la contractarea unui două împrumuturi în valoare peste 117 mil. € și, respectiv, de 50 mil. €
Proiectul parcului fotovoltaic de la Ovidiu face un pas înainte. MPR|Partners a fost alături de EnPower Energy pentru coordonarea procedurii de obținere a acordului de construire, cu o echipă de avocați coordonată de Gelu Maravela (partener fondator) și Dana Rădulescu (partener)
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Rebecca Marina, counsel în cadrul firmei Filip & Company după ultima rundă de promovări: “Am găsit aici oameni care îmi împărtășesc principiile și valorile de viață și care mi-au devenit prieteni și mentori sau pentru care eu am devenit mentor mai târziu. Orice promovare vine cu responsabilități și noi roluri în echipă”
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...