ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Bucureştiul a tranzacţionat cu peste 50% mai multe unităţi rezidenţiale decât Timiş, Braşov şi Cluj la un loc (companie)

11 Iunie 2024   |   Agerpres

Conform datelor furnizate de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI), în luna mai 2024 s-au înregistrat 3.376 unităţi imobiliare vândute, în comparaţie cu 3.516 unităţi vândute în aceeaşi perioadă a anului trecut.

 
 
Piaţa imobiliară din Bucureşti continuă să fie o destinaţie atractivă pentru investiţii, cu un interes crescut pentru locuinţe noi şi pentru proprietăţi care oferă randamente ridicate din închiriere, susţin reprezentanţii companiei North Bucharest Investments, într-un comunicat.

Astfel, vânzările de locuinţe din luna mai 2024 au fost apropiate de cele realizate în luna similară a anului trecut, demonstrând "o stabilitate puternică în faţa provocărilor economice actuale, dar şi un apetit continu a sectorului imobiliar pentru investitori şi cumpărători."

Conform datelor furnizate de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI), în luna mai 2024 s-au înregistrat 3.376 unităţi imobiliare vândute, în comparaţie cu 3.516 unităţi vândute în aceeaşi perioadă a anului trecut.


Cifrele ANCPI arată că Bucureştiul are o piaţă matură, cu o cerere ridicată pentru investiţii în real estate.

"Ultima lună a fost una excelentă pentru piaţa imobiliară din Bucureşti. Vânzările însemnate reflectă încrederea pe care o au cumpărătorii în potenţialul de creştere a pieţei şi în randamentele bune aduse de investiţiile de profil. Investiţia într-un apartament sau casă, reprezintă un instrument puternic de securizare a banilor. North Bucharest Investments a înregistrat o creştere notabilă a vânzărilor, cu 128 de tranzacţii finalizate în mai 2024, comparativ cu 51 de unităţi vândute în mai 2023. Creşterea de 150% a vânzărilor noastre din ultima lună vine şi ca urmare a creşterii portofoliului de proiecte, ceea ce asigură clienţilor noştri o ofertă generoasă de produse imobiliare de top. Alegem parteneri cu istoric bun în piaţă, care beneficiază de infrastructura dezvoltată în proximitate, de poziţionare strategică şi acces la facilităţi esenţiale,", a declarat Vlad Musteaţă, CEO al North Bucharest Investments.

Datele de vânzări subliniază interesul ridicat pentru locuinţe noi şi nevoia rezidenţilor din Capitală pentru creşterea confortului şi securizarea investiţilor.

De altfel, Bucureştiul se află în topul oraşelor cu cele mai multe apartemente case şi apartamente tranzacţionate în luna mai 2024, cu 3.376 unităţi. Conform ANCPI, topul este urmat de Timiş - 702, Braşov - 653 şi Cluj - 618.

North Bucharest Investments (NBI) este un grup de companii din segmentul imobiliar rezidenţial, ce activează pe două linii de business - activitate investiţională şi servicii de intermediere.

NBI Group a fost fondat în anul 2011, în Republica Moldova, de omul de afaceri Vlad Musteaţă, iar din vara anului 2022 a intrat şi pe piaţa din România.

Grupul North Bucharest Investments a înregistrat peste 400 de tranzacţii imobiliare în 2023, în ansambluri rezidenţiale noi din zona de Nord a Capitalei. Doar în ultimul an, cifra de afaceri a companiei s-a dublat de la 20 de milioane de lei, la 42 milioane de lei.

NBI gestionează cele mai importante ansambluri rezidenţiale din zona de Nord a Capitalei, iar activitatea companiei se diferenţiază prin servicii dedicate de digital marketing, consultanţă de vânzări cu experienţă în vânzarea ansamblurilor rezidenţiale noi şi o comunicare customizată a ansamblurilor din portofoliu pe social media, toate acestea maximizând rezultatele de vânzări ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale din portofoliul companiei.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 86 / 17114
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Banking & Finance
NNDKP parte din echipa internațională de avocați care a asistat Mengtai Group în achiziția grupului Alu Menziken. Ruxandra Bologa (Partener) a coordonat echipa
ZRVP facilitează relocarea Tech-Con Industry, un jucător important pe piața de automatizări din România, în VLPark Bucharest West. Marina - Crenguța Florea (partener) și Lavinia Ludovic (senior associate), în prim plan
CMS și ACCESS alături de Agir Global în achiziția subsidiarei din România a Sidma Group. Echipa de avocați a fost coordonată de Elena Andrei și Horea Popescu (M&A)
Clifford Chance Badea asistă BERD și OTP Bank în finanțarea de 93 mil. EUR a unui parc eolian de 102 MW din România. Echipa, coordonată de Daniel Badea (Clifford Chance Bucharest Managing Partner) și Jared Grubb (Partener Finance)
Dispute Resolution | Volumul mandatelor care ridică probleme de drept complicate, acordate firmei Mitel & Asociații, a crescut și anul acesta. Magda Dima, partenerul coordonator al practicii: ”În prezent, gestionăm un număr impresionant de litigii complexe, care au un grad ridicat de sofisticare dat și de nevoia de înțelegere a componentelor tehnice specifice industriei din care provin clienții noștri”
bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ recrutează un partener de la Dentons. Cristina Dăianu intră în echipa de Drept Societar și Fuziuni și Achiziții tot pe poziția de partener. ”Firma oferă o platformă excelentă pentru practica mea”, spune avocata
Kinstellar a acordat consultanță companiei Canadian Nuclear Partners cu privire la acordul cadru cu Nuclearelectrica pentru retehnologizarea Unității 1 de la centrala nucleară de la Cernavodă. Partenerul Iustinian Captariu a coordonat echipa de avocați din mai multe arii de practică
Țuca Zbârcea & Asociații obține sesizarea CJUE într-un litigiu de achiziții publice în domeniul tehnologiilor medicale inovatoare
Clifford Chance Badea a asistat MORE în achiziția unui proiect cu o capacitate de 86 MW, prin care intră pe piața de energie regenerabilă din România. Nadia Badea, Partener Clifford Chance, coordonatoarea echipei de proiect: ”România se află pe radarul investitorilor de calibru în energie regenerabilă”
Grupul Acibadem (Turcia) poartă discuții one-to-one cu fondul de investiții MidEuropa pentru preluarea rețelei de sănătate Regina Maria | Mergermarket: Vânzătorul caută să obțină un multiplu de 13x EBITDA pentru platforma de asistență medicală, ceea ce implică o evaluare de aproximativ 1,3 miliarde de euro
România primește câștig de cauzã în arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments, legat de dosarul falimentului Astra Asigurãri. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...