ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Dentons va începe procedura de ieșire de pe piața din Rusia. Firma se va separa de birourile sale din Moscova și St. Petersburg

16 Martie 2022   |   BizLawyer

„Echipa noastră va continua să opereze ca o societate de avocatură independentă și ne angajăm să oferim în continuare asistență juridică de primă clasă clienților noștri în aceste momente dificile și în viitor", a declarat Alexei Zakharko, Managing Partner al Dentons AB în Rusia.

 
 
Dentons va începe procedura de ieșire de pe piața din Rusia și se va separa de birourile sale din Moscova și St. Petersburg, care vor opera ca o societate de avocatură independentă.

„Este o decizie dificilă pe care am luat-o în urma consultării depline a colegilor noștri din Rusia pentru a continua să ne îndeplinim obligațiile legale și etice. Ne-am bucurat de peste 30 de ani de colaborare și relații de prietenie cu colegii noștri din Rusia care nu au nicio responsabilitate pentru această criză și nici pentru circumstanțele care au dus la această decizie” a declarat Elliott Portnoy, CEO Dentons Global. „Speranța noastră este că în viitor ne vom putea reuni, atunci când acest lucru va fi legal și practic posibil.”


„Am fost una dintre primele firme de avocatură globale care au intrat pe piața rusă în urmă cu mai bine de 30 de ani și care s-a diferențiat rapid în virtutea abordării noastre policentrice, care ne-a permis să asistăm clienți internaționali activi în Rusia”, a declarat Joe Andrew, Președinte Global. „Așteptăm cu nerăbdare o zi în care ne vom putea reuni cu stimații noștri colegi alături de care am asistat cu succes clienți din întreaga lume.”

„Suntem alături de poporul ucrainean și am făcut tot ce a stat în puterea noastră pentru a-i ajuta pe colegii noștri din Ucraina, familiile acestora, și alți civil refugiați din calea războiului” a spus Tomasz Dabrowski, CEO Dentons Europe Region. „Împărtășim vestea procesului nostru de separare de birourile din Moscova și St. Petersburg cu profund regret. Îi vom sprijini pe cei 250+ de colegi din Rusia în realizarea unei tranziții fără dificultăți și ordonate, în conformitate cu obligațiile noastre profesionale față de clienți.”

„Echipa noastră va continua să opereze ca o societate de avocatură independentă și ne angajăm să oferim în continuare asistență juridică de primă clasă clienților noștri în aceste momente dificile și în viitor", a declarat Alexei Zakharko, Managing Partner al Dentons AB în Rusia.


 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 5 / 14
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
De vorbă cu Alexandru Victor Savi-Nims, Chief Legal Officer - One United Properties, unul dintre profesioniștii care crede în diversitate și consideră că, în calitate de coordonator, trebuie să cuprinzi cât mai multe domenii de competență și să dai dovadă de independență și verticalitate | Despre principii de viață și oamenii care i-au modelat profilul profesional: ”Cel puțin ultimii 15 ani mi-au conturat un parcurs profesional eterogen, ce a construit un manager legal robust și, cumva, rar în România, prin diversitatea domeniilor în care am fost implicat și prin complexitatea proiectelor”
Cum văd avocații considerați Leading Lawyers în M&A anul 2024 | Azi, de vorbă cu Bogdan C. Stoica, Partener PNSA: Anul va fi dominat de investitorii strategici, deja prezenți în România sau în regiune. Fondurile se vor concentra în continuare pe tranzacții de dimensiuni mai degrabă reduse, pe investiții în start-up-uri, pe împărțirea riscului între ținte de dimensiuni mai mici. Mă aștept ca România să conteze în anii următori din ce în ce mai mult în regiune în ce privește numărul și valoarea tranzacțiilor M&A
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Tuță, unul dintre cei mai buni absolvenți ai promoției 2021, care a ales să se alăture echipei Reff & Asociații: ”Mi-am dorit dintotdeauna să fiu avocat litigant și, deși începutul a fost marcat de emoții, aș opta din nou pentru același parcurs profesional, întrucât este cel care mă împlinește”
Filip & Company asistă în vânzarea Infobest către AROBS Transilvania Software
Cum lucrează multi-premiata echipă Răzvan Dincă & Asociații în proiectele de IP dintre cele mai diverse, ce solicită adesea abilități complexe | Răzvan Dincă, Managing Partner: ”Succesul dosarelor a depins mai mult ca oricând de efortul și contribuția colegilor mei și, în aceste condiții, nivelul de performanță a activității noastre ca firmă de avocatură a continuat să crească”
RTPR asistă AROBS la achiziția Infobest România. Echipa, coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Andrei Toșa (Managing Associate)
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în prima emisiune de obligațiuni verzi în valoare de 2 miliarde de euro
Clifford Chance Badea a asistat aranjorii în prima emisiune de obligațiuni verzi lansată de România pe piețele externe, în valoare de 2 miliarde Euro. Mădălina Rachieru-Postolache (Partener) și Cosmin Anghel (Counsel) au coordonat echipa
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...