ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Wolf Theiss Polonia își extinde echipa de Drept Societar și Fuziuni și Achiziții cu 27 de avocaţi. Noile echipe vor consolida în mod semnificativ capacitățile în regiune

05 Iulie 2023   |   BizLawyer

Wolf Theiss anunță extinderea echipei sale de drept societar și fuziuni și achiziții din Polonia cu 27 de noi membri, inclusiv 7 (șapte) parteneri. Extinderea face parte din angajamentul continuu al firmei de a investi în piețele sale de interes din regiunea CEE/SEE.

 
 
Wolf Theiss a anunțat că noi echipe de avocați cu experiență în drept societar și fuziuni și achiziții se vor alătura biroului său din Polonia. Așteptările sunt ca prin sosirea noilor echipe să fie consolidate în mod semnificativ capacitățile Wolf Theiss în această țară și în întreaga regiune.

Conform declarației oferite de Andrea Gritsch, Managing Partner Wolf Theiss, această extindere reprezintă un pas important pentru piața țintă a firmei din Polonia, precum și pentru întreaga regiune CEE/SEE:   
"Suntem încântați să ni se alăture echipe talentate și cu vastă experiență în biroul nostru din Polonia. Aceasta este o dovadă a strategiei Wolf Theiss de a investi în profesioniști de top și de a ne extinde expertiza în întreaga regiune."


Noi membri în echipa de Drept Societar și Fuziuni și Achiziții din Polonia

Echipele, care includ 7 parteneri în componența sa de bază, au o experiență vastă în asistarea şi reprezentarea clienților locali și internaționali din diverse sectoare industriale într-o gamă variată de aspecte corporative și de fuziuni și achiziții, inclusiv tranzacții publice și private de fuziuni și achiziții și tranzacții de capital privat, asocieri în participațiune, guvernanță corporativă și restructurări corporative, privatizări, precum și activități pe piețele de capital.

Tomasz Stasiak, Managing Partner al biroului Wolf Theiss din Polonia, subliniază importanța acestei extinderi pentru piața locală: "Le urăm bun venit noilor colegi, care vor contribui la consolidarea expertizei noastre și ne vor permite să oferim clienților noștri o gamă și mai cuprinzătoare de servicii juridice pe piața poloneză. Este o perioadă interesantă pentru industria juridică din regiune și sunt convins că practica noastră de drept societar și fuziuni și achiziții din Polonia deține poziția ideală pentru a continua să răspundă și să depășească așteptările clienților noștri."

Florian Kusznier, Partener şi Coordonatorul regional al departamentului de drept societar și fuziuni și achiziții din cadrul Wolf Theiss, a explicat în continuare importanța acestei extinderi pentru echipa de drept societar a firmei: "Cooptarea acestor echipe în cadrul Wolf Theiss reprezintă o evoluție semnificativă pentru practica noastră generală de drept societar și fuziuni și achiziții. Expertiza și experiența lor vor fi de neprețuit pe măsură ce continuăm să creștem și să ne extindem capacitățile. Suntem încântați să îi avem la alături de noi și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu ei pentru a obține rezultate remarcabile pentru clienții noștri."

Dintre noii membri ai echipei, Izabela Zielińska-Barłożek, Anna Dąbrowska și Krzysztof Libiszewski vor coordona echipa de Corporate/M&A din Polonia, unindu-şi forţele împrună cu Partenerii Bartosz Kuraś, Maciej A. Szewczyk, Marcin Pietkiewicz și Katarzyna Wójcik-Bąkowska.

●    Izabela Zielińska-Barłożek este specializată în fuziuni și achiziții, inclusiv în tranzacții transfrontaliere. De asemenea, oferă consultanță permanentă în materie de drept societar și a luat parte la numeroase proiecte de restructurare a întreprinderilor, inclusiv fuziuni, divizări și reorganizări. Printre clienții ei se numără companii din diverse sectoare, cum ar fi construcții, tehnologie, bunuri de larg consum și fonduri de investiţii. Este Commissioner în cadrul Comisiei pentru bunăstare profesională a IBA, membră a Consiliului consultativ al Comitetului pentru proprietăți imobiliare al Asociației Internaționale a Barourilor și fostă președintă a acestui comitet, precum și membră a Consiliului de administrație al Association Europénne d'Études Juridiques et Fiscales (AEEJF). Izabela este inclusă în topul polonez IFLR1000 Women Leaders pentru 2022 (M&A, tranzacții imobiliare).
●    Anna Dąbrowska este specializată în achiziții și cesionări locale și internaționale într-o varietate de sectoare economice, inclusiv în producție, bunuri de larg consum, tehnologie și capital privat. De asemenea, ea asistă zilnic clienții în speţe de drept societar, inclusiv fuziuni, divizări și reorganizări. Anna este Senior Vice-Chair al Forumului regional european în cadrul IBA și este, de asemenea, comisar în cadrul Comisiei IBA pentru viitorul serviciilor juridice. În plus, este copreședinte al secțiunii poloneze a Secției Internaționale a Baroului Statului New York.
●    Krzysztof Libiszewski este specializat în fuziuni și achiziții transfrontaliere, preluări, asocieri în participațiune, situații speciale, precum și în restructurări corporative. Deși se concentrează în mod special pe sectorul Fondurilor de Investiţii, printre clienții săi se numără și investitori strategici și diverși investitori financiari. El asistă în mod constant consiliile de administrație ale societăților în probleme de guvernanță și publică pe teme generale de Corporate/M&A și pe anumite subiecte legate de piața de capital.
●    Bartosz Kuraś este specializat în acordarea de consultanță tranzacțională în fuziuni și achiziții interne și transfrontaliere și sprijină clienții în mod constant. Bartosz asistă investitori strategici și financiari, precum și investitori de capital privat. De asemenea, este activ în domeniul contractelor comerciale și în preluarea de noi tehnologii.
●    Maciej A. Szewczyk este un avocat cu dublă calificare în domeniul M&A, admis ca avocat polonez și avocat al instanțelor superioare din Anglia și Țara Galilor (în prezent nu profesează). Se ocupă de fuziuni și achiziții, inclusiv de capital privat, de drept societar și comercial. A luat parte la numeroase tranzacții complexe și notabile, atât naționale, cât și multijurisdicționale. Maciej contribuie în mod regulat la publicații internaționale și locale în domeniul său de specialitate.
●    Marcin Pietkiewicz se axează în special pe piețele de capital, industria financiară și fuziuni și achiziții. Marcin își consiliază clienții cu privire la tranzacțiile de fuziuni și achiziții din sectorul public și financiar, precum și cu privire la ofertele publice și private de valori mobiliare și chestiuni legate de listarea pe piețele de valori mobiliare. Practica sa combină consilierea tranzacțională cu aspecte de reglementare, având o experiență vastă în domeniul reglementării serviciilor financiare. Printre clienții săi se numără societăți listate la bursă, bănci, firme de investiții, administratori de active și alte instituții financiare. Marcin este, de asemenea, activ în tranzacții de securitizare și NPL (credite neperformante), unde se concentrează pe aspectele de reglementare.
●    Katarzyna Wójcik-Bąkowska este specializată în tranzacții de fuziuni și achiziții transfrontaliere, globale și domestice. De asemenea, oferă consultanță în materie de drept societar și a participat la numeroase proiecte de restructurare a întreprinderilor, inclusiv fuziuni, divizări și reorganizări. Katarzyna sprijină clienții în permanență și asistă investitori strategici și financiari, precum și investitori de capital privat. Printre clienții săi se numără companii din diverse sectoare, inclusiv din domeniul proprietății intelectuale, tehnologiei, bunurilor de larg consum și serviciilor financiare. În plus, Katarzyna are o experiență vastă în sectorul sănătății și al biotehnologiei.
Anna Dąbrowska, de asemenea, pentru Izabela Zielińska-Barłożek și Krzysztof Libiszewski:
"Suntem încântați să ne alăturăm Wolf Theiss, o firmă regională de top care are o reputație solidă în furnizarea de servicii juridice de înaltă calitate clienților din Polonia și nu numai. Suntem încrezători că experiența și cunoștințele noastre ne vor permite să aducem o contribuție semnificativă la creșterea ulterioară și succesul firmei în regiune."

Odată cu alăturarea noilor membri, Wolf Theiss este pregătită să își continue traiectoria de creștere puternică și să se afirme și mai mult ca un jucător de top în industria juridică din Polonia.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 3 / 14
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
De vorbă cu Alexandru Victor Savi-Nims, Chief Legal Officer - One United Properties, unul dintre profesioniștii care crede în diversitate și consideră că, în calitate de coordonator, trebuie să cuprinzi cât mai multe domenii de competență și să dai dovadă de independență și verticalitate | Despre principii de viață și oamenii care i-au modelat profilul profesional: ”Cel puțin ultimii 15 ani mi-au conturat un parcurs profesional eterogen, ce a construit un manager legal robust și, cumva, rar în România, prin diversitatea domeniilor în care am fost implicat și prin complexitatea proiectelor”
Cum văd avocații considerați Leading Lawyers în M&A anul 2024 | Azi, de vorbă cu Bogdan C. Stoica, Partener PNSA: Anul va fi dominat de investitorii strategici, deja prezenți în România sau în regiune. Fondurile se vor concentra în continuare pe tranzacții de dimensiuni mai degrabă reduse, pe investiții în start-up-uri, pe împărțirea riscului între ținte de dimensiuni mai mici. Mă aștept ca România să conteze în anii următori din ce în ce mai mult în regiune în ce privește numărul și valoarea tranzacțiilor M&A
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Tuță, unul dintre cei mai buni absolvenți ai promoției 2021, care a ales să se alăture echipei Reff & Asociații: ”Mi-am dorit dintotdeauna să fiu avocat litigant și, deși începutul a fost marcat de emoții, aș opta din nou pentru același parcurs profesional, întrucât este cel care mă împlinește”
Filip & Company asistă în vânzarea Infobest către AROBS Transilvania Software
Cum lucrează multi-premiata echipă Răzvan Dincă & Asociații în proiectele de IP dintre cele mai diverse, ce solicită adesea abilități complexe | Răzvan Dincă, Managing Partner: ”Succesul dosarelor a depins mai mult ca oricând de efortul și contribuția colegilor mei și, în aceste condiții, nivelul de performanță a activității noastre ca firmă de avocatură a continuat să crească”
RTPR asistă AROBS la achiziția Infobest România. Echipa, coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Andrei Toșa (Managing Associate)
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în prima emisiune de obligațiuni verzi în valoare de 2 miliarde de euro
Clifford Chance Badea a asistat aranjorii în prima emisiune de obligațiuni verzi lansată de România pe piețele externe, în valoare de 2 miliarde Euro. Mădălina Rachieru-Postolache (Partener) și Cosmin Anghel (Counsel) au coordonat echipa
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...