ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

ARQA a tranzacționat 50% din ARQA Jolie Village

20 Februarie 2024   |   BizLawyer

Termenul de livrare al proiectului, dezvoltat într-o singură etapă, este finalul primului semestru al acestui an, iar evoluția de construcție a proiectului are un flux de execuție rapid, dezvoltând 85% din proiect în mai puțin de un an de la lansare lucrărilor.

 
 
Dezvoltatorul imobiliar ARQA a vândut jumătate din întregul ansamblu rezidențial ARQA Jolie Village din zona Iancu Nicolae, în mai puțin de un an de la începerea construcției.

ARQA Jolie Village este un ansamblu rezidențial premium din zona Iancu Nicolae, ce oferă comunitații sale 158 de unități. Investiția totală în proiect este de peste 22 de milioane de euro, iar pentru suma de 12 milioane de euro, compania a obținut finanțare prin intermediul Libra Bank.

Comunitatea ARQA Jolie Village este formată preponderent din clienți finali, având în vedere proximitatea față de principalele școli private din zonă, care se află la o plimbare de câteva minute distanță.

“Proiectul a captat și atenția investitorilor până în această fază de dezvoltare, iar în momentul de față se realizează schimbarea către clienții finali, care au, în general, un apetit mai mic de risc decât investitorii. Astfel, discuțiile prezente sunt în proporție de peste 90% cu clienți finali, iar acest lucru reiese și din tipologiile de apartamente solicitate, precum penthouse-uri, sau apartamente mari cu grădină proprie și, în mare parte, apartamente cu o valoare mai mare de 500.000”, a declarat Alexandru Rădulescu, Chief Sales Officer, ARQA.


Termenul de livrare al proiectului, dezvoltat într-o singură etapă, este finalul primului semestru al acestui an, iar evoluția de construcție a proiectului are un flux de execuție rapid, dezvoltând 85% din proiect în mai puțin de un an de la lansare lucrărilor.

“Ne așteptăm ca anul 2024 să asigure o evoluție constantă din perspectiva vânzărilor, așa cum am avut și în anul precedent. Debutul anului a fost peste așteptările noastre, având parte de un număr de solicitări superior celui din ultimul trimestru al anului trecut. Conform analizelor de piață pe care le realizăm constant, estimăm că în următoarele 6 luni vom finaliza vânzarea unităților din proiectul ARQA Jolie Village”, explică Alexandru Rădulescu.

În 2023, de la lansare și până la finalul anului, dezvoltatorul a tranzacționat unități în valoare de peste 15 milioane de euro.

ARQA Jolie Village este primul ansamblu rezidențial dezvoltat prin asocierea dintre oamenii de afaceri, Petre Niculae și Florin Ababe.

Situat într-o zonă strategică, foarte aproape de pădurea Băneasa, de Gradina Zoologică și cu access rapid la zonele de cumpărături, precum centrele comerciale Băneasa Shopping City, Jolie Ville, acest cartier rezidențial atrage atenția prin arhitectura sa, spațiile verzi și apropierea față de cele mai cunoscute școli internaționale din București, dar și către centrul orașului ori spre Aeroportul Otopeni.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 402 / 16749
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
CMS alături de PPC în încheierea unui acord strategic cu MYTILINEOS Energy & Metals pentru dezvoltarea unui portofoliu de proiecte fotovoltaice de până la 2GW, în patru țări | Horea Popescu și Mircea Moraru (CMS România) au coordonat echipa internațională care a asistat compania elenă de utilităţi electrice pe parcursul acestei proiect complex
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
Avocații firmei Mitel & Asociații au lucrat anul trecut în 10 tranzacții de M&A, principalele mandate venind din sectorul medical, domeniul securității și managementul riscului și energie | Interesul pentru ținte de achiziții din România se menține ridicat din partea unor investitori cu profil mixt – fonduri de investiții ̸ private equity și investitori strategici. Sorin Mitel, Senior Partner: Se poate remarca și un interes crescut din partea companiilor din Asia, care își fac tot mai mult simțită prezența în România
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Diana Maria Gogoașă, cel mai mare punctaj la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2021: Pentru o perspectivă mai aplicată asupra profesiilor juridice, consider că ar fi benefică suplimentarea orelor obligatorii de practică. 60, respectiv 90 de ore pe an, nu sunt suficiente pentru ca un student să-și formeze o opinie completă despre profesiile juridice
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...