ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”

09 Mai 2024   |   BizLawyer

Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”

 
 
Avocatul Răzvan Gheorghiu-Testa, partener fondator al Țuca Zbârcea & Asociații și unul dintre coordonatorii departamentului de real estate al firmei, a fost inclus, pentru a treia oară, pe lista celor mai influente personalități ale industriei imobiliare din România.

Publicația internațională Property Forum a lansat, la București, ediția 2024 a „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”, un catalog al celor 50 de personalități din industria imobiliară care s-au evidențiat prin activitatea intensă în acest sector, coordonând proiecte de anvergură pe plan local. Publicația include atât reprezentanți ai unora dintre cele mai active firme de construcții și cei mai activi dezvoltatori de proiecte imobiliare, proiecte industriale și de logistică, precum și consultanți imobiliari, avocați, bancheri, directori de investiții, specialiști în vânzări și marketing ș.a.m.d.


Pentru a treia oară, Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații și co-coordonatorul proiectelor firmei în acest domeniu face parte din topul celor mai influente personalități ale domeniului imobiliar din România. El are o experiență de peste 25 de ani, fiind specializat în drept imobiliar, drept societar/fuziuni și achiziții, fiscalitate. Răzvan este Fellow Member în cadrul Royal Institution of Chartered Surveyors (FRICS) și a fost ales pentru două mandate consecutive în board-ul RICS România. De asemenea, Răzvan este considerat unul dintre liderii pieței real estate din România de către publicații de prestigiu precum Chambers Europe sau Legal 500, care l-a inclus în elita „Hall of Fame” a avocaților specializați în drept imobiliar.   

În ultimul an, echipa coordonată de Răzvan a fost implicată într-o serie de tranzacții semnificative pentru piața din România, cum ar fi achiziția Expo Market Doraly de către grupul belgian Warehouses De Paw (WDP) sau achiziția rețelei de magazine CORA de către Carrefour Romania. De altfel, printre clienții tradiționali se numără grupul Carrefour, echipa oferind servicii de asistență juridică în legătură cu o multitudine de proiecte cu componentă de drept imobiliar. Totodată, firma asigură consultanță unor investitori instituționali precum Morgan Stanley, grupul Indotek sau Revetas Capital Advisors în legătură cu investițiile realizate pe piața locală.

„Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România” poate fi consultat pe site-ul Property Forum.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 1 / 61
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
BACIU PARTNERS: Rafinarea serviciilor juridice oferite într-o manieră integrată pentru o realitate în continuă schimbare | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: “Am coordonat mereu echipe de avocați atipice, și acum am decis să creștem tempo-ul: suntem pregătiți să facem modul nostru de a gândi și de a pune în practică lucrurile să se reflecte clar, fără obstacole, în toate inițiativele în care suntem implicați”
Filip & Company a asistat grupul Digi la contractarea unui două împrumuturi în valoare peste 117 mil. € și, respectiv, de 50 mil. €
Proiectul parcului fotovoltaic de la Ovidiu face un pas înainte. MPR|Partners a fost alături de EnPower Energy pentru coordonarea procedurii de obținere a acordului de construire, cu o echipă de avocați coordonată de Gelu Maravela (partener fondator) și Dana Rădulescu (partener)
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Rebecca Marina, counsel în cadrul firmei Filip & Company după ultima rundă de promovări: “Am găsit aici oameni care îmi împărtășesc principiile și valorile de viață și care mi-au devenit prieteni și mentori sau pentru care eu am devenit mentor mai târziu. Orice promovare vine cu responsabilități și noi roluri în echipă”
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...