ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

BCR extinde serviciile pentru antreprenori și lansează primul card de credit Visa pentru microîntreprinderi

12 Februarie 2024   |   BizLawyer

Cardul este disponibil 100% online, cu o limită de credit de până la 80.000 lei

 
 
BCR extinde serviciile pentru antreprenori, prin intermediul George, și lansează primul card de credit pentru microîntreprinderi, disponibil 100% online, cu o limită de credit de până la 80.000 lei. Cardul business Visa poate fi accesat din aplicația George, direct de pe telefon, tabletă sau calculator.

Oferta de credit este disponibilă în câteva minute, iar semnarea documentelor contractuale se realizează online, cu semnătură electronică calificată oferită gratuit de BCR. Cardul de credit este trimis prin curier împreună cu instrucțiunile de activare, nefiind nevoie în nicio etapă de deplasarea în vreo unitate bancară.

„Ne bucurăm să putem extinde, din nou, beneficiile și serviciile la care pot apela antreprenorii pe platforma digitală George, la doar o atingere de ecran distanță. Cu ajutorul acestui card de credit Visa oferim clienților o alternativă financiară 100% online, prin care pot gestiona mult mai eficient cheltuielile de afaceri și fluxul de numerar, din orice loc, la orice oră și fără documente justificative. Totul într-un mod simplu, rapid, actual”, a declarat Vlad Huţuleac, Director Executiv Adjunct Produse si Segmente Retail la BCR.


„Suntem încântați că prin acest nou parteneriat consolidăm angajamentul Visa la nivel global de a susține sectorul IMM-urilor. Lansarea noului card alături de BCR se adaugă eforturilor Visa de a pune la dispoziția microîntreprinderilor resursele necesare pentru a prospera în economia digitală, venind în completarea beneficiilor din platforma Marile Afaceri Mici. Prin accesarea facilă a noii oferte de creditare, antreprenorii câștigă timp prețios și posibilitatea de a avea un flux de numerar optimizat care să le permită astfel dezvoltarea și continuitatea afacerii în era digitală!”, a adăugat Elena Ungureanu, Country Manager România la Visa.

Cardul de credit vine cu o serie de beneficii suplimentare pentru clienți: până la 55 de zile perioadă de grație pentru plățile efectuate la comercianți, dobândă 0 pentru efectuarea de cumpărături în rate la orice comerciant din lume, posibilitatea emiterii mai multor carduri atașate aceluiași cont  și revendicare TVA pentru o gamă largă de cheltuieli externe efectuate de companie în străinătate, în limita a 27% din cuantumul acestora

În prezent, aproximativ 140.000 de companii sunt înrolate în George pentru afaceri, ecosistemul digital unic în România, care asigură o ofertă integrată de Digital Onboarding, multiple soluții de finanțare complet digitale (facilități de credit revolving sau cu plata în rate) și Multiprofile (proces simplu prin care utilizatorul care are cont personal și business George folosește aceeași platformă pentru a se autentifica). În 1-9-2023, peste 70% dintre clienții eligibili și-au deschis relația cu banca prin Digital Onboarding, iar aproape 80% dintre liniile de credit standard pentru clienții microîntreprinderi au fost acordate prin Digital Overdraft.  

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 181 / 16447
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
De vorbă cu Alexandru Victor Savi-Nims, Chief Legal Officer - One United Properties, unul dintre profesioniștii care crede în diversitate și consideră că, în calitate de coordonator, trebuie să cuprinzi cât mai multe domenii de competență și să dai dovadă de independență și verticalitate | Despre principii de viață și oamenii care i-au modelat profilul profesional: ”Cel puțin ultimii 15 ani mi-au conturat un parcurs profesional eterogen, ce a construit un manager legal robust și, cumva, rar în România, prin diversitatea domeniilor în care am fost implicat și prin complexitatea proiectelor”
Cum văd avocații considerați Leading Lawyers în M&A anul 2024 | Azi, de vorbă cu Bogdan C. Stoica, Partener PNSA: Anul va fi dominat de investitorii strategici, deja prezenți în România sau în regiune. Fondurile se vor concentra în continuare pe tranzacții de dimensiuni mai degrabă reduse, pe investiții în start-up-uri, pe împărțirea riscului între ținte de dimensiuni mai mici. Mă aștept ca România să conteze în anii următori din ce în ce mai mult în regiune în ce privește numărul și valoarea tranzacțiilor M&A
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Tuță, unul dintre cei mai buni absolvenți ai promoției 2021, care a ales să se alăture echipei Reff & Asociații: ”Mi-am dorit dintotdeauna să fiu avocat litigant și, deși începutul a fost marcat de emoții, aș opta din nou pentru același parcurs profesional, întrucât este cel care mă împlinește”
Filip & Company asistă în vânzarea Infobest către AROBS Transilvania Software
Cum lucrează multi-premiata echipă Răzvan Dincă & Asociații în proiectele de IP dintre cele mai diverse, ce solicită adesea abilități complexe | Răzvan Dincă, Managing Partner: ”Succesul dosarelor a depins mai mult ca oricând de efortul și contribuția colegilor mei și, în aceste condiții, nivelul de performanță a activității noastre ca firmă de avocatură a continuat să crească”
RTPR asistă AROBS la achiziția Infobest România. Echipa, coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Andrei Toșa (Managing Associate)
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în prima emisiune de obligațiuni verzi în valoare de 2 miliarde de euro
Clifford Chance Badea a asistat aranjorii în prima emisiune de obligațiuni verzi lansată de România pe piețele externe, în valoare de 2 miliarde Euro. Mădălina Rachieru-Postolache (Partener) și Cosmin Anghel (Counsel) au coordonat echipa
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...