ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

NNDKP anunță formarea Alianței Juridice a celor Trei Mări alături de societăți de avocatură de top din regiune

07 Septembrie 2023   |   BizLawyer

Firmele de avocatură din cadrul Alianței Juridice a celor Trei Mări își arată disponibilitatea de a colabora cu investitori și cu guvernele și instituțiile implicate în Inițiativa celor Trei Mări.

 
 
Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) anunță formarea  Alianței Juridice a celor Trei Mări, un grup ce reunește societăți de avocatură de top din fiecare dintre țările participante la Inițiativa celor Trei Mări (I3M), cu scopul de a oferi sprijin juridic I3M și de a răspunde nevoilor clienților în raport cu această Inițiativă.

Alianța Juridică a celor Trei Mări este lansată cu ocazia summitului anual al Inițiativei celor Trei Mări (I3M) organizat la București în perioada 6-7 septembrie 2023.

Societățile de avocatură care au pus bazele Alianței Juridice a celor Trei Mări sunt: DORDA (Austria), BOYANOV & Co. (Bulgaria), Divjak Topić Bahtijarevic & Krka (Croația), Kocián Šolc Balaštík (Republica Cehă), Ellex Raidla (Estonia), Lakatos, Köves and Partners (Ungaria), Ellex Klavins (Letonia), Ellex Valiunas (Lituania), Wardyński and Partners (Polonia), Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (România), Barger Prekop (Slovacia) și Šelih & Partnerji (Slovenia).


Toate firmele din cadrul Alianței se bucură de recunoaștere internațională și au experiență în cooperarea transfrontalieră, participând împreună la numeroase proiecte, inclusiv în domeniile transport, energie și digitalizare. Cele trei obiective principale care stau la baza colaborării membrilor Alianței sunt:
 
1. Susținerea dezvoltării Inițiativei celor Trei Mări în fiecare țară membră. Obiectivul prioritar este de a face cunoscută, atât la nivelul Inițiativei, cât și la nivelul guvernelor statelor membre, instituțiilor și investitorilor, importanța de a beneficia de servicii juridice de top în contextul unor potențiale investiții în cadrul Inițiativei.

2. Informarea comunității de clienți despre Inițiativa celor Trei Mări și, pe măsura concretizării proiectelor, despre cadrul legal aplicabil și sprijinul juridic disponibil pentru investițiile ce pot fi realizate în contextul Inițiativei.

3. Asigurarea accesului la asistență juridică la cel mai înalt nivel pentru clienții care iau în calcul posibilitatea de a realiza, în oricare dintre țările membre, investiții ce se încadrează în obiectivele Inițiativei.

Firmele de avocatură din cadrul Alianței Juridice a celor Trei Mări își arată astfel disponibilitatea de a colabora cu investitori și cu guvernele și instituțiile implicate în Inițiativa celor Trei Mări.

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen („NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

NNDKP este de șase ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2022, 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 270 / 1765
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ștefania Andruhovici, Directorul Departamentul Juridic - Electrica SA: „Misiunea de a promova principii sănătoase se extinde dincolo de cadrul biroului, datoria noastră fiind aceea de a fi, prin tot ceea ce facem, un exemplu pentru cei din jur”
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A crește în primul semestru din 2024. Avans de 18% la nivel global și de 39% pe piețele emergente. CMS își menține pozițiile fruntașe în clasamente, Clifford Chance și Schoenherr se remarcă în Europa și două firme cu prezență la București rămân în top la nivel global
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
Cariere în Drept | Povestea Andreei Ungureanu, absolventă a Facultății de Drept din Iași, care a ales magistratura, după un program de master în Științe Penale, dorindu-și să activeze ca procuror. ”Deși pentru început se poate dovedi dificil și frustrant, este esențial pentru un tânăr la început de drum să dobândească lecția răbdării și o modestie a pașilor mici, făcuți cu tenacitate, către un ideal ce urmează a fi șlefuit”, spune tânăra, azi auditor de justiție în cadrul INM
Schoenherr și Asociații SCA | Sebastian Guțiu, numit ca membru supleant al Curții Internaționale de Arbitraj ICC
România a depus o cerere de anulare a hotărârii Tribunalului ICSID prin care a fost obligată să plătească 42,2 mil. € plus dobânzi și cheltuieli unor companii dezvoltatoare de centrale fotovoltaice | Biroul din Paris al unei firme americane și avocații MPR Partners din București reprezintă România în acestă fază a arbitrajului, reclamanții merg cu King & Spalding (Houston și Paris)
CMS obține o hotărâre importantă pentru producătorii de energie electrică și gaze naturale din România. Horia Drăghici, Partener: Această soluție a instanței poate facilita procesul de negociere, în favoarea proprietarilor de proiecte energetice
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...