ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

BACIU PARTNERS: Rafinarea serviciilor juridice oferite într-o manieră integrată pentru o realitate în continuă schimbare | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: “Am coordonat mereu echipe de avocați atipice, și acum am decis să creștem tempo-ul: suntem pregătiți să facem modul nostru de a gândi și de a pune în practică lucrurile să se reflecte clar, fără obstacole, în toate inițiativele în care suntem implicați”

17 Mai 2024   |   R. T.

Reflectând strategia de piață concepută de Ana-Maria Baciu în urmă cu cinci ani, BACIU PARTNERS apare ca noul nume al unui brand fondat pe structuri solide, pregătit pentru a fi o parte activă a mediului de afaceri prezent și viitor.

Ana-Maria Baciu, Managing Partner - BACIU PARTNERS

 
 
BACIU PARTNERS a luat naștere ca urmare a unui proces transformativ declanșat de nevoia de a integra feedback-ul primit de-a lungul anilor din partea clienților, partenerilor de afaceri și colegilor, rămânând în același timp fideli nevoii de echilibru și stabilitate.

Reflectând strategia de piață concepută de Ana-Maria Baciu în urmă cu cinci ani, BACIU PARTNERS apare ca noul nume al unui brand fondat pe structuri solide, pregătit pentru a fi o parte activă a mediului de afaceri prezent și viitor. Firma promovează o abordare bazată pe parteneriatul cu clienții săi și care se extinde dincolo de abilitățile juridice specifice membrilor echipei - conectează idei, contribuie la modelarea tendințelor de piață și își face auzită vocea distinctivă, în beneficiul direct al clienților.


Ana-Maria Baciu, Managing Partner, BACIU PARTNERS: "Am coordonat mereu echipe de avocați atipice, și acum am decis să creștem tempo-ul: suntem pregătiți să facem modul nostru de a gândi și de a pune în practică lucrurile să se reflecte clar, fără obstacole, în toate inițiativele în care suntem implicați. Angajamentul meu personal este de a propune comunității de afaceri o echipă care își câștigă și își menține în mod constant statutul de PARTENER pentru clienții noștri."

Proiectele din ce în ce mai complexe și interconectate care au apărut din ecosistemele de afaceri, științifice și academice au fost întotdeauna punctul de referință pentru avocații firmei cu privire la modul în care ar trebui furnizate serviciile juridice: cu claritate, pregătite pentru o integrare imediată în structuri operaționale. Datorită spiritului entuziast, amplificat de încrederea clienților în serviciile remarcabile oferite într-o manieră rapidă, accesibilă și în primul rând utilă, echipa a reacționat la aceste semnale.

O firmă de avocatură independentă, BACIU PARTNERS are parteneriate solide stabilite cu firme internaționale de avocatură de prestigiu. Împreună cu acestea, furnizează asistență juridică complexă unei game variate de clienți, inclusiv corporații globale, companii de top și antreprenori, alături de entități finanțatoare care le susțin, printre care se numără și fonduri de private equity, interesate de extinderea operațiunilor lor în România.

De-a lungul anilor, echipa și-a construit o reputație remarcabilă datorită experienței distincte în domeniul proprietății intelectuale, protecției consumatorilor și publicității, jocurilor de noroc, drept societar sau soluționarea disputelor. Dar ceea ce diferențiază BACIU PARTNERS este capacitatea echipei sale de excepție, atent selecționată, de a integra perfect aceste arii diverse de practică juridică pentru a oferi rezultate concrete și valoroase cu rapiditate și proactivitate. Aceasta este modul în care cei 27 de avocați, consilieri în proprietate intelectuală și profesioniști în domenii de business support care formează echipa BACIU PARTNERS își înțeleg rolul în acest context economic incert și într-un cadru de reglementare și conformare în continuă evoluție.

"Cu transformarea digitală de neoprit, pe de o parte, și preocuparea crescândă a clienților noștri privind aspecte reputaționale, pe de altă parte, ridicăm ștacheta și reflectăm în fiecare dintre inițiativele noastre sunetul coerent al cunoștințelor noastre care îmbrățișează progrese rapide în domenii de neconceput până de curând, dar care au potențialul de a influența fiecare segment al serviciilor juridice de care un antreprenor sau o corporație ar avea nevoie pe parcursul ciclului de viață al proiectelor lor", a adăugat Ana-Maria Baciu.

Filozofia care stă la baza transformării în BACIU PARTNERS este bazată pe faptul că firma își propune să pună sub semnul întrebării în mod constructiv status quo-ul și să găsească răspunsuri diferite și mai bune la întrebările clienților săi. Ne găsim inspirația în schimbul de idei dintre noi prin care fiecare membru al echipei își exprimă personalitatea, cunoștințele și abilitățile.

"Echipa BACIU PARTNERS nu oferă doar servicii juridice. Interiorizăm proiectele clienților noștri, înțelegând obiectivele acestora și oferind alternative juridice fezabile combinate cu perspectivele de business necesare. Pentru a face acest lucru, promovăm un mediu de colaborare și o infrastructură de afaceri integrată care să ne permită o interacțiune proactivă cu clienții. Scopul nostru este să ne câștigăm și să ne menținem rolul de PARTENERI ai lor", a declarat Ana-Maria Baciu, Managing Partner, BACIU PARTNERS.

Despre BACIU PARTNERS
BACIU PARTNERS este brandul umbrelă pentru BACIU & ASOCIAȚII Societate Civilă de Avocați, BACIU BENDE IP SRL și BPARTNERS 360 REGULATORY SRL. Detalii sunt disponibile la
baciupartners.ro

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 31 / 1746
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Banking & Finance
NNDKP parte din echipa internațională de avocați care a asistat Mengtai Group în achiziția grupului Alu Menziken. Ruxandra Bologa (Partener) a coordonat echipa
ZRVP facilitează relocarea Tech-Con Industry, un jucător important pe piața de automatizări din România, în VLPark Bucharest West. Marina - Crenguța Florea (partener) și Lavinia Ludovic (senior associate), în prim plan
CMS și ACCESS alături de Agir Global în achiziția subsidiarei din România a Sidma Group. Echipa de avocați a fost coordonată de Elena Andrei și Horea Popescu (M&A)
Clifford Chance Badea asistă BERD și OTP Bank în finanțarea de 93 mil. EUR a unui parc eolian de 102 MW din România. Echipa, coordonată de Daniel Badea (Clifford Chance Bucharest Managing Partner) și Jared Grubb (Partener Finance)
Dispute Resolution | Volumul mandatelor care ridică probleme de drept complicate, acordate firmei Mitel & Asociații, a crescut și anul acesta. Magda Dima, partenerul coordonator al practicii: ”În prezent, gestionăm un număr impresionant de litigii complexe, care au un grad ridicat de sofisticare dat și de nevoia de înțelegere a componentelor tehnice specifice industriei din care provin clienții noștri”
bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ recrutează un partener de la Dentons. Cristina Dăianu intră în echipa de Drept Societar și Fuziuni și Achiziții tot pe poziția de partener. ”Firma oferă o platformă excelentă pentru practica mea”, spune avocata
Kinstellar a acordat consultanță companiei Canadian Nuclear Partners cu privire la acordul cadru cu Nuclearelectrica pentru retehnologizarea Unității 1 de la centrala nucleară de la Cernavodă. Partenerul Iustinian Captariu a coordonat echipa de avocați din mai multe arii de practică
Țuca Zbârcea & Asociații obține sesizarea CJUE într-un litigiu de achiziții publice în domeniul tehnologiilor medicale inovatoare
Clifford Chance Badea a asistat MORE în achiziția unui proiect cu o capacitate de 86 MW, prin care intră pe piața de energie regenerabilă din România. Nadia Badea, Partener Clifford Chance, coordonatoarea echipei de proiect: ”România se află pe radarul investitorilor de calibru în energie regenerabilă”
Grupul Acibadem (Turcia) poartă discuții one-to-one cu fondul de investiții MidEuropa pentru preluarea rețelei de sănătate Regina Maria | Mergermarket: Vânzătorul caută să obțină un multiplu de 13x EBITDA pentru platforma de asistență medicală, ceea ce implică o evaluare de aproximativ 1,3 miliarde de euro
România primește câștig de cauzã în arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments, legat de dosarul falimentului Astra Asigurãri. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...