ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Insolvența Nordis Management: termenele stabilite în procedură

16 Octombrie 2024   |   BizLawyer

În următoarea perioadă CITR va notifica toți creditorii, va analiza toate declarațiile de creanță ce se vor înscrie în termenul precizat, va demara inventarierea și evaluarea întregului patrimoniu, va analiza cauzele și împrejurările care au determinat ajungerea în insolvență și va lua toate măsurile prevăzute de lege pentru această etapă.

 
 
CITR a fost numit recent administrator judiciar provizoriu de către Tribunalul București  în dosarul privind deschiderea procedurii de insolvență a Nordis Management SRL. În acest moment procedura se află în etapa primelor măsuri din perioada de observație, respectiv cea de notificare a tuturor creditorilor, întocmirea tabelului preliminar al creditorilor, inventarierea și evaluarea bunurilor companiei. Având în vedere interesul public pentru această procedură de insolvență și impactul acesteia în piața imobiliară, CITR va asigura transparența pe parcursul întregii proceduri, comunicând periodic informațiile relevante. Primele termene stabilite de instanță în dosarul de insolvență al companiei sunt următoarele:

►    Termenul limită pentru depunerea declarațiilor de creanță este data de 21.11.2024.

►    Termenul limită pentru verificarea creanțelor, întocmirea, afișarea și comunicarea tabelului preliminar al creanțelor este 11.12.2024.
►    Contestațiile la tabelul preliminar pot fi depuse în termen de 7 zile de la publicarea acestuia în Buletinul Procedurilor de Insolvență.
►    Termenul pentru afișarea tabelului definitiv al creanțelor este de 06.01.2025.
►    Termenul limită de depunere a opozițiilor la deschiderea procedurii este de 10 zile de la primirea notificării de deschidere a procedurii.
►    Prima Adunare a creditorilor va avea loc la data de 16.12.2024.

În următoarea perioadă CITR va notifica toți creditorii, va analiza toate declarațiile de creanță ce se vor înscrie în termenul precizat, va demara inventarierea și evaluarea întregului patrimoniu, va analiza cauzele și împrejurările care au determinat ajungerea în insolvență și va lua toate măsurile prevăzute de lege pentru această etapă.

În același timp CITR va acționa cu celeritate în ceea ce privește analiza viabilității activității și a tuturor proiectelor în derulare pentru a identifica condițiile în care este posibilă redresarea companiei. Având în vedere diferitele stadii ale dezvoltării proiectelor și nevoia finalizării lor pentru a identifica șanse de recuperare a creanțelor, CITR analizează de asemenea și toate opțiunile viabile de a atrage capital. În acest sens, CITR inițiază un dialog transparent cu toate părțile implicate și va explora toate scenariile care maximizează șansele de continuare a proiectelor începute.

Creditorii Nordis Management SRL au dreptul de a formula declarații de creanță. Acestea vor fi depuse obligatoriu în două exemplare, din care unul la Registratura Tribunalului București, Secția a VII – a civilă, la dosarul nr. 13403/3/2024, iar unul la adresa administratorului judiciar din loc. București, str. Gara Herăstrău , nr. 4, clădirea A, et. 3, jud. Sector 2.

Persoanele care au o relație contractuală cu Nordis Management SRL și doresc să se adreseze administratorului judiciar pot trimite solicitări în scris la adresa de mail nordis@citr.ro. Actualizări vor fi publicate și pe pagina dedicată acestui proiect:
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 4 / 17778
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Legiteam | Cherciu & Co is looking for two Junior ̸ Mid - Level Lawyers
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for: Associate (Banking & Finance Team)
Dr. Cosmin Vasile devinde membru al “Europe Task Force” creat de Institute for Transnational Arbitration
Mușat & Asociații și Hogan Lovells au asistat Romgaz în prima emisiune de obligațiuni din sectorul gazelor naturale, un proiect istoric pe piața de capital, care a generat un interes uriaș din partea investitorilor internaționali. Mandatul a implicat o echipă multidisciplinară, condusă de Gheorghe Mușat (Senior Partner), Paul Buta (Managing Partner) și Răzvan Stoicescu (Deputy Managing Partner)
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în prima emisiune de obligațiuni verzi Samurai pe piața de capital din Japonia. Doi parteneri în echipa de proiect
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat BLIK România în obținerea autorizației de funcționare pe piața locală. Colaborare strânsă între echipele de avocați și consultanți din România și Polonia
Finanțele caută avocați pentru litigii arbitrale internaționale judecate potrivit regulilor de arbitraj ICC Paris | Acorduri-cadru de reprezentare juridică a României semnate cu cel mult 6 firme, într-un interval de 4 ani. Pentru de a primi cât mai multe propuneri, complete și corecte, termenul de transmitere a ofertelor a fost prelungit
Voicu & Asociații is looking for business lawyers (maximum 5 years from Bar admission)
Mega-proiectul Neptun Deep din Marea Neagră merge înainte, dau asigurări reprezentanții OMV Petrom, dar și arbitrajul cu statul român pentru modificarea legii offshore continuă | Avocații LDDP asigură apărarea în litigiul de la Curtea Internațională de Arbitraj de la Paris
Rising Stars | Darius Constantin Avrigeanu, șef de promoție al seriei I a generației anului 2023, a decis să se îndrepte spre magistratură: ”Media cu care am terminat facultatea nu reprezintă un simplu număr, ci un întreg set de cunoștințe acumulate pe parcursul studenției și chiar munca depusă în vederea asimilării acestor cunoștințe, acestea din urmă fiind cele care mi-au permis de fapt să ajung, din punct de vedere profesional, acolo unde mi-am propus”
GDPR | Avocații specializați în practica de Data Protection de la Reff & Asociații - Deloitte Legal spun că preocuparea pentru conformare excedează domeniul protecției datelor. Silvia Axinescu, Senior Managing Associate: ”Abordăm fiecare proiect într-o manieră holistică și recunoaștem că protecția datelor, deși foarte importantă, este doar o piesă a puzzle-ului”
EXCLUSIV | O companie din grupul controlat de ”regele eolienelor” a trimis Ministerului Finanțelor o notificare de arbitraj și o cerere de soluționare pe cale amiabilă a disputei. Tratatul Cartei Energiei, temeiul juridic al conflictului cu statul român
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...